Şimdi Ara

Hepsiburada.com REZALETİ --- SORUN ÇÖZÜLDÜ Technoplus Yardımcı Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
5
Favori
39.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
740 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DH SAYESİNDE SORUN ÇÖZÜLDÜ, YARDIMCI OLAN, KONUYU ÜSTE ÇIKARAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM.


    Herkese merhaba, 05/09 /2017 16:19 Tarihinde hepsiburada.com üzerinden “Samsung UE43MU7000 Ultra HD 43” “ televizyonu aldım. Satıcısı “Technoplus” .

    Televizyon 08/09/2017 tarihinde elime ulaştı. Kutuda küçük bir hasar vardı, televizyonun o küçük darbe için kırılacağını tahmin etmemiştik ama yine de kargodan hasar tespit tutanağı aldık. Evde Samsung servisinin gelmesini bekledik. Geldiklerinde kutuyu ilk onlar açtı televizyonun ekranı kırılmıştı. Kutuyu ilk olarak servis açtığına ve ekranın kırık olduğuna dair servis raporunu verdiler.

    Hepsiburada’dan işlemleri başlattık ve aynen şu şekilde yazmıştım

    “Ürün hasarlı geldi, servis raporu var, cihazın ambalajının sol orta kısmında ufak bir darbe var, o ufak darbe ürün ekranının sol tarafını kırmış. Ambalajı ilk olarak yetkili servis açtı. Ekranda kırık var.” Ondan sonra kutuya ürünün faturasını, servis raporunu ve kargo hasar tutanağını koyup verdikleri iade kodu ile (satıcı technoplus) gönderdik.

    Yaklaşık 1 hafta sonra iade talebinin reddedildiğini gördüm. Televizyonu geri gönderdiklerinde servis raporu yoktu. Kargo hasar tespit tutanağı duruyordu. Servis raporunu göndermeden önce resmini çekmiştik üstelik Samsung servisinde de nüshası var o yüzden içinde servis raporu olmadan televizyonu geri göndermeleri bizi pek etkilemedi.

    Müşteri hizmetlerini arayıp tüm olayı anlattım. Bana maillerine servis raporunun resmini göndermemi ondan sonra 48 saat içinde dönüş yapacaklarını söylediler. servisraporu@hepsiburada.com adresine 22/09/2017 günü Servis raporunun resmini gönderdim ve “Ürünü servis raporu ve kargo hasar tutanağı ile birlikte gönderdim fakat iade talebim reddedildi. Yardımcı olabilir misiniz? Sipariş numarası 34479328” yazıp gönderdim.

    3 Gün bekledikten sonra cevap yok tekrar müşteri hizmetlerini aradım yine mail atmamı ve 48 saat içinde döneceklerini söylediler. 25/09/2017 Tarihinde bir mail daha attım.

    “Sipariş Numarası 34479328, Aldığım televizyonun kutusunda hasar vardı kargo tespit tutanağı aldım. Servisi arayıp gelmelerini bekledim. Servis geldi kutuyu ilk servis açtı. Televizyon kırılmıştı. Ürünün kırık olduğuna dair ve ilk olarak servisin açtığına dair "Servis raporu" nu aldım. Ardından televizyonun kutusunun içine servis raporunu, kargo tutanağını ve ürünün faturasını koyup verilen iade numarasına gönderdim. Sonuç olarak ürün reddedildi ve geri gönderdiler. GERİ GÖNDERDİKLERİNDE İÇİNDEN SERVİS RAPORU ALINMIŞTI. Aynı televizyonu içinden servis raporunu çıkartıp geri gönderdiler. Ne yapmam gerekiyor sizden yardım istiyorum?

    İade işlemleri için gereğinin yapılmasını istiyorum.
    Sipariş Numarası 34479328 televizyon şuan bize geri geldi, göndermemiz için bir İade kodu da istiyoruz."

    Aynen bu şekildeydi ikinci mailim. 3 Ek vardı mailde servis raporu, fatura ve kargo hasar tespit tutanağı. Tekrar 3 gün bekledikten sonra yine dönüş yapan olmadı. Bir kez daha müşteri hizmetlerini aradık. İki kere mail attığımızdan bahsettik. Hepsiburada müşteri hizmetlerindeki arkadaş normalden fazla beklediğimizi olayı direk yetkililere aktaracağını ve 24 Saat içinde dönüş yapılacağını söyledi.

    Onun üstüne de iki gün geçti. Mail atan yok, telefonla arayan yok, sms atan yok, sitelerindeki müşteri hizmetleri mesajları kısmına gelen mesaj yok.

