Şimdi Ara

Hd7670m ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu ekran kartını kullanan var mı aranızda ?



  • Kullanıyorum.
  • hocam şimdi ben batman arkham city i oynadım medıum ayarda 25 20 fps alıyorum hd7670m kart ile şimdi bu oyun nvıdıa nın reklamını yapıyor fakat birde dirt 3 oynadım ultra ayarda kasma yok yani az bişey var bu oyunda atının reklamını yapıyor.Şimdi arkham city açıkken gpu testii yaptım hd7670m kullanılıyor gözüküyor ama emin olamadım sen böyle sorun yaşıyomusun ? birde dell inspiron benim pc fixed seçeneği yok zaten :S şimdi birde amd nin sitesinden 12.10 beta yı indirdim kurdum fakat sence ne sorun var yada hangi oyunları denedin banada söyle ben de onları oynıyım ? :)) yardımcı olursan eger allah arzı olsun şimdiden hocam :)) yoksa servise gidicem yani :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Akrepp67

    hocam şimdi ben batman arkham city i oynadım medıum ayarda 25 20 fps alıyorum hd7670m kart ile şimdi bu oyun nvıdıa nın reklamını yapıyor fakat birde dirt 3 oynadım ultra ayarda kasma yok yani az bişey var bu oyunda atının reklamını yapıyor.Şimdi arkham city açıkken gpu testii yaptım hd7670m kullanılıyor gözüküyor ama emin olamadım sen böyle sorun yaşıyomusun ? birde dell inspiron benim pc fixed seçeneği yok zaten :S şimdi birde amd nin sitesinden 12.10 beta yı indirdim kurdum fakat sence ne sorun var yada hangi oyunları denedin banada söyle ben de onları oynıyım ? :)) yardımcı olursan eger allah arzı olsun şimdiden hocam :)) yoksa servise gidicem yani :))

    Vallahi şöyle söyleyeyim 7670m beni tatmin etmedi belki de ben fazlasını istiyorum bilemem. Ama sorununu tam olarak anlayamadım ? Ben BF3 , Far Cry 3 , A.Creed 3 oynadım.
    AC3 te fps zaman zaman 15 e bile düşüyordu. (Win8) yüklü ama bende belkide ondandır. BF3 te Low ayarlarda laptopun verdiği max. çözünürlükte 30 fps üstü alıyordum zamanla 30 un altına düşüyordu. Far Cry 3 te Low-medium karışık 30-50 arası alıyordum bana yeterliydi zaten sistemi oyun için almamıştım. Tam olarak açarsan cevaplarım ama tam olarak sorununu anlayamadım ?




  • hocam sorun şu bazı oyunlarda aktif oluyor bazı oyunlarda olmuyor.Sanırım oyun seçiyor kart bazı oyunlarla uyumsuzlgu var ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.