Şimdi Ara

HEALER toplanma ve paylaşim noktasi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vuhdo candır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vuhdo'yu yükledim güzele benziyor alışma ve kişiselleştirme süreci lazım. Teşekkürler öneriniz için...
  • Vuhdo denemedidim ama healbotta aynı görevi görüyor heal addomlarının başlagıcı sayılır. Druid için değil hepsi için en iyisi sonuçta atamaları yaptıktan sonra
    benim mouse 5 tuşlu 5 hareketide kullanabiliyorum ama standar mouselar 3 tuşlu hal böyle olunca 3 tuşlu olan bir mouse hiç bir şekilde druide yetmez:) araya
    mecburen klavye giriyor ama o benim için geçerli değil :) healsan mecburen bütün özelikleri kullanıcaksın 2 yada 3 tuşla heal atmak bana saçmalık geliyor
  • Bir dönemler bende kullanmıştım addon arkadaşlarımın zoru ile ama manuel heal atmak daha daha zevkli geliyor. o heycanı yaşaması varken iki tuşla heal atıp heallerım demek peehh ! işin şakası tabiki bu ama manuel heal bence daha eğlenceli D:
  • vuhdo'da sol sağ ve orta düğmeye spell atadıktan sonra button 4,5 diye devam ediyor. arkadaşın bahsettiği gibi benim mouse da 5 tuşlu. yandaki tuşlara nasıl atayabilirim. acaba wowun key binding ayarlarından 4 ve 5'i önce mousun yandaki tuşlarına mı atamam gerekiyor?

    Bir de disc priest ile holy priestin oynama mantığı aynımı(yani sadece heal mi?) disc'de heal+dps birlikte mi yapılıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gultufan -- 6 Haziran 2013; 14:04:40 >
  • Ben druid oynuyorum healbotta atamalar çok kolay isteğin kadar atama yapabiliyorsun ama normal ortamda addom olmadan heal atmak partide kolay olmasına ramen 25mende zor olur herhalde addom şart oluyor priler konusunda bilgim yok ama alan healda shaman ve druiden iyisi yok tank tutmada pri ve pala öne çıkıyor ama monk konusunda bilgim yok
  • Button 4-5 zaten yandaki tuşlar..Ama direk istediğin tuşa özel olarakda atayabilirsin. Şu an yerini hatırlamıyorum ama şöyle anlatıyım ben de 2 nolu tuşta smite varken vuhdonun üstüne geldiğimde 2 de binding heal vardır. Ya da F tuşunda mass dispel varken vuhdonun üstüne getirdiğimde purify vardır.. Bunun gibi 100lerce atama yapabilirsin..

    Nerden atayacağım diyosan tuş atama kısmında altlara geç orda add delete gibi şeyler olan bi kısım var ordan atayacaksın..

    Holy pri ile disc prinin mantıkları farklı.. Disc pri absorb ve heal ağırlıklı giderken, holy pri tamemn heal ağırlıklı gider.. Hangisi iyi dersen aoede de tekilde de bence disc daha iyi.. Absorb her zaman healden önce gelir. Holy canı full adama önceden önlem alamazken disc önceden önlem alabilmesi sayesinde avantajlıdır her yönden.. Spirit shell,divine aegis ve prayer of healingle gayet aoe healing yapar.. heleki dağınık durulan fightlarda.. Ancak olay boss heallemeye geldiğinde (tsulong vb) holy daha iyidir.. Gerçi şu anki durumda değişmiş olabilir ama çok da sanmıyorum.. Dps oalyına girmiyorum tabi..Disc prinin öyle bir avantajı daha var.. Dps yaparakda heallediğinden dpsin yetmediği fightlarda ayrıca çok yararlıdır..

    Aoe heale gelince stack healde paladin dağınık durumda disc pri derim.. Bu yüzden çok fazla guild 10m de bu 2 healerı kullanır.. 25me geçersen druid, shaman ve holy prinin özellikleir artar..Disc prinin aoesi düşer ama paladininki gene toptur.. Monk hakkında çok fikrim yok onunla ilgili konuşamıom :)




  • Benim os holy main disc.holynin heal miktarlari yuksek.disc biraz ondan biraz bundan ama hepsi bir araya gelince totalde yaptiklari esitleniyor.disc biraz daha gevsek oynamaniza olanak verir ama holyde gozunu hp barindan alamiyosun.disce gelen atonement nerfinden once poh e ihtiyac bile duymuyodum sahsen ve bence daha zevkliydi.pom,hf,smite...tank abartirsa kocaman bir shield :) bu arada dun biraz fazla ciddiye aldim mop dgde heralde ki 4 adam dgnin yarisinda durup party chatten bu healer bot diye konusmaya basladilar:) cevap olarak you all r bots guys deyince smile ustune smile ile gule oynaya tamamladik.isde hep boyle insanlarla oynasak ne guzel bir eglence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hollyspirit

    Benim os holy main disc.holynin heal miktarlari yuksek.disc biraz ondan biraz bundan ama hepsi bir araya gelince totalde yaptiklari esitleniyor.disc biraz daha gevsek oynamaniza olanak verir ama holyde gozunu hp barindan alamiyosun.disce gelen atonement nerfinden once poh e ihtiyac bile duymuyodum sahsen ve bence daha zevkliydi.pom,hf,smite...tank abartirsa kocaman bir shield :) bu arada dun biraz fazla ciddiye aldim mop dgde heralde ki 4 adam dgnin yarisinda durup party chatten bu healer bot diye konusmaya basladilar:) cevap olarak you all r bots guys deyince smile ustune smile ile gule oynaya tamamladik.isde hep boyle insanlarla oynasak ne guzel bir eglence.

