Şimdi Ara

Hep başkalarının başına gelir sanıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mrb, arkadaslar. Bugun sahsima yonelik bir hirsizlik vakasi gerceklestirilmistir. Konuya girmeden once hatirlatayim konu disi forumuna yazamadigimi belirtmek zorundayim, eger siz de duyarli yaklasirsaniz konu disina tasiyabilirsiniz birazdan paylasacagim seyleri.
    Kurumlarin adini dogrudan yazmayacagim Taksim'de oldugunu belirteyim pm ile isteyenlere ozelden soylerim hangi mahalde olayin gerceklestigini.
    Taksim'de TR capinda bir markanin bayisine gittim bugun. Tabii oncesinde baska bir yerde kitap bakiyordum kendime ve dogal olarak oradan ciktigimda bir elim komple isgal halindeydi. Vcd reyonuna yoneldim oncelikle, bu devirde hala vcd izleyen mi var diyebilirsiniz, korsan icerikli yayinlara fazla itibar etmiyorum, ogrenci oldugum icin de aylik gelirim cok ust duzey sayilmaz dolayisiyla vcd bile olsa alirim arkadaslar.
    Ben filmlere bakinirken bir ara arkamdan biri carpti adamla goz goze geldik, genc fit fizikli 170-5 boylarinda duzgun kisa sacli ve yanlis hatirlamiyorsam yarim kollu yazlik bir gomlek giyen sarisin bir erkekti. Zaten cok anlik bir olaydi. Bir elimin hali hazirda dolu olmasi diger elimle de filmleri kontrol etmemden dolayi cocuk da yanimdan aniden uzaklasinca herhalde yanlislikla carpti dedim, filmlere odaklanmaya devam ettim. Bu olay 1 tas catlasin 2 saniyede olup bitiyor zaten tekrardan dedigim gibi.
    Genelde toplum icinde ozellikle kalabalik ortamlarda zaman zaman cuzdanimi yoklarim, yerinde duruyor mu diye. Filmlere bakinirken bu carpma olayindan 2-5 dk sonra yine arka cebimi yokladim cuzdan yok. Biraktim filmleri yerlerine hizlica kitap aldigim yere geri kostum kasiyere dedim ki cuzdan buldunuz mu, hayir siz cuzdaninizi aldiniz zaten dedi. Ben bunu sorarken musteri bir bayan siritiyor, ahmak. Senin basina gelmeyecegi ne malum neyse dogru geri kostum diger dukkana olay mahaline dondum cuzdan yere dusmus olabilir mi diye ortalikta yok.
    Hemen guvenlik gorevlisi yanibasimda duruyordu gittim dedim ki cuzdan buldunuz mu? isminiz nedir diye sordu ismimi soyledim. Elimizde bir cuzdan var ama bir bakalim dedi. Adam odanin birine girdi elinde benim cuzdanla geri dondu. Kimligimi gosterdim, geri aldim cuzdani. O telasla kamera kayitlarina bakalim talebinde bulunamadim, hemen uzaklastim. Guvenligin bana dedigi biri getirdi cuzdaninizi galiba biri yere dusurmus deyip bize verdi seklindeydi. Cuzdanda gecen gun tum nakitimi banka borcuma odedigim icin para yoktu.
    Simdi polise gitsem desem ki saat 17:30 civari bu olay yasandi kamerada hemen vcd reyonunun uzerinde duruyor biliyorum ki tinlamayacak bile. Zaten dandik hukuk sistemi hirsiza hicbir sey yapmayacak. Bu durumda napiyim isin takipcisi olayim mi ne onerirsiniz? Bir de arkadaslar bu taksim denen yere gidiyorsaniz hirsizlik cok feci seviyede haberlerde felan da goruyoruz, cok dikkatli olun, benim basima gelmez demeyin. Allah'tan cuzdana ulastik da yoksa ugras dur kimlik ehliyet kredi kartlari banka karti paso valla staja baslayacagim bu ay insallah insan kaynaklari belge isteyecek tomarla belki stajim bile yanabilirdi. Zaten gitmiyorum da o taksim denen yere yilda 5-6 kere toplasaniz ancak ama bundan sonra gidecek olursam da onlemimi alirim. Evde arkadasa anlattim bana dedigi o cocuk kesin hirsizdir sen anlama diye bile bile omuz atiyor o esnada cuzdani arakliyor. Aklima yatti. Yok yani derdin paraysa git dilen. Gunde 100-200 zaten cikarirsin ...oglu.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.