Şimdi Ara

Her odaya telefon ve internet hattı çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar laminant yaptırıyoruz. ve laminantın altından her odaya telefon ve intenet hattı çekmeyi düşünüyorum. Nası yapabilirim.

     Her odaya telefon ve internet hattı çekme



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usta_bey -- 11 Temmuz 2014; 12:36:24 >



  • Anladığım kadarıyla kablolu bağlantı yapmak istiyorsunuz.
    İnternet bağlantısı için modemi koyacağınız yere telefon hattını götürürsünüz. Modemin bulunduğu yerden diğer odalara ayrı ayrı cat-5e Lan kablosu çekmeniz gerekli. Sadece modem kullanacaksanız en fazla 4 adet kablolu bağlantı yaparsınız. Ama 4 den fazla kablolu bağlantı yapacaksanız, ayrıca swichte kullanmanız gerekli.
    Telefon hattını paralel olarak çekersiniz. Yani telefon hattını ilk prize götürüp, telefon prizine bağlarsınız. Prize bağladığınız kablolara başka kablo bağlayarak diğer prize götürürsünüz. Bu şekilde diğer prizleri de bağlarsınız.

    Ama benim tavsiyem kablosuz bağlantı yapmanızdır. Kablo çalışmaz ise, kabloyu değiştirmek için laminatı sökmeniz gerekir. Kablosuz bağlantıda sinyal zayıflarsa ufak boyutlarda direk prize takılan access point ler var, onları kullanabilirsiniz.
    Telefon için telsiz telefon tavsiyemdir.

    http://www.aliexpress.com/item/wireless-wifi-router-top-speed-wifi-access-points-3g-modem-CF-WR500N-wifi-dongle-adapter/1852154295.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.