Şimdi Ara

HEPSİBURADA ve HEPSİJET rezaleti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
2
Favori
67.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Benim son 1 senedir "Hepsiburada" satıcılı kargolarımın hepsi 1-2 gün gecikmeli geldi. 5 gün gelenleri de var. Ümraniye'de oturuyorum üstelik.

    Aradığımda da "Dilerseniz Hepsiekspress seçeneği ile aynı gün veya sonraki gün teslimatı yapabiliriz." diyorlar. Anlayacağınız, HE veya HJ yoksa aynı gün kargoya da versek, dibimizde de olsan nah alırsın diyorlar

    Ben alışverişlerimi artık diğer sitelerden yapıyorum. Müşteri ilişkileri daha kaliteli. Çok önyargılı davranmışım zamanında.

    Teşekkürler Others....
  • Bu siteden artık alışveriş yapılmaz. Düşünsenize Çin' den bile daha hızlı gelirdi.
  • Boş laf yapan sağa sola sataşan çok cevap veren bi insan değilimdir. Ama bu kafayla seni hayat ezer haberin olsun. Burda bahsedilen şey kargonun geç gelmesi aksaması vesaire değil. Hadi geç gelse bile birkaç gün gecikir tolere edersin. Burda problem satıcının sana vaad ettiği gecikmiş teslim süresinde dahi ürünle ilgili hiçbir bilgilendirme yapmayıp kesinlikle ilgilenmemesi. Ürünü teslim edilmiş vs demişsin kendini haklı göstermeye çalışarak, ürün teslim edildi ama maalesef bunun için iki günümü heba etmek zorunda kaldım ve sayısız dakikalarca telefonda beklemek zorunda kaldım. He senin alışveriş anlayışın sipariş verip parasını ödeyip sonra peşine düşmekse, sağı solu arayıp nerde olduğunu öğrenmeye çalışmaksa ya da hiç bişi yapmayıp amaaaaan gelir diyip bir ay beklemekse, senin dağında problem yok devam et.

    Ama BİLİNÇLİ tüketici maruz bırakıldığı koşulları ne olursa olsun kabullenen değil, yasal hakkını arayıp olması gerekeni ve vaad edilen hizmeti bekleyen, bu kan emici dolandırıcı firmalara fırsat vermeyen tüketicidir. Belki aklının bir köşesinde yer eder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Aynı gün kargo yazdıkları kendi ürünlerinin göstermelik kargo kaydını yapıp 3 ile 7 gün hiç bir hareket olmadan öylece bırakıyorlar.Yani lafta aynı gün kargoyu yaptı arasan diyecek ki ürün zaten aynı gün kargolanmış falan filan.... Eskiden aras, yurtiçi, sürat kargo ile istisnalar hariç en azından kargolar düzgün zamanında geliyordu.Hepsijet diye bir saçmalık kargo firması kurmuşlar onu da yönetmeyi beceremiyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fnlht -- 11 Aralık 2019; 14:53:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stormfang

    Bu mesaj silindi.
    aras kargonun ceosu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HEPSİBURADA ve HEPSİJET rezaleti
    22 kasımdan beri bekliyorum, şehir içinde depoya çok yakın bir yerde oturuyorum fakat konuştuğum yetkili, kampanya dolayısıyla depodan da teslim alamayacağımı söyledi(telefonda 20 dk beklettikten sonra) Paraya çöktüler resmen, iade de alamıyoruz. Rezalet bir durum. Nereye şikayet edebiliriz bu firmayı? (cimer vs)
  • Hepsiburada mı sakın tü tü tövbe tövbe asla asla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chopinnyc kullanıcısına yanıt
    Gidin depoya derim hocam. Yüzyüzeyken hiç öyle değiller. Cuma fırsatları biteli 1 ay oldu hala ürünler teslim edilmiş değil bu nasıl birşey

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 liraya elektro gitar aldım 6 aralıkta ve hala bekliyorum 20 Aralık diyorlar ama hiç güvenmiyorum. Gitarı alırken ocakta amfiyi alır o zaman kadar da amfisiz baya bir şey öğrenirim diye düşünüyordum sagolsunlar sayelerinde neredeyse amfiyi elektrodan önce alicam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada mı sakın tü tü tövbe tövbe asla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chopinnyc kullanıcısına yanıt
    Bendede böyle bekliyor .... ne pis küfür ediyorum bi bilsen.
  • 22 Kasım’da kargolanan ürünüm gelmeyince yeter artık deyip İzmit Hepsijet şubesine gittim. İçeride bir yığın kargo var. 1 kişi Bilgisayar başında takılıyor bir diğer kişi de barkod okutuyor. Gayet sakinler. Kargonun durumunu sordum kargo nerde bilmiyoruz dediler. Çözüm üretmelerini rica ettim Bilgisayar başında oturan kişi yapacak bir şeyimiz yok gidip tüketici mahkeme heyetine başvurun dedi. Adam konuşurken yüzüme bile bakmadı. Bu personelle 2-3 tane dobloyla bu kargolar daha 1-2 ay daha gelmez.

