Şimdi Ara

Hazır Olun Reis Gümbür Gümbür Geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donald Trump kullanıcısına yanıt

    Türkçe'de mı kıtlık var yoksa bunama mı başladı Donald amca? Senin kullandığın sözcüğü cümle içinde kullanırken hakaret etmedim. Cahil sözcüğüne takıldıysan bu doğru, gerçek bu? Cahile cahil denir, bilge mi diyecektik? Git sokak röportajlarına bak, git o referandumu hatırlayan bir reisçi bulursan sor bakalım kendisi neden evet vermiş o referandumda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peynir Alti Suyu Tozu kullanıcısına yanıt
    Son günlerinizin keyfini çıkarın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • reis derken ne reis'i anlamadım


    ama daha da garibi .. ne 6 lı masa nede mevcut vekil-atanmışlardan bu ülkeye fayda gelmeyeceği açık iken.....


    cidden hala akp nin veya 6 lı masada yer alan kişilerin bu ülkeye faydası olabileceğine inanıyor musunuz ?


    hepsinin siyasi geçmişi ortada iken hem de ?

  • Reis gümbür gümbür gidiyor gibi son durumda, bakalım değişmezse :D

  • Yavaş gelsin. En son gümbür gümbür geldiğinde dolar 20 tl oldu. Enflasyon resmisi %80 hissedilen %180. Bir ülke nasıl batırılır Erdoğan'dan öğrendik. Bütün bunlara rağmen gümbür gümbür gelecekse. Türkiye gümbür gümbür yıkılır. Altında kalırız.

  • lazer__ kullanıcısına yanıt

    g.kore güzelleri dönmüş...  

  • Reis yenileceği seçime girmez heralde?

  • Get lan nereye geliyor yavaş gelsin , yaptığı hakaretler , depreme geç müdaheleleri , ekonominin kötülüğü varken nereye geliyo , hadi ordan   

  • Konuyu açan arkadaşın evinde hiç bir olumsuzluk olmuyor yada annesi babası tartışmıyor. Bunlar olağan şeyler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler çok bilmiş. Düzeltiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Düzelteceksin tabii. Kitap okumaya başlamanı tavsiye ediyorum. Yeni çeviri edebiyata bulaşma ne çevirenler tercüman ne yayınlayanlar yayıncı. Türk klasiklerini oku, Türkçesi düzgün onların.


    Geç olsun güç olmasın.

  • Gelebilmesi için muhalefette olması gerekmiyor mu zaten 23 senedir iktidarda kendisi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %40 alırsa başarılı sayarım. akp gidici.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 8 Mart 2023; 8:36:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    Emredersin paşam. Başka  kendine saklaman gereken arzu ve tavsiyelerin varsa onları da yazabilirsin.


    Benden de sana bir dizi tavsiye


    Ortada farklı konulara odaklanmış hatta ortada farklı bir konu tartışılırken imla polisi kesilip konudan bağımsız olan 3. bir kişi olarak ortaya zıplama. Biliyorum egonu tatmin etmek istiyorsun ama dışardan bakıldığında inanılmaz itici ve sevimsiz görünüyorsun.


    Biri senden tavsiye istemediği sürece tavsiyelerde bulunma, ısrarcı olma. Yazım şekline de bağlı olarak niyetin sorgulanır. Belki de ihtiyacı yoktur. Belki de uykusuzluğuna, dalgınlığına gelmiştir veya çok farklı sebepleri olabilir.


    Burada birbirimize dil dersi vermiyoruz, konu dil değil, kitap yazmıyoruz, köşe yazısı yazmıyoruz, haber editörlüğü yapmıyoruz. Sıradan bir kullanıcı belki de başka şeylerin uzmanı olarak yazıyoruz. Odaklanma fikirler üzerine imla ve noktalama üzerine değil ve böyle bir mecburiyet de yok. Haliyle insanlar bunu bilip forum ortamı o kadar olur diyerek bir noktada bunları önemsemeyi kesebiliyor. Burası forum bunu unutma.


