Şimdi Ara

Hazır sistem içinde gelen psu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Almayı planladığım hazır sistem içerisinde (6750xt + 5600) bulunan psu bu sisteme nasıl olur sizce?

    Bahse konu psuhttps://www.incehesap.com/fsp-fsp750-50aaa-750w-power-supply-fiyati-52305/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SelimmDD -- 1 Temmuz 2022; 10:15:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Giriş seviyesi ürün ama sisteme rahatlıkla yeterli gelir. Merdivenaltı çakma psu değil yani. Bütçeniz bu seviyedeyse alabilirsiniz.

  • 80plus sitesinden kontrol edin o kod'a sahip 80+bronze bir model mi diye, eğer öyleyse işinizi görür, Fsp psu'lar fena değildir, orta ve üst segmentte bir çok modeli vardır.

  • Fsp iyi bir markadır bu işte hatta bir çok markaya da kendisi üretim yapıyor psu konusunda.

    Fsp nin de bir çok ürün çeşiti var alt , orta ve üst seviye gibi. Bu ürün biraz tabi alt seviye ama bir çok markanın ortalama ürününe yakındır yani iş görür. O sisteme yeterli gelir watt olarakta.


    Genelde hazır sistemlerin içine uyduruk kasa ve psu koyuyorlar ama bu ürün kabul edilebilir bir ürün onlara göre. Eğer bütçe elveriyorsa biraz daha kaliteli bir şey de alınabilir.

  • 1100 liraya kesinlikle alinmayacak bir model. Ama zaten bu bütce ile alayim mi diye sormamissin. Hazir sistemde gelen bu model nasil diye soruyorsan, bir cogundan iyidir tabi. Powerboost vs ne oldugu belirsiz modellerdense bende fsp nin giris modelli psularina sahip hazir sistemleri tercih ederdim. Sonucta fsp'nin kendi ürettigi kendi modelleri... İncelemesini görmedim, denemedim de...

    Koruma devreleri "OCP, OTP, OVP" ve genis input range ile birlikte UVP gibimsi bir özelligi var, ayni hydro modellerinde oldugu gibi. Beni düsündüren kisim, tek kablo dan Y splitter ile iki adet 8pin pcie kablosuna sahip olmasi, kablodan dahi tasarruf edilmis bir model. Tek kablodan kac watt transferi saglikli?https://www.techpowerup.com/review/msi-radeon-rx-6750-xt-gaming-x-trio/35.html
    Misal bu model, 280w civari ortalama oyunlarda güc cekiyor ve 400w a kadar spike atiyor.

    Seasonic gibi üreticiler de bu konuda kullanicilari uyariyor, bu tip ekrankartlari ile muhakkak 2 farkli pcie kablosu kullanin diye...
    Hazır sistem içinde gelen psu?

    https://www.fsp-group.com/download/product/000838/ME2D.pdf burdan tek kablo oldugunu görüyorum. Emin degilim ama incehesap linkinde de 2 adet pcie cikisi oldugu yaziyor, fsp hydro larda 4 adet cikis oldugu yaziyor. Yani tek kablo olmasi kuvvetle muhtemel.

    Ben kullanmazdim ama yine de tercih sizin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.