Şimdi Ara

HAYIRLI OLSUN DÜZ TİTANİUM 36.605,00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sizce bu fiyat normalmi ford ne yapmak istiyor ? bunun üstüne x paket metalik boya 38 oluyor birkaç ay önce 1,6 sı bu fiyata alınınca pahalı deniyordu , herhangi bir indirim olurmu yakında bu fiyattan araç satarbilirlermi vs vs vs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaisersosse -- 4 Şubat 2011; 21:47:30 >



  • Sitede yazan fiyatlara bakmayın derim,bayiler daha düşük fiyat çekiyor.Geçen hafta boludaki bayiye uğradım,1.4 dizel titanium x-paket'e 36 lira dedi,pazarlık yaptığınızda 500 lira falan inerler.Boluda bu fiyatı duyduysam ankara istanbulda daha uygun fiyat veren yerler vardır.Son 15-20 gün içinde araç alanlara aldıkları fiyatı sormakta fayda var.Ama şu da var,son 1 ay içinde araç alanların çoğu yılbaşından önce sipariş verip bekleyenler,bu nedenle daha düşük rakamları duymanız mümkündür.
    Fordun tavrı forda has birşey değil.Şu an birçok firma uçuk fiyat çekiyor.Bayiler yılbaşı dolayısıyla ellerindeki stokları,kotaları eritti.Şimdi yeni yıl,yeni kota ile satışa başladılar,pek esnemezler.
  • Fiyatlar uçmuş biraz.
    Biz 30 Aralık da anlaşmıştık bayiyle 7 Ocakta da teslim aldık aracı.
    Metalik renk 1.4 TDCi Titanium X paket 34.500 e alındı.
  • martta kampanya olurmu acaba yoksa işimiz var :) fiyatı 34 seviyelerinde olsa gözümü karartıp alacaktım aracımıda bu nedenle sattım şimdi 29 bine ikinci el yada 0 i20 bakıyorum kampanyalarla ilgili bilgisi olan varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaisersosse -- 5 Şubat 2011; 19:41:50 >
  • O fiyat çok pahalı,

    Ne yapmak istiyorlar anlamıyorum açıkçası,

    O kadar para verecek olsa megane alırım açıkçası,ama 2012'ler geldiği zaman yani Temmuz-Ağustos 2011'de kampanyalar başlar.Benden söylemesi.Ben o zamana hazırlık yapıyorum :D
  • Ben olsam bu parayı fiestaya vermez beklerdim.Fiyatları çok abartmışlar.Bu parayı fiestaya vermeyin bekleyin derim.Fahiş fiyattan almış olursunuz.
  • valla ben de alana kadar hep böyle düşünüyordum ama öyle olmuyo arkadaşlar ne 0 fiyatı düşüyor ne 2. el fiyatı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.