    level 48'im şu an heal olayına alıştım gibi fakat bazı tanklar var insanı zıvanadan çıkarıyor. aynen dediğin gibi arkasındaki healer'ı bot sanıyor herhalde topluyor tüm mobları. gel de ölmesin bu. haliyle sonra ben ölüyorum direk :) düzenli tanklayanlar da var. quest de yapıyorum ara ara ve çok rahat kesiyorum mobları(tek tek) canım hiç azalmıyor neredeyse. sormak istediğim şu öncelikle dps olur mu disc'den? bunun dışında şu an healer olduğumdan leveling spec ve glyph(gerekli mi şimdiden?) önerebilir misiniz?




  • Discten dps olmaz...lvling olayi farkli.her 3 specle de lvling olur.hiz degisir yalnizca.glyph...onemli.coktan girmis olmaliydin bu konuya.hollyspirit diye ara eu.battle.net sitesinde.umarim isine yarar.kul tiras benim realm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu disc pri main healer'ımdan soğuttu beni holy paladin ve monk healerdan sonra disc pri ile takılıyorum arena için gelmiş geçmiş en güzel ve cc master bir healer. Holy pala ve monk iyi güzel ama disc pri varsa 2200 rating garanti invisible ol bas fearı, üstüne dominace mind 16 sn garati cc bide dağ tepe koşturmak bonusu. Arkadaşımın char ile oynadım şimdi kendim için kasıyorum 1.5 saatte 30 level yaptım o azimle :) Rbg için monk ve druid vaz geçilmez healer bence ama iş arenaya geldimi disc priye bırakın o kendi kendine 2200 rating olur. Üstüne kasmak isterseniz bm hunter bulun 2350 ye kadar rahat yolu var. Bu kadar lanet olasıca op bir healerı yaparken blizz bacı hiç düşünmemiş nerf için 2 senelik bir süre lazım şimdi başlasalar anca adam olur bence...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monk heal bana göre tank heal olma kapasitesine sahip pala heal heal tankta bir numara ama pri de tam bir bilgim yok her yere gider sanırım :)
  • healer ıle ılgılı burada bır konu varken baska bır baslıga gerek yok heralde degıl mı arkadaslar :) hangı healer dıye sormus bır arkadasımız da....pvp ve pve....goruslerınız nedır?
  • bence pvpde druid.pveye her class gider bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Druid heal pvp de boşta kalırsa kötü oluyor ama alan healda bir numara pvp de pri 2 ye 2 de on daha iyi gb geliyor shaman ve pala bu konuda zayıf sanki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DemirLyon

    Druid heal pvp de boşta kalırsa kötü oluyor ama alan healda bir numara pvp de pri 2 ye 2 de on daha iyi gb geliyor shaman ve pala bu konuda zayıf sanki

    Aynen böyle düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: metamania

    Priest olarak vuhdodan vazgeçmem. Druid olarak da geçmiyorum.. Paladinle de geçmem..Shamanımla da vuhdo ile healliyorum. dps charlarımda bile vuhdodan vazgeçmiyorum üstüne bi sürü kısa yol atıyorum.. Mesela warriorsa intervene gibi.. ya da tank paladinimle oynuyorsam hand of prot gibi ve daha niceleri.. main healer olunca alıştığın add onu bırakamıyorsun.. Heal bot ile vuhdo arasında bir fark yoktur.. Sana güzel olan addonu rahatlıkla kullanabilirsin..

    Bir de ben bir şey merak ediyorum.. Healer olup mouse ile koşabilen var mı? Şahsen mouseun imleci görünmeden nasıl heal atacağımı bilmiyorum 25m de.. Bilirsiniz çoğu insan klavyeden koşmaya eziklik der.. Main charlar healer olup bu şekilde alışınca ister istemez dpsde de değiştiremiyorsun.. Bana sakın koşarken heal atma demeyin. Ben yerimde durarak oynamayı sevmem :)

    farenin yan tuşlarıyla koşuyordum ben. fare ile koşma demek bu oluyor. sol-sağ aynı anda basmak klavyeden oynamakla aynı.




  • Tank:this dg must be bugged im taking no damage guys
    Dpsin biri:look at recount absorbs
    Ben: :)
    Dg sonunda tank: hollyyyyyy dont leave lets go on together
    O kadar nerfden sonra bile disc primi cok seviyorum ben yaaa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu twist of faith ve divine insight degisiklikleri disc pri icin iyi olmus bi de.content ne olursa olsun son % 35 lik bolum bizim patlama bolumumuz olacak.bi de atonementdeki nerfi bari hafifletseler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hollyspirit

    Bu twist of faith ve divine insight degisiklikleri disc pri icin iyi olmus bi de.content ne olursa olsun son % 35 lik bolum bizim patlama bolumumuz olacak.bi de atonementdeki nerfi bari hafifletseler...

    Arenaları domine ettiniz gözünüz doysun disc priler :) Yakında büyük bir ağlama kampanyası başlatacağım ve disc prilerin tekerine çomak sokacağız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.