Şimdi Ara

Herbalife' ın zararları hakkında bilgi lütfen.. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
310
Cevap
7
Favori
987.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgurgunaydin

    ARKADAŞLAR HERKESE CEVABEN YAZIYORUM DİREK KULLANAN BİRİ OLARAK 4 AYDA 28 KİLO VERDİM EN UFAK BİR YAN ETKİSİNİ GÖRMEDİM ŞİMDİ EŞİM VE ANNEMDE KULLANIYOR HERBALİFE ÜRÜNLERİ HARİKA BİRİ CAZ CUZ DEMİŞ ÖBÜRÜ NEDEN SAĞLIK BAKANI ONAYLAMAMIŞ DİYOR DEYİŞE BAK ARKADAŞLAR BU ÜRÜNLER BESİN OLARAK YANİ HERHANGİ BİR KİMYASAL İÇLERİNDE OLMADIĞI İÇİN BESİN OLARAK TARIM VE KÖY İŞLERİ BAKANI BU ÜRÜNLERİ ONAYLAR EĞERKİ İÇERSİNDE İLAÇÇÇÇ OLSA İDİ OZAMAN SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLARI BURDA KÜÇÜK BEYİNLİ İNSANLAR GÖRÜYORUM Bİ AN OKUDUKUM ONLARIN YAZDIKLARINI GERÇEKTEN BİR ÇOĞU KULLANMAMIŞ BİLE SADECE LAKIRTI OLSUN DİYE HAA DOKTORLAR SAĞLIKÇILAR VS VAR ONLARDA TÜCCAR GİBİ MAŞALLAH İLAÇ SATAYIM DİYE HERBALİFE I KÖTÜLÜYORLAR EN SON HERBALİFE I BULMADAN ÖNCE KALP SORUNUNDAN DR GİTTİM VE SONUÇ KÖTÜ İDİ ŞİMDİ ÇEKAP YAPTIRDIM HİÇ BİR SIKINTI YOK ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN İYİKİ HERBALİFE VAR ..............

    Alıntıları Göster
    Ürün kullanım mantığı olarak zayıflamaya yardımcı olabilir. çünkü günde 2 öğün bunu içip 1 öğün yemek yediğiniz için aldığınız kalori miktarı epey düşüyor. Ama bunu kullanmak insanı çook bayıyor. Katı yemek yerine bunu içmek insanı bir süre sonra sıkıyor. Nacizane tavsiyem 1 öğün kullanılıp normalden 300 kalori düşük bir diyet + 300 kalorilik bir sporla hem kilo verip hem zayıflarsınız. mesala yarım saat bisklet sürün. şınav mekik çekin. ekmek pilav makarna yemeyin.
    Öğle yemeği ve akşam yemeği arasındaki zaman kısa ise öğlende kullanabilirsiniz. Yada sabah poğaça, simit yerine bunu kullanıp daha sağlıklı ve düşük kalorili bir öğün geçirebilirisiniz.

    Not: Satıcı değilim 2 kutu aldım doğru düzgün kullanmadım duruyor. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhndinc -- 24 Haziran 2016; 0:30:03 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemo100

    6 aydır kullanıyorum 7.kutu bitmek üzere 18 kilo verdim. Hiç bir zararınıda görmedim.

    +Uyku düzenim değişti
    +Kendimi daha dinç hissediyorum
    +Daha çok su içiyorum
    +10 numara 5 yıldız bir ürün

    Alıntıları Göster
    2 yıldır kullanıyorum değil zarar yararını gördüm..
    Herkesin bünyesi farklı her gıda (takviye) herkese yaramıyor. Öyle internette şuna zarar buna yarar gibi haberlere itibar etmemekte fayda var. Aklında kullanma fikri varsa al dene baktın ki zararı var bırak zorla kullandıramaz size kimse. Ben yararını gördüm ömrüm vefa ettiği sürecede kullanacam..




