Şimdi Ara

Hepsiburada coil whine değişim yapmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Çizgi elektroniği mumla aratan firma,servispoint herhalde memleketteki en b*ktan PC teknik servisidir.MSI,çanak tamiri,uydu tamiri yapan bir firmayla nasıl anlaşmış aklım almıyor.
  • Bende MSI GTX1060 Gaming X+ 9GBPS modeli var coilwhine'dan eser yok. Kartınızı güncel batchlerden yollasalardı olmazdı sanırım cw.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Digital Reaction

    Çizgi elektroniği mumla aratan firma,servispoint herhalde memleketteki en b*ktan PC teknik servisidir.MSI,çanak tamiri,uydu tamiri yapan bir firmayla nasıl anlaşmış aklım almıyor.
    Kendilerine 1 haftalık 970 Gaming yollayıp hertarafı çiziklisiyle değişimi sıfır diye almışlığım var sonra thh sağolsun çakallarda bırakmadım paramı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradan dahil oldum konuya ama dikkatimi çeken bir şey var.

    Özellikle ilk videodaki ıslık sesi bana ekran kartı gibi gelmedi hiç. ETS 2 ile yaptığınız testte de ekran kartı değil sorun bana göre. Çünkü furmarkı geçtim, ETS gibi sistem yormayan oyunlarda CW tespiti yapmak imkansız. Buna rağmen sizdeki ses rahatça duyuluyor.

    Daha kart yüke bile girmeden gelen bir ses var içten içten. PC yüke girdiği zamansa ıslık sesine dönüşüyor bu durum. Çoğu zaman PSU zannedilir ancak PSU da değil problem.

    Bu tip CW sorununa ekran kartı ya da PSU değil """ANAKART ÜZERİNDEKİ VRM""" denen güç devreleri sebep olur. Sizin coil whine sıkıntınız bu devrelerde gibi görünüyor. Yani ekran kartı değil, anakartınızın diğer parçalara akımı dağıtırken kullandığı devrelerden kaynaklanıyor. Maalesef çözümü de yok gibi bir şey. Zararlı da değil, sadece rahatsız edici. Bu bakımdan bir sorun yaşayacağınızı sanmam. Ama sese ne kadar dayanırsınız orası size bağlı tabii.

    Servis Point denen yerin çok kötü bir çalışma sistemi var. Zamanında ben de mağdur oldum o yüzden hiçbir söylediklerine güvenmem. Ancak CW'nin ekran kartında tespit edilememesi bana normal geldi bu kez. Daimi bir vızıldama ve yük altında ıslık sesi genelde Anakart VRM kaynaklıdır.

    Geçmiş olsun, umarım çözülür probleminiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 30 Nisan 2018; 6:39:58 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.