    Neredeyse bir ay geçti fakat ben hala mağdurum. Kullanamadığım televizyonun taksitini ödüyorum. Televizyon kırık bir şekilde elimde duruyor (geri geldi). Hepsiburada'ya defalarca mail atmama rağmen dönüş yapan yok, bir çözüm yolu gösteren yok. Son mailde bir çözüm yolu gösterin gerekirse tekrar iade kodu verin vb. dedim ama dönüş bile yok! *4 ve 5 Ekim tarihlerinde hepsiburada da satıcı firma da dönüş yaptı.*





    EDIT: Hepsiburada yetkilileri bugün dönüş yaptı, attığım maillerdeki servis raporunu satıcı firmaya iletmişler. Yeni bir iade kodu verdiler. Televizyonu göndereceğim. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Umarım daha fazla sorunlarla karşılaşmayız.

    EDIT-2: Bugün 05/10/2017 hem hepsiburadan hem de technoplus dan arayıp özür dilediler. Technoplus servis raporu olmadığı için geri göndermiş. Kargo sırasında veya onların çalışanları kontrol ederken kaybolmuş olabileceğini söylediler. Herhangi bir art niyetlerinin olmadığını, paranın şuan hepsiburada'da olduğunu ve henüz hepsiburadanın kendilerine parayı aktarmadıklarını söylediler. Ben şuan sorunun hepsiburadanın ilgisizliği olduğu düşünüyorum. Technoplus ilk reddettiklerinde benim iletişim bilgilerimi bulamamış. Hepsiburadayı defelarca aramama rağmen technoplus ile iletişime geçmemişler. Şuan hb de technoplus da ilgileniyor.

    EDIT-3: Hepsiburada'ya iki mail atıp maillerde her şeyi anlatmama rağmen satıcı firma ile iletişime geçmemişler. Ben telefonla aradığımda da hepsiburada müşteri hizmetlerini aradım, attığım mailleri de hepsiburada'ya attım. Bence çözüm sürecinin uzamasının sebebi hepsiburada'nın ilgisizliğidir.

    EDIT-4: Sorun çözüldü, Technoplus dan Büşra hanım yakından takip etti iade sürecini. Her türlü konuda yardımcı oldular. Başından beri hepsiburada ile uğraşıyordum satıcı firma ile iletişime geçmemişler bile. Satıcı servis raporunu bulamadığı için geri göndermiş (nasıl bulamadılar bilmiyorum ama) satıcı bana ulaştığında internet üzerinden servis raporunun resmini gönderdim. Televizyon ellerine ulaştığı gibi iadeyi kabul edeceklerini söylediler. Keşke hepsiburada ile uğraşmak yerine en başından direk satıcıya ulaşmaya çalışsaydım. Sorunun sebebi Technoplus değil hepsiburadanın ilgisizliğidir.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FLowme131 -- 7 Ekim 2017; 15:48:24 >







  • Öne çıkarın bari belki yardımcı olacak birileri görür.
  • Bir güncellemede benden gelsin.
  • bayiden lg aldım getitip kurdular biraz pahalı oluyo ama kargo riskini almadım
  • Up, arkadaşa yardımcı olalım.
  • Bu ne şerefsizliktir hiç beklemeden tüketici hakem heyetine git raporların tamam zaten kısa sürede hallolacagini sanıyorum
  • Adamlar hala satış yapıyor hepsiburada ile kolkola...

    http://www.hepsiburada.com/magaza/dijitall
  • Ilk başta bu techno denen kişilere değil de direkt hepsiburada.com a göndereydin olur muydu acaba
  • Up up up.
  • Hepsiburadadan çöp kovasi bile alinmaz bu saatten sonra.



    Çok geçmiş olsun. Up
  • Up. Umarım hakkınızı alabilirsiniz. Zaman kaybetmeden tüketici haklarına başvurun
  • Tuketici hakem heyetine git. Btk ye sikayette bulun. Btk tarafindan uyari alırlarsa yardimci olurlar herhalde. Forumda boyle bir konu vardi.
  • Yuh. Size bol şans.
  • Bu nedir artık ya

    Utanmasalar cebinizdeki parayı gasp edecek çakallar.

    Konuyu güncel tutalım
  • Prosedür nasıl işliyor bilmiyorum hocam ama satıcıyla konuşmaya gerek yok gibi,tüketici hakem heyetine gidin direkt.
  • Up
  • beklemeden tüketici hakem heyetine gidin.
    hepsiburada komisyonuna bakar. çözüm sunmasını beklemekle uğraşmayın, sunmayacaklar zaten.
  • Up.
  • Hepsiburada genel müdürlüğünü arayın. ‭0 (262) 350 00 00‬
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.