Şimdi Ara

Hepsiburada'dan Telefon Almak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokmay

    Alıcı için en avantajlı alış-veriş internetten yapılandır. Dikkat edilecek birkaç şey var elbette. Öyle adı sanı bilinmeyen abidik kubidik siteleri tercih etmeyin başınız ağrıyabilir. Brighstar resmi distrübütördür, garanti açısından fazla üzmezler. Elektronik şans işi sorun çıkarsa distrübütör ile muhatap olmak mağaza garantisiyle karş karşıya kalmaktan çok daha iyidir. E8 indirim konusunda siparişeri gelen bazı üyeler Brightstar garantili olduğunu yazmışlar zaten, hepsi böyleyse garanti sağlam demektir.

    Ayrıca internetten alışverişte, mağazadan yapılan alışverişte olmayan bir hakkımız var; 14 gün içinde sorgusuz sualsiz iade edebiliyoruz. Kafamıza uymayan bir durum varsa aynen geri yollayıp bedel iadesi isteyin, 1 hafta veya 10 gün içinde iadeniz gelir, sorun olmaz, tecrübeyle sabittir. Burda da dikkat edilecek bazı detaylar var, iade edilme olasılığını göz önünde bulundururak;
    *Ambalajı, kutuyu dikkatlice zarar vermeden açın. Çıkan jelatinleri ambalajları, koruyucuları atmayın. Kullanım kılavuzlarını, faturasını kaybetmeyin. Kullanmayacağınız aksesuarları emin olmadıkça hemen açmayın, ambalajında kalsın. Cihazı ve aksesuarlarını dikkatlice test edin, kırık çizik yaratmayın. Geri gönderirken fabrika ayarlarına dönüp, kutuyu size geldiği günkü gibi dizayn edip ambalajlayın ve sağlam bir şekilde iade edin. Bu arada firmanın internet sitesinden iade prosedürünü dikkatlice uygulayın, ürünü anlaşmalı kargoları ile ücret ödemeden gönderin ve süreci takip edin.

    Mağazada asla geri almazlar ama netten alıverişte böyle bir avantajınız olduğunu sakın unutmayın....

    Açıklama için teşekkürler, normalde bazı mağazalar iadede sorun çıkarabiliyor..İnternetten alışveriş şu açıdan biraz kafamda riskliydi; görmediğimiz bir ürünü alıyoruz,ürün sorunlu olursa bide onun peşinden koşturmayalım.Ancak sorgusuz sualsiz iade hakkı varsa bu gayet iyi birşey..




  • Ramiz Karaeski kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadanın stesindeki iade bölümü:

    Yardım Konuları / İade Ve Geri Gönderim İşlemleri / Ürün İadesi

    Ürünümü iade etmek istiyorum, İade Şartları nedir, hangi ürünleri iade edebilirim?
    Satın aldığınız ürünü, kargodan teslim aldığınız günden itibaren 14 gün içinde hepsiburada.com’a başvuruda bulunarak aşağıdaki koşullar dahilinde iade edebilirsiniz. Bu kapsamda geri göndereceğiniz ürünler için herhangi bir “kargo bedeli” ödemezsiniz.
    İade edeceğiniz ürüne ait, hediye olarak verilen promosyonlu, kampanyalı ürünlerin de aynı anda iade edilmesi gerekir.

    İade kapsamındaki koşullar aşağıdaki gibidir;

    Niteliği itibarıyla iade edilemeyecek ürünler, fiyatı borsa veya teşkilatlanmış diğer piyasalarda belirlenen mallar, tüketicinin istekleri veya açıkça onun kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan mallar, gazete, dergi gibi süreli yayınlar, hızlı bozulan veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan mallar için cayma hakkı kullanılamaz.
    Aşağıdaki ürünlerde cayma hakkının kullanılması, ürünün ambalajının açılmamış, bozulmamış ve ürünün kullanılmamış olması şartına bağlıdır.

