Şimdi Ara

Herkesin yapabileceği internetten para kazanma saatte 4tl türkçe site bana aittir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site adı:https://uygunstore.com/hcaptcha/ (site bana aittir)
    Tık degerleri: sabit
    Ödeme işlemcileri ve Limitleri: Trde Iban ile veya Cryptocoinlerden dogecoin ile 1$ a ulaşan çekim talebi verebiliyor. Birkaç saatte hesabınıza yatıyor ve mail adresinize mail geliyor ödeme işleminin ardından.

    Captcha Oranları nasıl ?
    şuan 1600 çözüme minumum $1 (şuanlık böyle kar zarar doğrultusunda değiştirilebilir)

    Peki bu oranlar neye göre değişiyor ?
    Çok fazla yanlış giren olursa aldığım ödeme düşüyor haliyle bende 1600 adet yerine 2000 yapmak durumunda kalabilirim.
    şimdilik 1600 e 1$şeklinde. Bu sebeple biraz özenerek yollarsanız aldığım ödeme artar ve sayıyı düşüredebilirim daha çok kazanırsınız.

    Benzer sitelerde durum ne:
    Aynı şekilde para veren benzer site getpaidto.com dur. Burada hcaptcha başına 2 puan verir. 5000 puana ulaşan 1$lık bakiye ye ulaşmış olur. Kısaca 2500 doğru çözüme 1$ vermekte. Benim sistemimde sadece ben kazanmak istemedim. İstedim ki insanlar biraz faydalansın.

    Sitede hcaptcha çözerek para kazanılıyor. Resimde içinden geçebileceğiniz bölgeyi seçiniz gibi. İçi boş bir kocaman bir çerçeve içinde kenarlardan olacak şekilde kare oluşturuyorsunuz. Ortalama 4 sn de doğru bir şekilde bitiyor.

    Dogecoin ile ödeme seçeneklerini seçerseniz bonus dogecoin alabilirsiniz. Örnek 5$lık çekim talebine belirli bir miktar bonus. 40$ lık çekim talebine belirli bir miktar bonus şeklinde. Sizden ricam biraz bonuslu çekmeniz çünkü çok fazla ödeme talebi gelebilir benim işimi de kolaylaştırmış olursunuz.

    site bana aittir. uygunstore.com da alışveriş sitemdir ünlülerin giydiği kadın giysileri bulunmaktadır Ryderact marka. Whatsapp dan da ulaşabilirsiniz. Uygunstore.com da whatsapp bilgilerim yazar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.