Şimdi Ara

Hd 6950 ısınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba yardımcı olursanız sevinirim.
    Kısa bir süre önce yeni HDD aldım, bunun bilgisini de verimde çünkü anakart Driver'leri ile falan alakalı olabilir diye yüklerken bazıları yüklenmedi çünkü.
    Şöyle ki bu olaydan sonra ekran kartım aslında zorlanmaması gereken yerde kendini zorlamaya başladı. Bu yüzden dereceleri hiç normal değil. Eskiden boşta 30 derece Google'de maks. 40 derece görürken şimdi boşta 45-50 Google'de 65'e falan çıkıyor. Yani GPU bir salda işlemci falan hallediyor o işleri neden boşu boşuna kendini yoruyosunki. Bu sonuca da şuradan vardım oyuna giriyorum eee sorun yok boşta 50 derce Google'de 65 derece olan bir kartın oyunda 85 90'ı görmesi lazım ama yok oyunda 60-65.
    Mesela MSI afterburner'den bakıyorum Google'ye girdiğim an aniden MHz'si fırlıyor GPU bir salsana.
    Gereksiz yere ısınıyor ve bu ısınma fan sesi olarak dönüyor ayriyeten YouTube'da bir video izlerken kasmalar falan oluyor ama GTA 5 gibi bir oyunda gayet olması gerektiği gibi maks. 70 derece 0 kasma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • yeni harddiske geçince , sistem diski mi yaptınız ? yeni windows kurup öncekinden farklı amd driver kurduysanız bundan sebep olabilir. bu arada 6950'nin boşta 30derece çalışması beni şaşırttı çok sıcak kartlardı onlar ya
  • 30 derece calisiyodu da yeni hdd aldiktan sonra dedim ondanmi acaba diye eskisini taktim yine ayni sicaklik.bu durumy yasayip cozenlere baktim genelde nvidia olsugu icin bi kac ayari degistirince normal haline donuyomus ama bu amd nasil yaoicagimi bilmiyorum bu arada anakart driverleriyle alakasi olabilirmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.