    HepsiJet İzmit Deposu
    Alikahya Fatih, Kemal Sunal Cd. No:31, 41310 İzmit/Kocaeli
    https://maps.google.com/?q=Alikahya+Fatih,+Hepsiexpress+%C4%B0zmit+%C5%9Eubesi,+Kemal+Sunal+Cd.+No:31,+41310+%C4%B0zmit/Kocaeli&ftid=0x14cb51b9ee392d33:0xad5e5da007240ad3&hl=tr-TR&gl=tr&shorturl=1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar sorun hep aynı. Geç teslimat. Firmaların ilgisizliği vs. Her yere yazıyoruz, kendimiz yazıp kendimiz okuyoruz. Yok mu bu işin bir çaresi. Buraya yazanlar benim gibi mağdurlar. Yok mu bir şekilde ne yapılması lazım diye çare üretecek ya da tecrübesini paylaşacak.
    HEPSİBURADA ve HEPSİJET PİŞMANLIKTIR.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 06.12.2019 tarihinde bu rezalet firmadan telefon aldım. süper hızlı gönderi dediler. ayın 10 u oldu ses seda yok. Aradım açmıyorlar meşgule düşüyor. Arıyorum açmıyorlar meşgule düşüyor. en sonunda 26 dakika süren bir uğraş ile birine bağlandım. Bana 1 ay önce blackfriday vardı ya hah onun yüzünden gönderemiyoruz çok yoğunuz dedi. dedim ki o zaman neden  süper hızlı gönderi diyorsunuz da 20 gün içinde geleceğini bana siparişim alındıktan sonra söylüyorsunuz. Yoğunluk nedeni ile kafamıza göre karar aldık siz bakmayın sitede hala süper hızlı gönderi yazıyor ama o sizi kandırmak için dediler. O zaman iptal edin dedim. Yok onuda yapamayız 20 gün bekleyeceksiniz kargo gelecek alıp almamak sizin tercihiniz. Sonra kargo bize geri gelecek biz size parayı öyle vereceğiz. oldu o zaman dedim. Şikayetvara, cimere, twittera, tüketici hakem heyetine başvuru yaptım. Adamlar dan biri bırak aramayı mesaj dahi atmadı. Buda burada dursun ki herkes görsün.




  • Hbden diğer bir siparişim olan bilgisayarı sipariş verdiğim gibi arayıp hepsijet ile istemiyorum asla dedim. Bunun bir etkisi oldu mu bilmiyorum ama ptt ile yolluyorlar satıcı hepsiburada. Ve verdiğim sipariş şuan pttden aktarılmış yarın teslim edilir görünüyor. Bakalım göreceğiz. Ptt de şükrettiren bir firma şu hepsijet. Kesinlikle problemin kaynağı o.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane 8 lik pil, 2 adet traş bıçağı aldım. Bekliyorum, kara cuma geçti diye çok beklemem dedim amaaaaa... Tüm kargo şirketleri kitlenmiş galiba. Hay sizin cumanızaa yahu.
  • Benimkinde 17 gündür transfer merkezine ulaştı diyor. Hangi transfer merkezi bulsam gidip haşat edicem herifleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chopinnyc kullanıcısına yanıt
    Nerede bu depo tam olarak? Benim paket te 13 gündür orada bekliyor. Yarın o depoya gidip her şekilde alırım ben o paketi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: civcivx

    Nerede bu depo tam olarak? Benim paket te 13 gündür orada bekliyor. Yarın o depoya gidip her şekilde alırım ben o paketi.
    Arkadaşlar sorun şu ürünün depoda olduğu garanti değil.. Tahminimce bize yalandan bi kargo takip numarası verildi sözde hepsijet deposunda bekliyor ama tamamen sözde.. emimim bu şirket bu ürünü daha kargoya bile veremedi.. 20 Aralık teslim tarihi verildi bana.. whatsapp canlı destekte bi tanesi kargolandı diyor, bir tanesi :de ürününüz özenle hazırlanıyor diyor bunlar kendinden daha haberi yok. Gerçekten yazıklar olsun ben telefon sipariş ettim 15 gün oldu ne heves kaldı ne bir şey sinir eder bunlar insanları.. Ben bu ürünün parasını öderken hiç yoğunluk olmadı ama şak diye çektiler o parayı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla aslında bana da öyle geliyor. Bunlar daha kargoya bile teslim etmemiş olabilirler. Çünkü 5 Aralık'ta Hepsijet'e teslim edilen paketimi 7 Aralık'ta teslim etti Hepsijet. Yoğunluksa, o nasıl teslim edildi? Whatsapp'ta kargoya verdiğinizden emin misiniz diye sordum, evet verdik diyor ama büyük ihtimalle yalan konuşuyorlar. 20 Aralık'ta teslim edilecek diye de otomatik bir yanıt veriliyor herkese.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.