Şimdi Ara

Hesabımın Sebepsiz Yere Kapatılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle Herkese Selamlar Beyler

    Yıllardır Riot Games dahilinde oynamış olduğum LoL oyununda bu sabah başıma gelen hadiseyi sizlere bildirmek isterim. Oyun içerisinde hiçbir hile ya da 3. parti yazılım kullanmamış olmama rağmen, bu gerekçeyle hesabım kapatıldı. Yıllardır emek ve para harcamış olduğum bu oyunda hiçbir suçum olmamasına rağmen, bu denli değer biçilen hesabımın boş bir sebeple erişime kapatılması benim hakkımın ve harcadığım paraların durduk yere yenmesi ve hakkımın karşılığının verilmemesidir. Şirketin kendileriyle iletişime geçmiş olmama rağmen, yanıt alamamakla birlikte üzüntümü ve sinirimi sizlere paylaşmak istedim.

    Ticket attım fakat tatmin edici bir yanıt alamadım. Sürekli koşul ve politikadan bahsedip durdular. Kanıt istedim yanıt vermediler. Ama hiçbir şekilde 5 yıldır oynadığım şu hesapta hile ya da script tarzı bişi kullanmadım.

    179 skin olmakla birlikte Rare sayılan kostümlerimde mevcuttu. Bununla birlikte RP ile alınabilen pek çok materyal daha bulunmaktaydı.

    Ne yapacağım hakkında bir bilgisi ya da fikri olan varmı aranızda ? 3.000 Türk Lirası kadar bir harcama var hesap üzerinde ve hiç yere kapatıldı...







  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.