Şimdi Ara

Hazırlık Sınıfının Önemi - Sakarya Üniversitesi ve Diğerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Sakarya Üniversitesinde okumaya başlayacağım. Okula önkayıt sırasında isteğe bağlı hazırlık sınıfı seçeceğiz ama ben bu konuda çok kararsızım. Çünkü hazırlık eğitiminin ve sakarya üniversitesinde hazırlık eğitiminin nasıl olduğunu bilmiyorum ve kötüyse 1 yılımın boşuna geçmesinin istemiyorum doğal olarak. Az biraz birşeyler biliyorum çat pat ama hazırlık sınıfının bana ne katacağını hiç bilmiyorum ve okumuş arkadaşlardan hızlıca yardım istiyorum çünkü günler sayılı ve benim gibi kuşkuda kalan onlarca arkadaş var. Onları aydınlatmak açısından çok yardımcı olucaksınız.


    NOT: Sadece sakarya ile kısıtlı değil bilgisi olan herkes yorum yaparsa sevinirim...



  • bende bu sene sakaryadayım çok düşündüm en sonunda okumuş bi kaç kişiye sordum sınıflar 15-20 kişilik miş herkese 1 pc düşen labaratuvarlarda da der felan görülüyomuş iyi dediler kötü diyenlerde oldu tabi de ben okuyacağım ama ingilizce şart :)
  • tamam haklısın da endişelerim eğitimden vs. yana...
  • İngilizceyi kattılar hayatımıza sonuna kadar bilmek şart...
  • kesinlikle ama bunu yapabilir miyiz? veirlen eğitim nasıl?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 19fiki34

    kesinlikle ama bunu yapabilir miyiz? veirlen eğitim nasıl?

    Bende Sakarya dayım okusam mu okumasam mu diye cok tereddüt ediyorum ama sanırım okucam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kocaeli bilgisayardayım da bizde seçmeli hazırlık var ben anlamadım olayı. Seçmek istemiyorum fakat bana hazırlık isteyip istemediğim hakkında soru sorulmadı muafiyet sınavına da girmedim napacam hiç bilmiyorum
  • 19fiki34 1 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Sakaryaya hoşgeldin . Hazırlık konusuna gelirsek ; bende senin gibi tereddütteydim ama 1 sene sonra hazırlığı başarıyla bitirdikten sonra iyi ki gitmişim dedim. Asla pişman olmazsın tabi çalıştığın sürece. Sınıfın maximum 18 kişi olur hocalar oldukça alakalıdır . Özellikle hocalar konusunda hiçbir sıkıntın olmaz soru sorman için gözüne bakıyorlar diyebilirim rahatlıkla. Sınav konusunu kafana takma zor değil . İlk başta laboratuvar derslerini ciddiye almayabilirsiniz kolay gözükücek çünkü ama sakın böyle bi hataya düşmeyin laboratuvar en az sınıf dersi kadar önemlidir. Kitapları onlar veriyodu geçen sene , bu sene nolur onu tam bilmiyorum . Başka sorunuz olursa sormanız yeterli elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım :)
  • Ben de aynı durumdayım arkadaşlar, hazırlık istemiyorum dedim e kayıtta ama sonradan vazgeçtim. Sakarya Üniversitesi'nin hazırlık sınıfı nasıl ? Eğitim kalitesi iyi mi ? Okunur mu sizce ? İktisat iö
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.