Şimdi Ara

HDP'li Aydoğan: PKK'ya katılım son 2 yıl içinde 10 bini geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Osman Pamukoğlu Zamanında Tonlarca PKKlıları kısa bir süre içerisinde öbür tarafa postalamıştı Sayısı çok fazlaydı. Bana göre Son Bir Savaşa girsek PKK ile Bir daha ömür boyu toparlanamazlar.Ama çözüm süreci sayesinde PKK güç topladı TSK nın yeni silahları bütün mehmetçiklerimizide alarak en kral operasyonlar düzenlense. Bir daha PKK lafını duymayız bizim koskacaman devletimiz var daha sonra Türk Silahlı Kuvetimiz var SAT KOMANDOLARI BORDO BERELER ÜST DÜZEY SUBAYLAR. Uzmanlar Yeni Silahlar . TSK sadece bekliyor. Onların nesi var? Hiç birşey.

    http://www.gazetevatan.com/hdp-li-aydogan-pkk-ya-katilim-son-2-yil-icinde-10-bini-gecti-820029-gundem/
    http://haber.star.com.tr/guncel/pkknin-icinde-4-bin-amerikali-var/haber-1044823



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuvo -- 20 Temmuz 2015; 13:15:48 >







  • Vay be. 3 sene önce bayram ediyorlardı terör bitecek, silahlar susacak diye. Geldiğimiz noktaya bak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anatolium67

    Vay be. 3 sene önce bayram ediyorlardı terör bitecek, silahlar susacak diye. Geldiğimiz noktaya bak.

    Merak etme TSK ya bir emir gelse. PKK kaçıcak delik arar dağda.Dağda gezen it sürüleri onlar.PKk'yı hiç birşey kurtaramaz ama günden güne güç kazanıyor.
    Bence bir savaşa daha girmemiz gerekiyor. Zamanında hepsini postalamıştık eski güçlerine sahip değiller. Son Bir savaş daha olsa kurtuluruz.
  • elimizde gunship olsa o dağları mahvederdik.bir ara c130 u gunshipe dönüştürme vardı.sonra iptal oldu sanırım.ayrıca yeni kalekollarla sarp gibi sistemlerle.teröristleri algılamak için sensörlerle.iyi iş çıkarabiliriz.ayrıca kirpi,kobra gibi mayına dayanıklı araçlarla askerimizi daha iyi koruyoruz.eğer savaşa girişirsek eskilere göre şehitlerimiz daha az olur kanaatindeyim.ancak hepsi iyi bir irade ve osman paşa gibi iyi komutanların olmasına bağlı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekai -- 20 Temmuz 2015; 14:19:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sekai

    elimizde gunship olsa o dağları mahvederdik.bir ara c130 u gunshipe dönüştürme vardı.sonra iptal oldu sanırım.ayrıca yeni kalekollarla sarp gibi sistemlerle.teröristleri algılamak için sensörlerle.iyi iş çıkarabiliriz.ayrıca kirpi,kobra gibi mayına dayanıklı araçlarla askerimizi daha iyi koruyoruz.eğer savaşa girişirsek eskilere göre şehitlerimiz daha az olur kanaatindeyim.ancak hepsi iyi bir irade ve osman paşa gibi iyi komutanların olmasına bağlı.


    TSK nın Elinde İnanılmaz Silahlar var. Ülke savaşı gibi PKK ile savaşsa TSK bir tane PKK itleri kalmaz.Kaçıcak delik arar yeterki TSK ya emir verilsin.
    Patriot füzeleri vs. Lazer silahlarda var. Ama En önemli şey bunları iyi kordine edicek bir komutan. Osman paşa gibi.Yoksa TSK nın Gücü tartışılmaz PKK ya karşı. Aşağıdaki resimler sadece bir kaçı daha inanılmaz dolu silahı var ayrıca üretim ve proje aşamasında olan silahlarda mevcut.

     HDP'li Aydoğan: PKK'ya katılım son 2 yıl içinde 10 bini geçti

     HDP'li Aydoğan: PKK'ya katılım son 2 yıl içinde 10 bini geçti

     HDP'li Aydoğan: PKK'ya katılım son 2 yıl içinde 10 bini geçti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuvo -- 20 Temmuz 2015; 14:25:41 >




  • Denuvo kullanıcısına yanıt
    patriot uzun menzilli hava savunma sistemidir.pkk üzerinde kullanma gibi durum olamaz.dediğim gibi gunshipe ihtiyaç var.çok işe yarar.
  • Sekai kullanıcısına yanıt
    Gunship yapma veya satın alma durumu varmı acaba? türkiyenin. En azından üretebilicek kapasite .. Aşağıdaki dediğin PKK lıların korkulu rüyası olur

     HDP'li Aydoğan: PKK'ya katılım son 2 yıl içinde 10 bini geçti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denuvo -- 20 Temmuz 2015; 14:31:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Denuvo

    Gunship yapma veya satın alma durumu varmı acaba? türkiyenin. En azından üretebilicek kapasite ..


    elimizdeki c130 kargo uçaklarından birini gerekli modernizasyonla gunshipe dönüştürülebilir.bir ara böyle bir olay vardı ama şuan iptal mi oldu yoksa yapılacak mı tam olarak bilemiyorum.ayrıca diğer paylaştığınız atılgan ve zıpkın alçak irtifa hava savunma füzesidir.bu da pkkya karşı kullanılmaz.sonuçta pkknın helikopteri falan yok.yıldırımında kullanılacağını sanmıyorum.ancak cirit füzesi falan kullanılabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.