Şimdi Ara

Hep birlikte teknik servisleri teftişe gidiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
3
Favori
3.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •  

     

    Sizlerden gelen istek üzerine firmaların teknik servislerini teftişe gidiyoruz. Tabi bir farkla teftişe sizlerin de gelmesini istiyoruz. İlk durağımız ise General Mobile oluyor. Daha önce Teknik servisi konusunda sorun yaşayan kullanıcıların bulunduğu firma Teknik Servis süresini 1 saate indirdiğini ve müşteri memnuniyetini en ön plana aldığını söylüyor.

     

    Gelin bu iddialarını sizlerle birlikte test edelim. Yeni video serimizde sizlerle birlikte teknik servislere gidelim ve merak ettiklerinizi aracısız olarak direkt yöneticilere sorun cevaplasınlar.

     

    General Mobile, bu teklifimizi memnuniyetle karşıladı ve servisi ziyaret edecek olan üyelerimiz için de küçük sürprizleri olacağını belirtti. Ek olarak gelen kullanıcılarımızdan birine de General Mobile Discovery 4G hediye etmek istiyorlar.

     

    Etkinliğe katılmak isteyen kişilerin bu konuya uygun olabilecekleri zaman dilimini ve oturdukları yeri de belirterek mesaj atmalarını rica ediyoruz.

     

    Etkinlik gün ve saati uyan kullanıcılarımıza ulaşarak bilgilendireceğiz. 

     

    General Mobile'ın teknik servisi İstanbul Mecidiyeköy'de yer alıyor.

     

    Şehir dışından katılmak isteyen kullanıcılarımız ise ulaşım ve barınma ücretlerini karşılamak zorundalar. 








  • Video'yu daha izlemedim fakat ilk olursa bu yorum lütfen artık HTML5 video oynatıcısını masaüstündede varsayılan olarak ayarlayın.

  • yine reklam tadı kaçtı dh nin

  • Asusada gidin
  • Düzeltemeyecekleri sorunlar : Ahize Sorunu
    Isınma Sorunu
    Android One 4G

  • Bilmiyorum ne kadar etik ama eğer teknik servisleri gerçekten teftiş etmek istiyorsanız; takarsınız gizli bir kamera, telefonu teslim ettiğiniz süreçten aldığınız sürece kadar karşılaştığınız, yaşadığınız bütün olayları kayıt altında tutarsınız. Yok biz önceden geliyoruz, yok sizi denetleyeceğiz olmaz öyle maalesef... Biz Türk milleti her şeyi her türlü bir kılıfına uydururuz. Yok olanı var olmuş gibi gösteririz alimallah.
    Ekleme: imla hataları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilberto35 -- 20 Ağustos 2015; 10:18:10 >
  • Teleservise gidin.

  • İstanbul Pendik'te oturuyorum her zaman musaitim. Gelmek isterim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi vallaha . Sony ninkine de gitseniz iyi olur , sorun yasayan baya insan varmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çorlu'dayım. Hafta içi sabah ve öğlen saatlerinde hafta sonları her zaman uygunum gelmek isterim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frt-_-ctn -- 19 Ağustos 2015; 21:01:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi basıcaz diyorsun da gideceğin zamanı firma bilmesin.Şu tarihte gelicem dersen adam ona göre hazırlık yapar.Ansızın dayanıcaksın

  • quote:

    Orijinalden alıntı: michael01

    Abi basıcaz diyorsun da gideceğin zamanı firma bilmesin.Şu tarihte gelicem dersen adam ona göre hazırlık yapar.Ansızın dayanıcaksın

    Merhaba,

    Gitmeyi planladığımız yerlerin hepsi kurumsal öyle pat diye içeri giremezsiniz çekim izni almanız gerekli. Ek olarak buradaki olay yöneticiler ve sizi bir araya getirmek. Soruları direkt onlara sormanız cevap almanız. Talepler doğrultusunda diğer firmalara da benzer teklifler götüreceğiz. Yöneticiyi direkt kullanıcı karşısına çıkartmak her firmanın isteyeceği şey değil :)

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İstanbul Ataşehir ve sancaktepedeyim, her vakit uygunum. Servislerin yetersiz olduğunu düşünüyorum ve katılmak istiyorum.

  • Intellicell e gidin tabi firca yemezseniz. Telefona bakan Sekreter cok atarli

  • o zaman teklifinizi kabul etmeyen firmaları da bize haber verin ki bir anlamı olsun ve objektif bir şey olsun.

  • Firma yöneticilerine soru olarak yöneltmek istediğim bir soru:

    Türkiye üzerinde yurtdışı üretim yapan firmalar ile anlaşarak bizim pazarımızda bu ürünleri pazarlamak, satışını gerçekleştirmek için nasıl zorluklar ile karşılaşıldı? Devlet tarafından nasıl bir destek gördüler acaba bunu merak ediyorum. General Mobile adına bu süreç nasıl ilerledi?

  • Yaz beni de mesut bey

  • digitalmarketin teknik servisine gidin meizu yu getirdikten sonra çok fazla soru var teknik servis var mı varsa nerde diye

  • hani amd ısınır yanar derler ya athlon serisi yüzünden. hah işte telpa'nın da adı çıkmış. ağzıyla kuş tutsa genede yaranamaz. peki öyle bir çabası varmı derseniz o da yok.

    telpa sempati mi kazanmak istiyor. ilk önce vestel ile birlikte istedikleri vergiden vazgeçecekler. türkiye'de hangi üretimleri varmş da yerli oluyorlar. eğer biyerleri yiyorsa çıksınlar bir telefon tasarlasınlar anakartından şekline kadar herşeyini. yazılım da dahil. yazılım demişken kullanıcı öyle ahım şahım bişey istemiyor koy stock android'i düzenli de güncelleme ver tamam. kimse senden sensui istemiyor.

    ucuz çakallıklar peşinde koşma. kırılan arka kapaktan dolayı ki gmd'nin arka kapağı çık incedir ve narindir. garanti dışı bırakmak bekde mertce bi davranış değil.
    gm'yi bir kaç sene önce tv'lerde satılan dandik telefonlarıyla tanıyorduk. ürün yelpazesi yenilendi çağ seviyesine yaklaştı ama zihniyet orada kaldı. şimdi çıksalar ve bana o 4g'den 10 tane verseler de ben hala telpa ve gm'ye sempati duymayacağım. yerli gözüyle bakmayacağım





  • İstanbul maltepede oturuyorum müsayitim gelmek isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.