Şimdi Ara

Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.551
Cevap
75
Favori
339.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2022 clio joy aldım. En düşük donanım olduğundan boş sayılır. Arka kamera ve iyi bir multimedya sistem istiyorum. Tuzladayım. Önerisi olan var mı? Selamlar...

  • ConnorMcLeod kullanıcısına yanıt

    Hortlatiyim bari konuyu benimde başımda aynı dert çözebildiniz mi?

  • Bu başlık klasik esnaf tarzında gidiyor. İlgililer isterlerse cevap veriyor.

  • Merhaba arkadaşlar.


    Bu yaz golf 5 model aracıma cadence qled modeli android 11 işletim sistemli multimedya ekranı taktırdım. Youtubede gördüm aynı kasa navigold navimex vs. gibi marka multimedyalarda zlink uygulması üzerinden carplay aktif olarak kablosuz şekilde kullanılabiliyor. Ben cadence qled multimedyama zlink en son sürümü inidirip kuruyorum mfi ile ilgili bir hata uyarısı veriyor. Ayrıca aktivasyon gibi birşey istiyor olmuyor.


    Zlinkin daha eski sürümlerini indirip kurmaya çalıştığımda yükleme yapmıyor yeni sürümünün mevcut olduğunu söylüyor ve yeni sürümü yüklemeye çalışıyor.


    Bu carplay çalıştırma meselesini nasıl çözebilirim. bilgi sahibi arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

  • Aelamun aleykum, bende sony nin 4 kanal 4ohm da 70w 2 ohm da 85w kopruleme 175w amfi var, bu amfiye sony 1600w 420 rms sub baglayacagim,

    Ilk sorum bu amfi bu basi besler mi tatmin eder mi?

    Ikinci sorum suan alpine spe 17cs diye bir cift kompenant almaya gidiyorum bu hoparlor 4 ohm 35w ben bu hoparloru amfiye 2 ohm da 85w paralel olarak baglasam her hoparlore 42.5w vermis olacagim hoparloru yakar mi? Yoksa her hoparloru amfo kanalına direkt 4 ohm 70w olarak mi girmeliyim?

    Lütfen yardimci olun 15 dakika sonra hoparlore bakiyor olacagim onden bilgim olsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar avgo brc 101 model ekranım andorid başlatılıyor da takılı kalıyor nasıl duzeltebilirim teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Mercedes A150 2005 model aracıma ekranlı bir teyp almak istiyorum. Tek din olduğu için double teyp alamıyorum. İndash modelleri de görsel olarak hiç sevmiyorum. Sony Xav-av1000, 1500, 3005 gibi tek din girişli ama 6-7” ekrana sahip modeller var.

    Navigold pv1100 gibi 10” androidli modeller vs var. Ancak sadece CarPlay olması benim için yeterli olduğundan Sony daha mantıklı geliyor. Tavsiyesi olan var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, tuscon lardaki multimedia da seyahat halinde video izleme olayına bir çözüm var mı?
    araç dururken oynatıyor . Seyahat halinde olmuyor
    Sadece ses veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle selamlar.


    Aracımdaki orijinal ses sisteminden memnunum. Sadece bass olayını biraz iyileştirmek istiyorum çok detaya girmeden. Öyle dışarıya ses dinleteyim, bağırtayım modunda değilim. Araç içi akustiğini en iyi hale getirip müzik kalitesini artırmak istiyorum.


    Slim subwooferlar varmış sanırım. Hatta koltuk altına dahi sığanları var. Bunları önerir misiniz? Marka olarak çok pahalı olmayan hangi markayı önerirsiniz?

  • bu neden olur focus 2015 model

  • Megane 2 aracıma sony veya pioneer teyp mi alayım yoksa multimedya mı? Teyp ve multimedyanın birbirlerine karşı avantajları ve dezavantajları nelerdir? Teşekkür ederim

  • 2022 model Doblo trekking aracım var multimedya hareket halinde video oynatmıyor nasıl düzeltilir bilen var mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dacia duster 2020 model arabam için geri görüş ve multimedya type ihtiyacım var. İzmir içinde nereden bulabilirim. Ya da online alıp taktırmak mı daha iyi olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. toyota corolla arabama 2021 yılında android teyp taktım ama dün çöktü logoda kalıyor android dosyalar yükleniyor diyor 32 ye kadar sayıyor ama tekrar başa dönüyor. cihazla ilgili hiçbir bilgi yok buna uygun rom nasıl indiririm bi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

    cihazın bilgilerine ulabilceğim bi yazılım bi yöntem var mıdır?

  • Merhabalar. Görüntüdeki araç android ekranını kullanıyorum. Google uygulamaları çok yavaş. Özellikle YouTube ve Google Maps. Root da yapamıyorum. 2gb ram 32 hafıza. Bu konu hakkında fikri olan var mıdır? Hertürlü Multimedia Sistemi Hakkında sorunuzu sorabilirsiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, Aracımda 4 adet 10 cm çapında hoparlör yeri var ve hepsi patlak hoparlörlerin. Yenisini takmak istiyorum ancak tekrar patlar mii bilmiyorum?


    Bazı kişiler teypten dolayı patlar patlarsa diyorlar


    Aracımdaki teyp bu arkadaşlar. Pre-anfi özelliği varmış 4x60 watt harward marka https://www.hepsiburada.com/harward-hr-mx599-4x60-watt-oto-teyp-p-HBV00001AW8IB?magaza=Saglamelektronik&url_src=and-product-detail


    Hoparlör olarakta mobass veya pioner buldum 30 rms 190 watt ikiside ortalama.


    Bu watt değerleri ile patlar mı acaba? Sizce ne yapmam lazım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhabalar. Newfron nf sw3 multimedia cihazı kullanıyorum. Üzerinde hiworld f20gb canbus var. Araç 2012 passat B7 comfortline.

    Şöyle bir sorunum var; direksiyon üzerinden ses aç vol + yaptığım zaman tersine ses kısılıyor. Benzer şekilde ses kapat vol - yaptığım zaman ses açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam merhaba carvocalin scirocco vw için multimedyası mevcut, dondu power tuşuna 30 saniye bastım kapatıp açarken kendini beyaz ekranda kaldı sebebi ne olabilir? reset tuşuna 30 sn bastım ama en fazla ekranı kapatıp açıyor

  • Merhaba arkadaşlar. Aracıma dün bir adet multimedya teyp taktık. Marka ve model bilmiyorum. Android 11 yüklü, sanırım. Sorunum şu; kontağı açtığım andan itibaren şarkı çalmaya başlıyor. Kontağı kapatmadan önce teybi tamamen kapatsam da, şarkıyı durdursam da sonuç değişmiyo. Kontak açıldığı an şarkı çalmaya başlıyo. Ben istiyorum ki kapattıysam teyp kapalı kalsın, şarkıyı durdurduysam otomatik olarak çalmasın. Bu konuda fikri olan var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.