Şimdi Ara

Hecarim Skiller ve Hikaye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Hero - Hecarim, the Shadow of War

    Skills:

    •Warpath (Passive) - Hecarim in pasif yetenegi dusmanlarin hasarini belli bir oranda engeller ve hareket hizi kadar attack damage kazanir.

    •Rampage-Q - Hecarim yakindaki dusmanlari parcalayarak onlara fiziksel hasar verir.

    •Spirit of Dread-W - Hecarim kisa sureligine yanindaki dusmana buyu hasari verir. Hecarim dusmanlara verdigi hasar oraninda saglik kazanir.

    •Devastating Charge-E - Hecarim kisa sureligine hareket kisi kazanir. SKilli kullandikdan sonraki saldirisi dusmani geriye firlatir ve firlattigi mesafe kadar fazladan hasar verir.

    •Onslaught of Shadows (Ultimate) - Hecarim Ozel suvariler olusturur ve onlari ileriye surer, surdugu yerdekilere buyu hasari verir. Suvarilerin ileriye atilmasi bittiginde yakindaki dusmanlara sok dalgasi gondererek fazladan buyu hasari verir.

    Turkce Hikaye:

    Zırhlı hayalet olarak bilinen heybetli Hecarim, Valoran'ın kuzeybatı topraklarında ilk defa görülmesinden itibaren kendisine göz koyanların kalplerine dondurucu bir korku yerleştirdi. Hiç kimse daha önce onun muazzamlığına (onun kadar tanrısal) yakın bir şey görmemişti ve onun aniden ortaya çıkmasının gizemi de son derece korkutucuydu. Hecarim doğuya doğru yürüyüşüne başladığında - [EL] arkasında perişan,yaşam olmayan topraklardan bir iz bırakarak -ovalardaki köylüler kendi sağlıkları için güvenli Demacia'ya kaçtılar. Artık fazla kalabalık olan şehirdeki tavernalarda, bu merhametsiz hayalet hakkında bastırılmış fıslıltılarla dedikodular yayılmaya başladı. Bazıları onun bilge bir savaşçının, sadece yaşayan bütün varlıkları yok etmekle ilgilenen öfkeli bir gölgesi olduğunu iddia etti, birisi daha önce ona Hecarim'in koca bir hayalet süvari birliğine liderlik ederken görüldüğü konusunda ısrar etti; diğerleri hala onun nefret dolu bir kara büyücü tarafından yaratıldığına inanıyordu. Bir Demacia kumandanı, şehri esir almış korkudan kurtulmanın yolunu arıyordu, en iyi adamlarından bazılarını topladı ve Hecarim'i geri döndürmek ya da yok etmek üzere yola çıktı.

    Kumandan askerlerini Hecarim'in yoluna yerleştirdi ve saldırı için hazırlandı. Hayalet onları alt ederken, ezici bir korku hissi savaşçıları kavradı. Askerler, korkudan donmuş bir şekilde, hayaletimsi titan onları bozguna uğratırken, parçalara ayırırken ve demir toynaklarıyla onları parçaladıkları sırada sadece bağırabildiler. Hecarim, bozguna uğramış düşmanlarına döndü, kumandana doğru çömeldi ve tüyler ürpertici açıklamasını yaptı: ''Bu daha sadece başlangıç. Ölümlü orduların hiçbirisi Gölge Adaları'nın kudretinin karşısında duramaz." Bununla birlikte acımasız yürüyüşüne geri dönmek için Hecarim oradan ayrıldı. Bu kabus gibi deneyim onu deliliğe sürüklemişti, kumandan Demacia'ya kadar sürüklenerek geldi, korkunç uyarılarının deli birinin saçmalıkları gibi göz ardı edildiği yere. Hala Hecarim'in nerden geldiği ve amacı gizemli bir durumdur, Savaş Enstititüsü'ne ulaştığında kaderi daha net oldu; emredicilik ve uğursuzluk dolu bir sesle Efsaneler Ligi'ne girmeyi talep etti.

    "Anlamıyorsunuz... Gölgeler hepimizi tüketecektir..." - Demacia'lı eski bir komutan

    Not - Alıntıdır







  • ???
    Benim imla hatalarima kadar kopyalamisin birde ustune ustluk yeni konu acmisin? Amacin ne olaki? Hayir, tamam alinti filan demisinde cidden anlamadim neden konu actin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 6 Nisan 2012; 20:25:51 >
  • forumu okuyun fail oluyorsunuz
  • Mobildeyim ve 2 sayfa baktim konulara mobilden ve bu konu ile ilgili bir şey gormedim . Yargısız sazan gibi atlayıp yok fail oluyorsunuz falan filan yorumları yazmayın .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.