    Bu son paragrafta nokta, virgül kullanmadan, imla hatalarıyla dolu, ne anlatıldığı anlaşılmayan, göz kanatan yazıları yazanları savunduğum anlaşılmasın. Onlara ben de karşıyım lakin burası bir forum ortamı olduğundan bir noktada insanlar bu yazım özenine sınır koyma durumunda kalabiliyor, hızlıca yazmak isteyebiliyor, hızlıca yazarken de hatalar yapabiliyor. Bazen benim yarı uykusuz- uykulu halimde yazdığım yazılar oluyor. Yazarken epey imla hatası yaptığımı sonradan fark ediyorum. Bildirim geliyor, kim cevap yazmış diyorum bir bakıyorum beğenilmiş mesaj. Neymiş bu derken bu yazıyı ben mi yazmışım, nasıl yazmışım diyorum, düzeltiyorum. Birine cevap olarak yazdıysam onu düzenlemiyorum çoğunlukla. Çünkü her düzenlemede şahsa gereksiz bir bildirim gidiyor ve bunun rahatsız edici olduğunu kendimden biliyorum. 6 bildirim gelmiş, bir bakıyorum bir kişinin 6 defa yaptığı edit.


    Forumda sayısız yazım hatasına denk geldim şahsen hiçbiri umrumda olmadı. Bilgisine çok güvendiğim insanların bile anlatım bozukluklarına denk geldim ama görmezden geldim. Çünkü bu çıkışların çok yersiz olduğunu, bunu ortaya atlayıp o öyle yazılmaz demekle çözülemeyeceğini biliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Anadilini bilmeyen adamlar kendilerini siyaset konusunda ahkam kesmeye ehil gördükleri için içerisinde bulunduğumuz bu rezil haldeyiz.

    Saydığım bahaneleri hiçbiri kelimenin ortasına olmayan bir harf eklemeye uymuyor bunarada. Bak mesela orada bunarada yazıyor çünkü boşluk yerine n harfine basıyorum bazen. Bu mesela rahatça aciklanabilecek, hatta beyni olan insanlara açıklanması gerekmeyecek bir imla hatası. "Muhaşeret" yazan bir insan ise kelimenin yazilisini bilmiyordur. Ben ne "birhaberler", ne askeri ücretler" görüyorum memleketin geleceği hakkında önemli fikirleri varmış gibi davranan zavallılarin yazılarında.
    Eğitimsiz olmak ayıp değil bu arada. Hadsiz olmak ayıp. Erdem sahibi bir insan "benim bu konu hakkında atıp tutmaya ehliyetim yok" der ve boyundan büyük işlere girmez, saygı görür.
    Memleketimizin erdemli insanlara ihtiyacı var, boyundan büyük işlere kalkışan insanlara değil.

    Ve evet, "muhaşeret" yazmış olman gerçekten bu kadar önemli çünkü zannettiği den çok daha fazla şey açıklıyor senin hakkında.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Başlığı görünce nedense aklıma bu video geldi....





    izlesene
    Köpeğe Dayılanan Çocuğun Geri Vites Yapması
    https://www.izlesene.com/video/kopege-dayilanan-cocugun-geri-vites-yapmasi/10023196



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 8 Mart 2023; 23:9:22 >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

    AREyılmaz imla polisliğini bırakmış şimdi de dedektifliğe soyunmuş. Başka ne maharetlerin var senin bakayım? Geçenlerde de ortaya atlamıştın. Kendince birtakım çıkarımlar yapmıştın. Beni o über zekanla kategorize etmiştin, sonra da yok öyle demedim deyip kıvırmıştın. Ben de üstelemedim. Ama belli ki bir kuyruk acın filan var ya da canın sıkılıyor ki insanlara sudan sebeplerle salça oluyorsun. Ya da problemlerin var. Sorunlu bir tip olduğun kesin ama sorunu buradan kestirmek zor. Maalesef benim forum üzerinden birilerinin sorunlarını ortaya çıkarabilecek tanrısal güçlerim yok.


    Senin gibi imla saplantılı boş beleş tiplerle uğraşamayacağım. Aslında uğraşırım ama şu sıralar değil. Sebebini yazdım, ister yut ister gargara yap. Ben ne imla hataları yapıp sonradan editledim bir bilsen. Mesajlarım hep editlerle doludur, Sana bir şey ispat etmek zorunda da değilim. Benim "muhaşeretimin" anlattığından daha fazlasını senin "muaşeretin" anlatmış senin hakkındakileri. Seninle yaşamak zor olmalı. Çevrendeki insanlara sabır diliyorum. "Zıplayan İmla Polisi" açıklamasıyla blokluyorum. Kendi başını ye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.