  • Böyle şeylere para vereceğinize bir diyetisyen yardımıyla kilo verin... ne olduğu belli değil şimdi zararı yok gibi gelir ancak ileride bi sıkıntı oluşturabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlphaScramble

    Böyle şeylere para vereceğinize bir diyetisyen yardımıyla kilo verin... ne olduğu belli değil şimdi zararı yok gibi gelir ancak ileride bi sıkıntı oluşturabilir.
    Herbalife Nedir?, Herbalife Ürünleri, Herbalife İş Fırsatları ( Kazanç Sağlama )http://www.kolikweb.com/herbalife-nedir-herbalife-urunleri-herbalife-is-firsatlari-kazanc-saglama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aşkınfatma

    Herbalife Nedir?, Herbalife Ürünleri, Herbalife İş Fırsatları ( Kazanç Sağlama )http://www.kolikweb.com/herbalife-nedir-herbalife-urunleri-herbalife-is-firsatlari-kazanc-saglama

    Alıntıları Göster
    ekmeği kes
    tatlıyı kes
    aburcuburu kes
    kola ve türevlerini kes
    makarna mantı ve türevlerini kes
    şekerli ürünlerden uzak dur

    biraz da hayatına hareket kat.. yürüyüş yap koşu yap..

    kendi doktorun kendin ol bu kadar basit. bu tarz ürünlere para kaptırmaya gerek yok.




  • bu tarz firmaların hepsi üç kağıtçı şimdi bakanlık açıkladı hepsinde ilaçvar insan sağlığına zararlı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Subat

    ekmeği kes
    tatlıyı kes
    aburcuburu kes
    kola ve türevlerini kes
    makarna mantı ve türevlerini kes
    şekerli ürünlerden uzak dur

    biraz da hayatına hareket kat.. yürüyüş yap koşu yap..

    kendi doktorun kendin ol bu kadar basit. bu tarz ürünlere para kaptırmaya gerek yok.

    kesinlikle katılıyorum
  • Oncelikle herkese merhabalar herkes Herbalife hakkinda bi takim bilgilerini soylemis bende paylasmak istedim. Oncelikle Herbalife kullandim biraktim kilo aldim diyen arkadaslar kullandigin donem memnundun dimi ? Cunku o urunu kullaniyodun cunku o urun icerisinde senin gunluk alman gereken vitamin ve mineraller vardi onlari dengeli bir sekilde aldin ve kilo verdin tabi kocun sayesinde almis oldugun program sayesinde peki biraktin kilo aldin dimi cunku herbalifeyi hayatina sokmadin bu senin icin eksi puan oldu cunku artik ne kadar vitamin mineral protein tuketmen gerektigini bilmiyosun ve haliyle onune ne gelirse yiyosun sen herbalife urunlerini kullanirken de istersen kilo alirsin bu herbalifenin bit hatasi degil nasil ve ne amacla kullanirdan urun o sekilde ise yarar simdi oncelikle herbalifenin icinde yeterli ve alinmasi gereken vitaminler var dedik sen bu urunu kullanip yaninda krk borek poaca hamurlu sekerli seyler de yersen kilo alirsin ama bunun adi ne olur herbalife kullaniyorum ama kilo aliyorum ve ya kullandim biraktim kilo aldim geri sen duzgun saglam bi sekilde kullandigin gibi diger zamanlarda beslenmene dikkat ettinmi buna bakicaksin beni sanmayin ki cok iyi yerlerdeyim yafa fabrikanin sahibiyim savunyorum gibi algilamayin Ben distribrutorum yeniyim egri oturup dogru konusmak gerek ben kullandim faydasini her anlamda gordum zararın gormedim Madem herbalife nin gercekten bir ise yaramadigi dusunuluyor Dunyanin bir numarali futbolculari Cr Ronaldo ve Lioner Messi 2004 ten bu yana herbalifenin resmi beslenme sponsoru peki Dunyaca unlu basketbol furbol takimlari hatta Turk Kizilayi neden Herbalife nin beslenme sponsorlugunu yapiyor arkadas Herbalife Amerikanin Newyork borsasinda islem goruyor her sirket orada islem goremez peki bu sirket 1980 den beri piyasada bi allahin kulu yokmu Dunyada 95 den fazla ulkede urunler islem goruyor ve satisa sunuluyor 100 u askin bilim adami var arkasinda gorev aliyor niye kimse bu urunler zararli madem neden kimse kapatamiyor ? Cunku bu urunlerin aksi ne vakalar yarattigini kimsr aciklayamiyor cunku oyle bisey yok Turkiyeye geleli yaklasik 20 sene oldu Ugur dundar karaciger kanserine yakalanip o sirada da.herbalife kullanannbirinin oldugunu haber yapti ve konu su oldu Herbalife.kullanan biri karaciger hastaligina yalalandi ve oldu Peki herbalife.ne yapti ? Ugur dundara cok buyuk miktarda tazminat davasi acti ve kazandi onuda turkiyedeki aile ve saglik vakiflarina.bagisladi peki nasil.kazandi bizim urunumuzun karaciger hastaligina yalalatma gibi biseyi olamaz dediler ve bunu ispatlayamadi kimsr cunku oyle bisey yok Herkes biliyor ki Herbalife dunyanin 1 numarali global beslenme sirketidir kulaktan dolma seylere inanmayin arastirin ve umutu birazda olan insanlarin umudunu kirmayin




