Şimdi Ara

HD camera tavsiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
6.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mai80

    Bendeki panasonic sd60 da ışık var ama tam bilemiyorum.Buraya video aktarabileceğimiz site var mı?



    mai80 zifiri karanlıkta çekim yapabiliyosan night shot özelliği var demektir. hiç ışık kaynağı olmadan çekim yapabilmelisin?
  • ARKADAŞLAR,CANON HFS10 SATIYORUM.KAMERA SIFIR VE KUTUSUNDADIR.YANINDA DA AYAKLIĞINI,CANTASINI(TÜM KABLOLARI BERABER FAZLA FAZLA),RODE UZATMA MİKROFONU VE MİKROFONUN 10 MT UZATMA KABLOSUNU HEDİYE EDİCEM.SADECE 2.500 TL YE VERİYORUM.UCUZ VERMEMİ YANLIŞ ANLAMAYIN KAMERA SIFIRDIR...GÖRÜŞMEK İSYETEN ARKADAŞLARI BEKLERİM...NUMARAM 05306951217...NİCE PROFOSYONEL FİLMLERE

    EMAİL ADRESİM=abet_nanka@hotmail.com
  • Anladım zannetmiyorum 900 tl lik cihazda olduğunu :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abet123

    ARKADAŞLAR,CANON HFS10 SATIYORUM.KAMERA SIFIR VE KUTUSUNDADIR.YANINDA DA AYAKLIĞINI,CANTASINI(TÜM KABLOLARI BERABER FAZLA FAZLA),RODE UZATMA MİKROFONU VE MİKROFONUN 10 MT UZATMA KABLOSUNU HEDİYE EDİCEM.SADECE 2.500 TL YE VERİYORUM.UCUZ VERMEMİ YANLIŞ ANLAMAYIN KAMERA SIFIRDIR...GÖRÜŞMEK İSYETEN ARKADAŞLARI BEKLERİM...NUMARAM 05306951217...NİCE PROFOSYONEL FİLMLERE

    EMAİL ADRESİM=abet_nanka@hotmail.com


    ürünü GG da 2000TL .
  • Sony HDR CX155E modelini kısa bir süre önce satın aldım.
    Yurt dışı tatillerimde kullandım.
    1.150 TL satabilirim.
    16GB hafıza kartı ve orjinal taşıma çantası, kutu ve tüm kitapçıkları mevcuttur.
    Mini HDMI kablo ile birlikte verilecektir.
    1.5 sene Sony TR garantisi vardır.

    Ürünü ekteki linkten görebilirsiniz.

    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=408551

    Bilginize.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mai80

    Anladım zannetmiyorum 900 tl lik cihazda olduğunu :)


    bende bundan önce kasetli sony trv285e vardı night shot vardı gece çekimi''gece görüşü'' çok hoşuma gidiyordu gece çekimi özellikle bebek suratı çekerken harika görünüyorlardı bembeyaz yüzleri oluyordu. benim kasetli siyah beyaz çekiyordu night shot çekimini şimdi k kameralar renkli çekiyor.
  • ben de de trv-460e varadı. Ey gidi günler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birol özsoy


    quote:

    Orijinalden alıntı: mai80

    Anladım zannetmiyorum 900 tl lik cihazda olduğunu :)


    bende bundan önce kasetli sony trv285e vardı night shot vardı gece çekimi''gece görüşü'' çok hoşuma gidiyordu gece çekimi özellikle bebek suratı çekerken harika görünüyorlardı bembeyaz yüzleri oluyordu. benim kasetli siyah beyaz çekiyordu night shot çekimini şimdi k kameralar renkli çekiyor.


    bu gece çekimi özelliği sanırım sony ye özgü bişe. panasonicin böyle bi özelliği yok. bende de eski model (8-10 yıl önce) panasonicde yoktu ama sony lerde bu özellik vardı. googleda da panasonic night shot arattırınca sony night shot arattırdığındaki tarzda videolar çıkmıyo. forumda bi kaç konuda soruldu bu night shot özelliği bi arkadaşta çıkıp "hayır benim panasonicimde night shot özelliği var. zifiri karanlıkda çekim yapabiliyorum" demedi!!!




  • var ama çok kullanılan bir özellik değil. panasonic kamerada akşama deneyip sonucu yazarım
  • (FİYAT DÜZELTME(2.000 TL))
    MALZEMELERDE HİÇ SORUN YOKTUR.SADECE PARAYA İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN SATMAK ZORUNDAYIM.ALIRKEN KISA FİLM CEKMEK İÇİN ALMIŞTIM.FİYAT KONUSUNDA DA İSTENİLDİĞİ KADAR PAZARLIK PAYI VARDIR.CÜNKÜ ACİL SATIYORUM.BU MALZEMELERİN BANA MALİYETİ İSTEDİĞİM MİKTARDAN COK FAZLA OLMUŞTU...TŞK...

    ARKADAŞLAR,CANON HFS10 SATIYORUM.KAMERA SIFIR VE KUTUSUNDADIR.YANINDA DA AYAKLIĞINI,CANTASINI(TÜM KABLOLARI BERABER FAZLA FAZLA),RODE UZATMA MİKROFONU VE MİKROFONUN 10 MT UZATMA KABLOSUNU HEDİYE EDİCEM.SADECE 2.000 TL YE VERİYORUM.UCUZ VERMEMİ YANLIŞ ANLAMAYIN KAMERA SIFIRDIR...GÖRÜŞMEK İSYETEN ARKADAŞLARI BEKLERİM...NUMARAM 05306951217...NİCE PROFOSYONEL FİLMLERE
  • seçiminiz tam yerinde olmuş

    Panasonic SD60 çok güzel kameradır... aynısını bende kullanıyordum
  • Selam.

    Panasonic HDC-sd10 kameram var. Kaydettiğim görüntüleri en kolay ve en sağlıklı nasıl kaydedebilriim. DVD'ye kaydetmeyi denedim ama malesef saatlerce sürdü ve olmadı. MKV oynatıcıların kayuıt yapanları var onlarla çözebilir miyim?
  • Merhaba yakın zmanda amerikaya seyehat yapacagım ve bazı urunler almak ıstıoyorum iphone kamera vs.
    hd maksımum 800$ a kadar bana hd kamera tavsiyesi yapabilirmisiniz arkadaşlar night shoot olmasını ısterım tabı gece cekım yapabılmek guzel bir ozellık ama videolardan baktıgım kadarı ile Panasonic HDC-TM700 cok ii bi cihaz sonyde bole kalıtelı bır cıhaz varmıdır.
    panasonicin en begendıgım ozellıgı ıse benım gıbı kamerayı tıtreten ınsanların rahat cekım yapabılmesı ve face zoom ve yuz hatırlama ozellıgı.

    Panasonic - HDC-TM90 kamera hakkındakı tavsiyeleriniz nedir. bu kameranın fıyatı bıraz daha uygun gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muffydaddy -- 20 Nisan 2011; 14:18:06 >
  • panasonic sd90 diyorum
  • Elimde 4-5 sat kullanılmıs PAnasonic HDC-SD100 var ikisini de satıcam sanırım Dof adaptör bulamadıgım icin. 550D ya da 600D öneriyorum bana kalırsa kısa film vs.. icinse hiç durmayın öyle bir şey alın. 35mm adaptör bulmak kolay olmuyor maalesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mathematiche -- 30 Ağustos 2011; 12:33:28 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.