Şimdi Ara

HD 5650 yerine Ekran Kartı Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar laptoptaki(casper) ekran kartımı değiştirmeyi planlıyorum. Şuan Ati Mobility Radeon HD 5650 kullanmaktayım. Yerine aynı ölçülerde 600TL'yi geçmeyecek daha kaliteli bir ekran kartı arıyorum. Tercihim Ati'den ziyade Nvidia. Kullanım alanı genel itibariyle oyunlar için. Tavsiyelerinizi bekliyorum..



  • arkadaşım malesef türkiye'de laptop ekran kartı satan firmaya rastlamadım ben ancak ebay diye var yabancı oradan alabilirsin önerim ise hd7970m'dir.Linki aşağıda yazıcam 395.00$ fiyatı tabi ben tl fiyatını hesaplamadım ama sen hesaplayabiliyorsan hesapla ayrıca casper'lerde mxm 3.0 anakart kullanılmadığı için ekran kartı değişimi olmuyor diye biliyorum vede hd5650m iyi bir kart sonuç itibariyle en azından gt540m ve gt630m den daha iyidir.


    kart linki:
    HD7970M 2GB GDDR5
  • Oyun için özel hazırlanmış dizüstü bilgisayarların kartını değiştirmek bile külfetli oluyor. Sen o marka bilgisayarın o modeline uygun güç sarfiyatında ve fiziksel boyutlarında kart bulup takabilirsen buraya yaz, fotoğrafını da koy. Tabi 5650 yi orada çıkarabilirsen! Hadi çıkardın, onun yerine nVidia takabilirsen! Bakalım kaç dolara halledebileceksin..
  • casper hiç bir bilgisayarına mxm slotu koymuyor. yani ekran kartın anakarta lehimli. o yüzden ekran kartı değiştiremezsin.
  • 5650m, 540m-630m ayarındadır yani güncel oyunlar orta çözünürlükte düşük-orta ayarlarda oynatabilir ayrıca zaten değiştiremezsiniz mxm slotu olması gerekli bu da sadece msi, monster gibi oyuncu notebooklarında bulunuyor.
  • Evet, laptopu söküp kontrol ettim ve ne yazık ki onboard bir ekran kartım var. Yani anakart ile ekran kartı birleşik. Dolayısıyla değişiklik yapabilmek için anakartı da değiştirmek gerekiyor. Anakartı değişince zaten o değişimlerin ardı arkası gelmez. O yüzden en iyisi siz bana masaüstü ekran kartıyla alakalı tavsiye verin :D Benim en çok tuttuğum GTX 660 Ti(500-600 TL civarı).
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Qusmuk629

    Evet, laptopu söküp kontrol ettim ve ne yazık ki onboard bir ekran kartım var. Yani anakart ile ekran kartı birleşik. Dolayısıyla değişiklik yapabilmek için anakartı da değiştirmek gerekiyor. Anakartı değişince zaten o değişimlerin ardı arkası gelmez. O yüzden en iyisi siz bana masaüstü ekran kartıyla alakalı tavsiye verin :D Benim en çok tuttuğum GTX 660 Ti(500-600 TL civarı).

    500 600 a 660ti bulabilirseniz alın yoksa HD7870xt alın.2side aynı performanstadır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.