Şimdi Ara

hd tune raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar 13 aylık laptop harddiski ara ara cızrt diye kafa atıyor garantiye gönderdim ağır çalışıyor touchpad parlama yaptı diye touchpadin değişmesi gerek 170 lira ödeyeceksiniz dediklerinde geri istedim bilgisayarımı. Harddiskimin analizine yorum yapar mısınız ? Şikayetçi olacam adliyeye gidip dosya açtıracam iade isteyecem. Bilgisayarın içini temizletip test edilmesini istedim kontrolü yapılsın dedim touchpad değişmeden olmaz dediler yetkililer. Gerçekten sıkıntım var bilgisayarla, Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar..

     hd tune raporu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozcufm -- 14 Temmuz 2013; 11:29:13 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: sevdadelisi

    Merhabalar 13 aylık laptop harddiski ara ara cızrt diye kafa atıyor garantiye gönderdim ağır çalışıyor touchpad parlama yaptı diye touchpadin değişmesi gerek 170 lira ödeyeceksiniz dediklerinde geri istedim bilgisayarımı. Harddiskimin analizine yorum yapar mısınız ? Şikayetçi olacam adliyeye gidip dosya açtıracam iade isteyecem. Bilgisayarın içini temizletip test edilmesini istedim kontrolü yapılsın dedim touchpad değişmeden olmaz dediler yetkililer. Gerçekten sıkıntım var bilgisayarla, Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar..

     hd tune raporu



    Testi birkaç daha yaptığında yine bu şekil mi oluyor sonuç.




  • test 2 -
     hd tune raporu


    test 3 -
     hd tune raporu

     hd tune raporu hd tune raporu




  • Yetkili servis cüzdanımı kafaya koymuş touchpadin solan kısmı dışında hiçbir şeyle ilgilenilmedi test edilmedi kaymakamlıktan hakem heyetine başvurdum bilirkişi istedi 2 gün kalacak dedi, sonra okulda memur olduğu için karnelerle uğraştığını pazartesi günü verse olur mu diye rica etti kabul etmedim. Red cevabı geldi kaymakamlıktan bilirkişi çalışma performanısının gösterdiği bir donma ya da aşırı ısınma meydana gelmediğini rapor etmiş. '' Touchpad' te el ve ya bir kimyasal maddeye maruz kaldığı ( kolonya, ıslak mendil v.s. ) tespitinde bulunmuş. Esas branşını çok merak ediyorum o okulda çalışan o memurun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.