Şimdi Ara

HEROTURKEY HERO+ YENİDEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar Heroturkey yeni adıyla HERO+ olarak yeniden başlıyor oyun daha açılmadı ama her an açılabilir hepinizi bekliyorum aşagıdaki sayfalardan takip edebilirsiniz
    https://plus1games.net/tr/index_tr.php
    https://hero.plus1games.net/
    https://www.facebook.com/groups/438482652846499/?ref=ts&fref=ts
    https://www.facebook.com/HEROONLINETR.Offical?fref=ts
    İLK RESMİ BAYİ premiumbayim.com CASH SATIŞLARI BURDAN YAPILMAKTADIR.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg06 -- 6 Haziran 2015; 17:13:19 >







  • Bilgiyi verelim oyun arayışında olan varsa.. CBT 16 nisan , OBT 28 nisan
  • Yeni açılacak olan resmi türk serverına sakın başlamayın. Resmi facebook sayfalarında bile şuanda cem ve engin basmacı terör estiriyorlar. Cemin zaten diktatör oldugunu biliyorduk ancak engin ondanda beter çıktı. Bu yönetim ile açıldığı sürece aklı olan başlamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byjackal911

    Yeni açılacak olan resmi türk serverına sakın başlamayın. Resmi facebook sayfalarında bile şuanda cem ve engin basmacı terör estiriyorlar. Cemin zaten diktatör oldugunu biliyorduk ancak engin ondanda beter çıktı. Bu yönetim ile açıldığı sürece aklı olan başlamaz.

    Haklısın ama Hero Online çok iyiydi ne kadar kötülesende sende başlayacaksın başlamalısın :)
  • İndirmeye bile tenezzül etmedim. Bu yeni açılana başlamadım ve asla başlamam. Ben oyundan önce yönetime bakarım. Oyun kötü olsun ama yönetim aklı başında düzgün bir yönetim olsun başlarım. Oyun hero gibi güzel bir oyun olsun ama yönetim bunlar gibi teneke kafalı olsun, asla başlamam. Yönetim aynı olduğu sürece bugün oynamıyorum 3 yıl sonrada oynamıyor olucam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: byjackal911

    İndirmeye bile tenezzül etmedim. Bu yeni açılana başlamadım ve asla başlamam. Ben oyundan önce yönetime bakarım. Oyun kötü olsun ama yönetim aklı başında düzgün bir yönetim olsun başlarım. Oyun hero gibi güzel bir oyun olsun ama yönetim bunlar gibi teneke kafalı olsun, asla başlamam. Yönetim aynı olduğu sürece bugün oynamıyorum 3 yıl sonrada oynamıyor olucam.

    Uzun soluklu düşünmemek lazım.Biraz takılırsın zevkini alırsın bırakırsın.Hero çok güzel bir oyun yönetimi sağlam olsa uzun süre oynanabilecek bir oyun.Ama deidğin gibi yönetime bende hiç güvenmiyorum o yüzden abartmadan para yatırmadan girip zevkimi alacağım.Baktım oyun bozulmaya başladı bırakırım.
  • Hero Online, Tekrar Türkiye'de!
    Türkiye’de bir süredir olmayan Hero Online tekrar tutkunlarıyla buluştu. Online oyunlar içerisinde kendine sağlam bir yer edinen Hero Online, sadece tutkunlarını değil bu sefer kendisine yeni tutkunlar yaratarak onlara da heyecan veverdi. 3D-MMORPG oyunu olan Hero Online’da uzak doğu kültürünü içermektedir. Oyunda dört farklı karakter bulunmaktadır. Bunlar; kendini gizleyebilen Keskin Göz, usta savaşçı Gök Gözcüsü, şifacı olan Zarif Gizemci, ok ve kılıç ustası Amansız Kılıç’tır. Keskin Göz: Asıl silahı kılıçtır. Kendini gizleyebilme özelliğine sahiptir. Gizlenen düşmanları rahatlıkla bulma yeteneği vardır.

    Hızlı,Güvenli Ucuz Hcash almak için tıklayınızhttp://www.gameucuz.com/hero-online/




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.