Şimdi Ara

Her şey full TH11 - Kahraman 40/40/20 - Full Duvar - 198 Level

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Her şey full köyümü satıyorum. Kahramanlar, duvarlar, defanslar, tuzaklar vs max seviye. Geriye bir tek son güncellemelerde gelen asker yükseltmeleri kaldı. 2014 yılından beri oynuyorum.

    - Kahramanlar 40-40-20
    - Duvarlar 275x 11Lv
    - Seviye 198
    - İsim değiştirme hakkı mevcut
    - iOS ve Androide bağlı, ikisininde email adresi aynı, kişisel email adresi değil. Sadece Clash of Clans bağlı hesaba. Tüm gizli soruları vs veriyorum.
    - Satın alacak kişiye hesabın tüm bilgilerini veriyorum. Oyun nerde ne zaman açıldı, hangi cihazlar kullanıldı, ilk taş siparişinin görüntüsü vb. yani Supercell desteğe yazdığınızda sizden istenen hesap sahipliği doğrulama bilgileri.

    Ciddi alıcıların klanına gelip köyü gösterebilirim. Bu köyün hemen hemen her şeyiyle aynısı arkadaşımda var o da satmak istiyor, o köyde 2014 açıldı, fiyat aynı. 2 senedir beraber oynuyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiroim -- 26 Ocak 2021; 15:19:36 >



  • Güzel hesap İyi şatışlar hocam
  • Hocam o hesaptaki duvarları filan nasıl kastınız ya muhteşem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatını hakediyor ancak piyasa malum, umarım emeğin karşılığını alabilirsiniz, hayırlı satışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar. 2-2.5 senelik hesap duvarlar gelişiyor haliyle. Yabancı sitelerede koydum bakalım satıcam gibi :)
  • 2 hesabıda sattım. PlayerUp ve epicnpc siteleri üzerinden, hesabını satmakta sıkıntı çekenler varsa buralarada bir bakabilirler. Yalnız yurtdışından ödeme almak çok sıkıntı. Paypal yok malum, geriye kalanlarda deli komisyon kesiyorlar. En sıkıntısızı Amerikada veya Western Union ile online para gönderme seçeneği olan diğer ülkelerden birine satıp Western union kullanmak ancak çoğu kişi western uniona yanaşmıyor. Hemen her bankanın internet bankacılığından western union MTCN kodu ve gönderilen net tutar ile anında paranızı hesabınıza çekebiliyorsunuz bilginize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.