Şimdi Ara

Heryöne 75dakika yarısı dolmadan tamamlandı.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 31 agustosta 10 TL aldım ve heryöne 75 dakika paketine üye oldum..eylülün 5'i 6'sı gibi farkettimki konuşmamın ardından TL gidiyor,,neyse aradım aveayı 75 dakikanız bitmiş dediler,,kimle ne kadar görüşmüşüm diye sordum biz onu göremiyoruz deyip ( sitedeki online işlemlere yönlendirdi) bende şifremi alıp girdim siteye konuşma geçmişime baktım..31agustos ile 6eylül arası 30küsür dakika konuşmuşum,,,eee nasıl oluyor böyle bişey.? yoksa 30 saniye 1dk yerine falanmı geçiyor acaba.? bu işdeki bit yenigi nedir.?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: Forever&Young

    31 agustosta 10 TL aldım ve heryöne 75 dakika paketine üye oldum..eylülün 5'i 6'sı gibi farkettimki konuşmamın ardından TL gidiyor,,neyse aradım aveayı 75 dakikanız bitmiş dediler,,kimle ne kadar görüşmüşüm diye sordum biz onu göremiyoruz deyip ( sitedeki online işlemlere yönlendirdi) bende şifremi alıp girdim siteye konuşma geçmişime baktım..31agustos ile 6eylül arası 30küsür dakika konuşmuşum,,,eee nasıl oluyor böyle bişey.? yoksa 30 saniye 1dk yerine falanmı geçiyor acaba.? bu işdeki bit yenigi nedir.?

    Toplam görüşme süreniz 30 dakika olarak ölçmeniz iyi olmuş...

    Şimdi geriye arama sayısı kalıyor. Eğer toplam kaç arama yaptığınızı bahsettiğiniz bilgi ekranından toplayabilirseniz, anlayan arkadaşlar, her arama başına giden kontör hesabıyla soruyu çözebilirler...

    Ancak Avea Müşteri Hizmetleri'nin size "biz ne bilelim burada böyle gözüküyor işte" demek yerine bunu hesaplayıp bilgilendirmesi gerekirdi. Onun için maaş alıyorlar orada...




  • her arama 1 dk olmuştur 10 sn lik 6 araman 6 dk götürmüş olabilir bilmiyorum yalnız
  • 30 saniye ve katları şeklinde süre düşümü oluyor bu tarifede.Misal 2 dk 5 sn konuştun hakkından 2 dk 30 sn azalıyor.Onla alakalı olmuş olabilir.O şekilde hesap yap birde yani yaptığın aramaları 30 sn katı olacak şekilde yukarı yuvarla bakalım 75 dk edecek mi?
  • verdiginiz bilgiler için teşekkürler..ben mesela 10 saniye konuştuk 75 dakikadan 10 saniye eksiliyor gibisinden düşünmüştüm:) bu arada 30 küsür degilde 40küsürmüş .sizlerin dedigi gibi tekrar toplayınca 75dakika yapıyor,,ögrenmiş oldum tekrar teşekkürler..
  • Eğer Faturalı olsa idiniz, ücretlendirme periodu 30 saniye yerine 6 saniye olacaktı ve 9 liraya 90 dakika ya da 15 liraya 150 dakika paketlerinden birini alabilirdiniz.

    Her ay 10-15 liralık kullanıyorsanız bu faturalı paketler daha iyi olurlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.