Şimdi Ara

hemen karar verilecek yarın sabah alıyoru almıyorum denecek.Her türlü yardım beklenir.(seat-ibiza)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bi iki gün önce bakıp beğendiğim bir ibiza vardı.İlanda kaza değişen yok,lokal boya bile yok deniyordu ve kilometrede epey düşük.Özellikle bu iki şey cezbetti.Pazarlık ilede 1000 lira aşağı indik.17 binden 16 bine olur bu iş dedik.Sonra bugün arabayı servise soktuk araç 2003 model.Ana servis değil sanayi servisinde yapılmış bakımları hep o yüzden ana serviste kaydı çıkmadı.ön iki lastik değişmesi ve ufak tefek masraflarla bin lira kadar masraf cıktı araçda.(Zorunlu masraf değil zorunlu masraf 250-300 kadar)
    Fakat birde aracın tavan ve kaporta hariç boyalı oldugu çıktı ortaya.Şuanki sahibininde bundan haberi yok(muş) sahibide aslında emniyet müdürü dürüsttür muhtemelen ama babana bile güvenme derler.Ben şuan üzerinde bulunan çizikleride sırf bu yüzden görmezden gelmiştim nasıl olsa boya hiç yok çizik tabiki olacak diye.Şimdi onları kapatmaya kalksam 3 parça en az, ikinci kat boya yicek.
    Cıkan masraf ve boya moralimi bozdu aslında.Sizlerinde bir görüşünü almak istedim son karardan önce.Elimdeki para max 17 bin oda aslında 16bin 500de işte öyle diyelim.
    Araç bakmaktanda yorulduk aslında biraz, 3 aydır bakınıoruz.sizce bu para edermi bu araç veya işte satmaya kalksak falan zarar mı etmiş oluruz vs.

    Tam özellikler.

    2003 Seat ibiza 1.4 Signo Benzinli
    Abs-çift Airbag-Dijital Klima-Hız Kontrol- vs. Signolar zaten full paket oluyor.

    Şimdiden çok teşekkürler.







  • Yazdıklarına bakılırsa o parayı etmez uzak dur derim.daha modelli stella bakabilirsin daha sonra zevkine göre jant atarsın.yada 04 signo olup 100 binlerde servis bakımlı bir araçta alınabilir.Birde daha almadan satmayı düşünüyorsan Seat doğru marka olmaz ve üstte bahsettiğin aracı alırsan satarken hem zor satarsın hemde güzel bir zarar edersin.
  • insan arabasında boya olup olmadığını bilmezmi biraz düşünün. madem bilmiyor o zaman neden boya yok diyor?
    Şu gün bir ekspertiz raporu almadan kimse araba alıp satmıyor bilmemesi imkansıza yakın.
    Emniyet müdürü bile olsa dürüst değil demekki arkadaş. Dürüst olmayan insanla iş yapılmaz bence ne olursa olsun
  • hemen değil ama 3 sene sonra falan satarız büyük ihtimalle.Zten şuanda tek artısı kilometre gibi.Benzinli bakarsam tekrar 100 bin olsada olur km.Sonuçta motor Wv ve dayanıklı bir motor.
    yarın acaba adama şuanki zorunlu masrafda senden olmuş olsun 15 bin 700'e ok dersen hemen notere geçelim mi desem diye düşünüyorum aslında.Yoksa bir tane daha signo buldum aynı ayarlarda tabi daha servie göstermedim ama daha az boya cıkma ihtimalide var tek farkı km kalıo geriye. ikinci buldugumun km side 130 binlerde. fiyatıda 16 bin 200 pazarlık ile rahat 15.500 yapılabilir bence.
  • uzak dur bence. ortaya çıkabilecek en kolay şey hakkında yalan söylüyorsa aracın kimbilir daha neyi vardır.
  • araç detaylı incelendi zaten benm eniştemde emniyet müdürü oldugu için kaza kaydı falan baktırmakda sorun değil araçda kaza yok ama bilemedim işte kararsız kaldım.

    Bu fiyat aralığında neden fiesta falan bakmıorsun diyenlerede yada polo golf falan.polo golf daha küçük kalıyor.E aynı ayara bence daha donanımlı,parçaları Wv tarafından üretilen bir araç varken fiestaya çoğunda abs bile yokken o parayı vermek aslında cok mantıklı gelmiyor.aralarındada 1 sene fark var. Ha birde 10 yaş üstü almamak istiyoruz.
    Peki sizce bu teklifi yapayımmı 15.700 olsun hemen alayım diye.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damnned -- 8 Kasım 2010; 21:22:51 >
  • herzaman daha uygunu daha temizi vardır bu konuyu actıgına göre içine sinmeyen bi durum söz konusu araba alırken içinde en ufak kusku kalmamalı bence..normalde camurluklarda tamponlarda filan boya cok
    önemli degildir benim için motor tarafında kapıların direklerinde vb.önemli noktalarda olmsın yeter.Günümüzde her aracda ufak tefek
    boya illaki olur ama siz bu araca vereceginiz fiyata daha temizini bulurum
    derseniz(ki bulursunuz) hiç gerek yok almayın derim..
  • araçtan vazgeçtim.Aynı ayarlarda daha uygun fiyatlı bir ibiza daha var.servisten masrafı cıkmazsa onu alırım.Varsın 130 bin km olsun bişi olmaz.17 bin lira verdikten sonra daha bir sürü araba var bulunacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.