Şimdi Ara

Hepsiburada.com 2.el Telefon Gönderdi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Hepsiburada üzerinden 17 Mart'ta Xiaomi Mi 6 128 GB adlı telefonu indirim var diye satın aldım kargoya verildi 20 Mart'ta teslim aldım. Telefonu aldık kutusunu açmadık çünkü şahsıma ait değildi. Her neyse akşam oldu ve açtık telefonu elimize aldık kurmaya çalıştık fakat ne görelim telefon bildiğiniz 2.el cihaz sıfırlandı daha önceki hesapla oturum açın diyor. Xiaomi'deki Cloud sistemi içinde telefona gönderilecek SMS kodu ile girin diyor ve orada gözüken numara yurt dışına ait olan özel bir cep telefonu numarası yani telefon daha önce birisi tarafından kullanılmış ve daha önce kullanıldığı o numarada orada gözükmekte Google Play hesabıyla da kullanılmıyor çünkü belirttiğim gibi daha önce senkronize edilmiş hesapla giriş yapınız diyor. Telefonu incelemeye devam ettiğimizde üst kısımda boya atması olduğunu fark ettik. Bunu Hepsiburada'ya defalarca ilettim. Bana kargo tutanağı yok dediler kargoyu eleman karşısında açıp kutuyu telefonu kurucak halim yoktu yani. Şimdi de ithalatçı firmayla iletişim saglayınız diyorlar bunu da mı ben yapacağım yani... Hepsiburadadan alırken bir kez daha düşünün.
    Hepsiburada.com 2.el Telefon Gönderdi !!!

    Hepsiburada.com 2.el Telefon Gönderdi !!!







  • daha önce alınmış ve bir sebepte dolayı iade edilmiş telefonları tekrar satıyorlar.Geçenlerde başıma geldi banada ekranı çizik iade edilmiş telefon yollamışlardı..
  • Hocam 1 haftadır ugraşıyorum ara dur, bakalım nolucak.
  • afedersinde iyi olmuş alışveriş yapmadan önce araştırın arkadaş

    defalarca hepsiburadadan alışveriş yapmamamız gerektiğiyle ilgili konular açıldı konuşuldu tartışıldı bu adamların ilk hatasıda değil son hatasıda olmayacak

    ne demek ithalatçı ile irtibata geç kardeşim 15 gün içinde iade hakkın var telefonun imei kodu seri numarası yok mu sattıkları telefon belli daha önce kullanıldığı belli tüketici haklarına şikayet et

    böyle şeylerde sadece telefonu geri almak zorunda bırakmayıp bir de ceza ödetseler böyle sahtekarlara böyle olmaz
  • Hocam vallahi haklısınız dahada burdan ürün almam iade hakkı filan dinlemiyorlar telefon hasarlı geldi diyorlar şaka gibi :D Görüştüm tekrar teknik servise yollayın 2.el raporonu yollasınlar o zaman size dedim her zamanki gibi tamam iletiyorum dediler. Görücez nolucak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utkusvr -- 29 Mart 2018; 14:28:6 >
  • Ulan tam burdan tel alacakken ertesi gün güvendiğim sitede indirime girdide ordan aldım tam direkten dönmek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsi buradan dediğin yer sadece aracı sen oradan aldığında aslında mahalledeki herhangi bir telefoncudan ikinci el veya çalıntı telefon almış oluyorsun herkes markanın ve sitenin büyüsüne kapılıyor güven veriyor galiba.
  • Bakın bu gibi durumlarda kimseyle muhatap olmayın. Usulca, gizliden, sessizce ve sinsi bir şekilde tüketici haklarına başvurun.
  • Telefonu satan hepsiburadanin kendisimiydi yoksa abuk subuk bir isimmiydi abuk subuk bir isimden aldiysan sana mustahak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok direkt olarak satıcı Hepsiburadaydı.
  • Ürünü onarım adı altında teknik servise gönderip cihazı resetlemişler :D şaka gibi hala ürünün 2.el oldugun kabullenip para iadesi yapamadılar arkadaşlar oyalıyorlar sadece işin peşindeyim hala, Hepsiburadadan elektronik almayın bundan sonra.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Utkusvr

    Ürünü onarım adı altında teknik servise gönderip cihazı resetlemişler :D şaka gibi hala ürünün 2.el oldugun kabullenip para iadesi yapamadılar arkadaşlar oyalıyorlar sadece işin peşindeyim hala, Hepsiburadadan elektronik almayın bundan sonra.
    hepsiburada ile telefonla iletişim kur son kez. hala problem çıkarıyorsalar direk thh'ye başvur. ayrıca teknik servis madem öyle bir halt yapmış, servis raporu talep et. tüm kanıtları elinde bulundurarak başvur.
  • Hepsiburada ile neredeyse her gün iletişimdeyim oyalıyorlar sadece teknik servis 2.el degil demiş resetlemiş kakalama peşindeler. Rapor istiyorum diyorum onarım talebiyle gönderilmiş telefon şaka gibi tüketici haklarına başvuracagım bir kaç güne hala çözmezlerse.
  • Hocam bende Xiaomi cihazımı Hepsiburada'dan almıştım hiç sorun çıkmamıştı nedense, iade süresi geçti mi?
  • Hocam ürün geldigi gün kurye istedim 2 gün sonra geldi kurye yolladım ama Hepsiburada o zamandır beri böyle oyalıyor işte. Teknik servisle görüştüm onarıldı 2.el olmayıp sıfır satış yapıldıgını söylediler bende fotoğrafları ilettim hemen iletiyorum bana 2.el olmadıgı bilgisi verildi dediler. Bekleyişteyim en son olan olaylar bunlar.
  • Bende telefonu hepsiburada dan almıştım sorun çıkmadı şans işi birazda
  • hb telefonda 1 numara

    geçen sene birini 65 liraya diğerini 55 liraya satın aldığım samsung telefonları iptal ettiler

    itiraz edince 1 sene sonra üst modellerini sorgusuz sualsiz gönderdiler

    samsun tr üstelik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada isteyerek 2.el göndermedi tabiki sonucta telefonu saglayan ihtalatcı firma var. O firmada yurtdışından getiriyor. Şansa bana orada birinin kullanıp jelatinleyip yolladıgı telefon geldi ama Hepsiburada bana bu konuda hiç yardımcı olmuyor asıl sorun bu zaten
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Utkusvr

    Hocam ürün geldigi gün kurye istedim 2 gün sonra geldi kurye yolladım ama Hepsiburada o zamandır beri böyle oyalıyor işte. Teknik servisle görüştüm onarıldı 2.el olmayıp sıfır satış yapıldıgını söylediler bende fotoğrafları ilettim hemen iletiyorum bana 2.el olmadıgı bilgisi verildi dediler. Bekleyişteyim en son olan olaylar bunlar.
    Hocam hiç uğraşmayın, gidin tüketici haklarına şikayet edin bunları, böyle insanlara tatlı dille anlatmayacaksın, mahkeme yüzü görmeden hizaya gelmezler.
  • Haklısın, son çare o olucak zaten...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.