  • https://m.youtube.com/?gl=TR&hl=tr&rdm=2fvrby1mf&client=mv-google#/watch?v=s6MwGeOm8iI



    İnglizceniz varsa izleyin, yoksa alt yazılara bakın belki türkçe alt yazısı vardır.
  • herbalife kullanmaya başlayalı bugün tam 48 gün oldu.günde 2 öğün shake ve her öğünden önce herbalife çay içiyorum.başladığımda(6 mayıs) 114 kiloydum , bugün ise(23 haziran) 98 kiloyum.hergün işe gelip giderken 1 saat yürüyorum.akşamda 1 saat koşuyorum.şimdiye kadar hiç bir yan etkisini görmedim.ilk bir hafta zor oluyor tabiki aşılması,insan açlık duyuyor.fakat şu anda akşam shake içiyorum ve aklıma bir daha yemek yemek bile gelmiyor.satıcı değilim o işlerle zaten uğraşamam,internetten satın alıp kullanıyorum.çevremde de kullananlar var ve herkes çok memnun.
  • Kardeşim 3/4 ay kulandi.Kiloda verdi zararida olmadi.Bayramdan sonra bende kulanmaya başliyacağim.Alirken bi sorununuz varsa söyleyim mide filan ...ona göre değişebiliyor.
  • Herbalife ile ilgili yüzlerce şikayet var, okumaktan sıkılmazsanız buyrun;https://www.eyorumlar.com/herbalife-shake-yorum-ve-sikayetleri/
  • Herbalife'ı bilemiyorum, ama bizde XL>S kullanan var (hiç değilse eczanede satılıyor.) Bir kutuyu bitirdi ve daha 2. kutuya geçemedi. Kilosal fark olarak 2-3 kilo vermiş olarak gözüküyor. Şimdi bu ürün görünürde işe yarıyor gibi gözüküyor değil mi?

    Değil işte sırf sabah ve akşamları sadece ondan içmesi kiloya fayda sağlamıyor; çünkü sırf onu içerek akşam yemekleri yanında yediği ekmekler yok, yemek sonrası yediği glikoz dolu şekerler yok, kanepe adı altında üstüne oturmadığımız puf hamur işleri yok vs. vs.

    Asıl anlatmak istediğim eğer kafada zayıflamayı hedeflemediyseniz bu iş olmaz ve tek mucize sanki içtiğiniz shake'ten geliyormuş gibi düşünmeyin. Bu karışımların dikte ettiği yaşam değişikliğinin de etkileri vardır elbet. Bu ürünleri kullanmayı bıraktıktan sonra kilo alma olayının arkasında yatan sebeplerden bazıları bunlar bence. Hee o zaman bunu kullanmayı bırakmayalım oluyor işte burası da pazarlama kısmı.

    Bu Protein tozu dolu besin takviyeleri ancak normal yoldan alabileceğiniz etin ve sebzenin yerini tutar (veya tutmaya çalışır diyelim.) Eğer cidden bir eksiğiniz varsa ve normal yoldan bu açığı kapatamıyorsanız bu tür yöntemlere başvurmak lazım. Mesela güneşli bir ülkede olmamıza rağmen D vitamini eksikliği çoğunlukta. Bunu tahlillerde gören hekimin gerek gördüğünde yazması gibi düşünebilirsiniz.

