Şimdi Ara

Her şey daha da kolaylaştıkça hayatın zorlaşması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, buradaki arkadaşların birçok platformdan çok daha ciddi be sağduyulu cevaplar vermesinden dolayı konuyu buraya açma isteği duydum. Belki sadece bana özgü bir durum olabilir ama başkalarınında bu durumu yaşadığını tahmin ediyorum. Sizce neden herşey hayatımızı kolaylaştırmaya yönelik olmasına rağmen hayat daha da zorlaşıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • "Kolayı tercih edersen hayatın zorlaşır, zoru tercih edersen hayatın kolaylaşır" cevabımı forumu araştırırken buldum :)
  • Yani şahsi düşüncemi paylaşayım size, sebebi bence şudur ki hazıra alışıyoruz bir süre sonra. Yani herhangi bir duyguyu, düşünceyi, fikri kendimizde yaşatmak çok kolay. Bir şeyleri kolay elde etmeye alışınca zor elde edilecek şeyler için yani mücadele gerektiren şeyler için çaba harcama isteği gelmiyor. Senin çaba harcayıp elde edeceğin o duygu o hissiyatı başka bir yerde kolayca hissedebiliyorsun veya o duyguyu elde etmiş kişileri dizilerde sanki gerçekten elde etmişçesine izleyebiliyoruz ve bence bunların bile etkisi var. Yani o dizide yaşanılanı görünce mesela sen de düşüneceksin ki ben de yaşasam az çok aynı davranışlarda bulunurum diye. Hayatın zorlaşması ise bundan sonra başlıyor, çünkü hayatta her zaman bir şeyleri elde etmek için çaba gerekiyor ve kolaya alışan bünye için hayat zor geliyor maalesef ki. Şahsi düşüncelerim tabiki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sandalyeayağı -- 23 Aralık 2016; 21:54:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.