Şimdi Ara

Headband kulaklık tavsiyesi üzerine...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun bir süredir ev sınırları içerisinde kullanılmak üzere bir kulaklık arayışı içerisindeyim...
    Ve tavsiye almak için en uygun yerin burası olduğuna karar verdim.Yalnızca müzik dinlemek amaçlı,azami 150 lira ücretlendirilmiş,sahne derinliğinin hakkının verildiği,dengeli ses konusunda performansı evlere şenlik,bassların tiz ve orta sesleri öldüremediği,akustik kayıtlarda yüz güldürebilecek bir kulaklık peşindeyim.Tarz kaygısına gelindiğinde ise önemsizliğini belirtmek ile beraber jazz'dan death metal'e klasik müzikten füzyona kadar geniş bir yelpazede çalıştığımı ifade ederim.Tüm bu ahval şerait altında tavsiyeleriniz nelerdir?
    Muhtemel yanıtlarınız ve tavsiyelerinize peşin teşekkürler....



  • tavsiye,cevap vs... yok mu yahu?
  • 150 ytl içerisinde sennheisher,akg,koss gibi şirketlerin kulaklıklarına yönelmelisin.Ama o fiyata alacağın kulaklıklar için bir ön amfi de alman gerekir çoğu playerların ses çıkışları bu kulaklıkların performanslarını yansıtacak kadar yeterli değil.Ses frekans aralığı geniş modellere yönelmelisin akustik ses vs ve daha gerçekçi davullar için 32 ohm ve üzeri kulaklık tavsiye ediyorum.
  • Teşekkürler yanıt için...
    Model tavsiye edeniniz yok mu?
  • yerinde olsam headset almazdım.Kaliteli kulakiçi kulaklıklara yönelirdim.Kulakiçinden alacağın performans o fiyat için daha seni tatmin edici olacaktır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nighteen

    yerinde olsam headset almazdım.Kaliteli kulakiçi kulaklıklara yönelirdim.Kulakiçinden alacağın performans o fiyat için daha seni tatmin edici olacaktır.

    Yanlız kulakicinin insan sagligina zarari bilimsel olarak aciklanmis..
  • insana sağlığına zararlı çok şey var.Ses basıncı da yeteri kadar sıkışmazsa da bass duymanız zor.Sesi kısık dinlemek tercih edilebilir.Kulakiçi zararlı olabilir ses sistemleri de zararlı sigara da zararlı yani limitlerini ve kendini bildiğin sürece ki kulak rahatsız olduğunda belirti verir bir sorun olacağını zannetmiyoru.Yüksek sesli müzik zararlıdır kulakiçinde yüksek olursa zararlıdır.Bilimselliği doğrudur ama bazı keyifler için zararlar risk edilebiliniyor.
  • Kulakiçi kulaklık asla headset kulaklığın performansını veremez.

    Zarar verme olayına gelirsek evet doğru, ama ikisi karşılaştırıldığında kulakiçi çok daha zararlıdır, çünkü kulağın çok daha içindedir ve ses yalıtımıda çok daha zayıf olduğundan insanlar çevre sesleri duymamak için farkında bile olmadan çok daha yüksek sesle dinlerler.

    Gerçi güçlü bir hoparlörde kulağa zarar verebilir, rock barlarda vs açılan çok yüksek müzikler en büyük tehlikedir.
  • performans derken kasıt nedir anlayamadım.Ama kulak içi kulaklıklar head setlerden ne yönlerden aşşağıdır merak ediyorum.20 ytl parası olan bir insan için kulakiçi ses kalitesi ve genel kalite olarak headsetlerden daha iyi performans sunar.Ses kalitesi ve çeşitliliği olarak kulak içi yapılı kulaklıklar headsetleri aratmaz hatta ses yalıtımı avantajları sayesinde müzik daha detaylı dinlenir.
  • Zararlılık,kulakiçi ve risk sorunlarını bir başka başlık altında tartışmayı tavsiye ederek tavsiye talebinde bulunuyorum.
    Sennhesier HD serisinden hangisini tavsiye edersiniz...?

    Dipnot:HD202 tarafımdan denenmiş olup yoğun bass performansının damak zevkime hitap etmediği kanıtlanmıştır.
  • hd serisi dj tipi daha çok club havası seven bass yoğunluğu fazla kulaklıklardır.tavsiye modelleri:SENNHEISER PX200,AKG K 414 P Wired Consumer,Behringer HPX4000 son olarak bir kulakiçi tavsiyesi alırsın almazsın ama istediğin bu AKG K 314 P White Wired Consumer.Akgler frekans genişliği olarak oldukça iyi px200 ne kadar mp3 tarzı olsa da çok iyi bir kulaklık.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: paranoiavana

    Zararlılık,kulakiçi ve risk sorunlarını bir başka başlık altında tartışmayı tavsiye ederek tavsiye talebinde bulunuyorum.
    Sennhesier HD serisinden hangisini tavsiye edersiniz...?

    Dipnot:HD202 tarafımdan denenmiş olup yoğun bass performansının damak zevkime hitap etmediği kanıtlanmıştır.

    Death metal den klasik muzige sicriyorsaniz bayagi bir zorlanacaksiniz sanirim secimde .......hd 202 bekledigimi veremedi demissiniz.....butcenizin tavanina kadar degebilecek modellere goz attiniz mi..?...sennheiser icin konusuyorum...

    sunlara bir goz atin isterseniz...

    http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=5847
    http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=7227
    http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=6853

    son verdigim linkteki kulaklikti sanirim arkadasimin magzasinda dinlemistim...inanilmaz bir performansi vardi cok hayran kalmistim...butcem ona yetmedigi icin eh150 aldim ve buda gercekten inanilmaz....tabiki iyi bir ses karti ya da mp3 calarla........!




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.