    -Taşınabilir Bilgisayar ve Masaüstü Bilgisayarlar (Orijinal işletim sistemi kurulduktan sonra yani bilgisayarın kurulumu yapıldıktan sonra iade alınmayacaktır.)
    -Her türlü yazılım ve programlar
    -DVD, VCD, CD ve kasetler
    -Bilgisayar ve kırtasiye sarf malzemeleri (toner, kartuş, şerit v.b)
    -Telefon kontör siparişleri
    Niteliği itibarıyla iade edilemeyecek ürünler, hızlı bozulan veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan ürünlerin iadesi mümkün değildir.

    http://www.hepsiburada.com/Liste/MyPage/FAQDetail.aspx?id=20




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kefelon

    1000 TL butcem var biraz daha indirememisler mi

    hocam kusura bakma da telefon zaten 1700 lira indirimsiz piyasada,teknosa indirimle 1500 yapıyor diye aldı millet,sen 1000 lira diyorsun burda
  • Hiçbir sıkıntı olmaz kardeşim, ben aldım bir sorun yok
  • Benim siparişim de geldi. Vodafone etiketli BRİGHTSTAR distrübütör garantili bir cihaz ve renk olarak da Dark Gray....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hb'dan sıkıntı olmaz. zaten az teknolojiyle alakası olan bir insanın garantiye de fazla işi olmuyor. telefon almadan önce kronik sorunlarını araştırıp telefonu aldığın anda test edeceksin, sorun varsa zaten her firma hatalı malı 2 hafta içerisinde değiştirmek zorunda.

    ilk zamanlarda sıkıntı çıkmazsa sonra da pek çıkmaz.
  • gokmay kullanıcısına yanıt
    Hocam kutusu falan bazı hb ürünlerinde açılmış gelebiliyomuş,size gelen nasıldı, jelatini falan açılmış mıydı veya olmicak yerlerde bantlama falan var mıydı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Edition kullanıcısına yanıt
    Kutusunda hiçbir sıkıntı yok. Ambalajı ve altındaki Brightstar etiketi sorunsuz, açılmamış durumda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokmay kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Edition -- 17 Mart 2015; 11:02:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black Edition kullanıcısına yanıt
    Ne demek, rica ederim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moto Gyi oradan aldım şuanlık iyi ama garanti olayı nasıl bilmiyorum.
  • Garantiyi yazdım yukarıda. Distribütör garantili cihaz geldi bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokmay

    Garantiyi yazdım yukarıda. Distribütör garantili cihaz geldi bana.

    Tamam
  • arkadaşlar ben şu cihazi almayı düşünüyorum .

    http://www.hepsiburada.com/lg-g4-32-gb-p-TELCEPLGG432-LS

    dışarıdaki magazalarda fiyatı 1800 iken burada 1560 lira. garanti ve servisle ilgili hiç bi bilgim yok. servisi güveniilir mi ? satan firma tercih edilir mi ? daha önce hiç hepsiburadacomdan alışveriş yapmadım. yardımcı olur musunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hobarey01

    arkadaşlar ben şu cihazi almayı düşünüyorum .

    http://www.hepsiburada.com/lg-g4-32-gb-p-TELCEPLGG432-LS

    dışarıdaki magazalarda fiyatı 1800 iken burada 1560 lira. garanti ve servisle ilgili hiç bi bilgim yok. servisi güveniilir mi ? satan firma tercih edilir mi ? daha önce hiç hepsiburadacomdan alışveriş yapmadım. yardımcı olur musunuz ?

    Bak son bir kaç aydır hepsiburada.com'da farklı satıcılar da ürün satmaya başladılar; aynı amazon.com'da ki gibi.. Verdiğin link teki ürün de bu şekilde. LG G4'ün sadece beyaz rengi hepsiburada.com tarafından satılıyor kalan diğer renkler farklı satıcılar tarafından.. Ödeme işlemleri yine hepsiburada.com aracılığı ile oluyor aslında herkesin çekindiği o zaten o konuda bir sıkıntı yaşamazsın ama ürün tedariği, kargoya verilmesi, ithalatçısı falan hep o satıcı ne satıyorsa onu gönderiyor. Bu arada beyaz rengi de 1.600 lira..




  • Bende yakın zamanda lg g4 kahverengi deri modelini alacağım. İthalatçı firmayı savunduğunuzu gördüm ama hepsiburada şu anda başka bir ithalatçı firmayla çalışıyor olabilir mi ?
    Taksitli alamıyoruz değilmi ? Bir de telefonu alan arkadaşlar yorumlarını yazarsa memnun olurum.
  • Hepsiburada çalışma şekli değişti. Bazı ürünlerde farklı satıcılardan göndertiyorlar fiyatları da farklı olabiliyor ürün sayfasından siz seçiyorsunuz. Garanti konusu zaten hiçbirini bağlamaz ithalatçı firmanın servisine gönderirsiniz. Yıllardır hepsiburada.com dan alışveriş yaparım cep telefonu da aldım bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Teknosa genelde daha pahalı. Vatan bilgisayar bir ara çok güzel indirimler yapıyordu artık o da uygun değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.