    Bir de şunu eklemek istiyorum. Aile doktorumuzun dediklerini iletiyorum "Bunu kullanmana karşı değilim, eğer idrarda protein kaçağı olsaydı kabul etmezdim. Bir de bununla beraber mutlaka normalde yiyeceğin yemeğin 1/3'ünü de yemelisin" demişti. İşte buradaki benim algıladığım dipnotlar:
    - Karşı değilim ama tavsiye de etmiyorum...
    - Normal yemeklerin yerini tutmuyor her ne kadar gıda takviyesi deseniz de.

    Son olarak bu bir gerçek, kullananlar/satanlar/distribütörler hiç bir zaman savunmayı bırakmayacakları gibi, doğal yolu tercih edenler de asla karşı çıkmayı bırakmayacaktır. Keşke şu yeni açılan günübirlik hesaplar yerine gerçekten bilgili 2 taraftan da insanların olduğu bir konu olsaymış diyorum.




  • yazık
  • 2kutu aldım kullanamadım çöpe attım. Spor yapıp dengeli beslenin bunlarla uğraşmayın.
  • Arkadaşlar annem kardeşim tam 10 yıldır herbalife kullanıcısı şu an distrübütörlüğünü yapıyoruz gerçekten çok güzel para da kazandırıyor ama bu işe para kazanıcam diye girersiniz para kazanamazsınız en başta sizin gerçwkten bu ilacı kullanöanız gerek ben tam 22 kilo verdim hala daha kullanmaya devam ediyorum ve kilom gayet normal düzeyde herşeyin başı kilo verdikten sonra eski beslenme tarzına dönüp dönmemenizle alakalıdır eğer ki dönerseniz verdiğiniz kiloyu alırsınız çünkü ilaç kısa sürede kilo verdiği için vücut eski beslenme tarzınıza alışkın oluyor ve sürekli istiyor en başta bunu yenmeniz lazım ve son olarak şunu da söyliyim dünyanın en iyi futbolcusu olan cr7 sponsor olmuş adamın milyarları varken neden herbalife sponsor olsun veya neden herbalife kullansın gerisi size kalmış iiyi günler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Derkeneray

    Arkadaşlar annem kardeşim tam 10 yıldır herbalife kullanıcısı şu an distrübütörlüğünü yapıyoruz gerçekten çok güzel para da kazandırıyor ama bu işe para kazanıcam diye girersiniz para kazanamazsınız en başta sizin gerçwkten bu ilacı kullanöanız gerek ben tam 22 kilo verdim hala daha kullanmaya devam ediyorum ve kilom gayet normal düzeyde herşeyin başı kilo verdikten sonra eski beslenme tarzına dönüp dönmemenizle alakalıdır eğer ki dönerseniz verdiğiniz kiloyu alırsınız çünkü ilaç kısa sürede kilo verdiği için vücut eski beslenme tarzınıza alışkın oluyor ve sürekli istiyor en başta bunu yenmeniz lazım ve son olarak şunu da söyliyim dünyanın en iyi futbolcusu olan cr7 sponsor olmuş adamın milyarları varken neden herbalife sponsor olsun veya neden herbalife kullansın gerisi size kalmış iiyi günler.
    Gelmiş 2019 yılında konuyu hortlatmış, güzelce taktiğini de uygulamış ve sırf bunu yazmak için siteye üye olup gitmiş uyanık! Derkeneray, bu söylediklerini ispatlamak zorundasın çünkü ispat iddia sahibine aittir. Şimdi, eğer dürüstten annen ve kardeşinin tam 10 yıldır bu ABD'de bile yasaklanmış ürünü kullanıp memnun kaldıklarını ispatla! Distrübütörlüğünü yaptığınızı da ispatla.




  • burayı herbalife dan üyeler reklam panosu yapmış

    saygılar
  • Youtubeda ibrahim gokcek herbalife zararlarinı anlatıyordu
  • Her insanın yapısı ve metabolizması farklıdır.Konu hakkında çok yazılar mevcut. Bir zahmet okuyup sonra yorum yapabilirsiniz.https://trendsokak.com/herbalifein-zararlari-neler.html
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.