Şimdi Ara

Hayatımda gördügüm en iyi teknik servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar . Birkaç gün önce LG Optimus One telefonum brick olmuştu. Kitapcıgının arkasındaki servislere baktım . 1. Teleservice vardı 2. Şengüller teknik servis vardı.

    Teleservice ye daha önceden 2 adet htc gönderdim ikiside 1 aydan önce gelmedi geri. Telefonlarıma cvb veren yoktu. Bu sefer şengülleri aradım müşteri temsilcisine baglanmam 45 sn kadar sürdü bu kadar hızlı cvb verilmesine şaşıraraktelefonumun arızasını söyledim göndermemi söylediler. 05,12,20011 tarihinde kargoya verdim 06,12,2011 tarihinde ellerine geçti.07,12,2011 tarihinde yapılmış bir şekilde geri kargolamışlar. 08,12,2011 tarihinde kargodan alacam yani telefonu. Bu kadar hızlısını ilk defa gördüm. Burdan Şengüllere çok teşekkür ederim. Servis tercihlerinizde kesinlikle ön plan da blundurun.


    http://www.senguller.com.tr
    Adres....:
    ŞENGÜLLER PLAZA NUHKUYUSU CAD. NO:58 ALTUNİZADE-ÜSKÜDAR/İSTANBUL

    Telefon..:
    0 216 651 15 15

    Fax........:
    0 216 651 89 56

     Hayatımda gördügüm en iyi teknik servis


     Hayatımda gördügüm en iyi teknik servis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi_dunya -- 7 Aralık 2011; 17:39:38 >







  • Şengüllerden nefret ettim ben, çok baştan savma bir yer.
    Ekran problemim vardı şengüllere götürdüm. Ekran değişecek dediler tamam dedim. Mesaj gönderdiler aynı gün akşam üstü telefonunuz hazır diye. Ertesi sabah gittim almaya ama problem çözülmemiş. Telefonları alan kız bezgin bir tip. Problem çözmeden ziyade benim problemim değil, ne yaparsan yap mantelitesinde birisi. Kensini ikna edip teknik servisle görüşmek için zorlamanız lazım. Teknik servis tam bir fiyasko oldu gerçi, olmamış dedim. Tekrar götürdü. 2dk sonra geri getirdi. (Güya problemi çözdü geldi) Problem çözülmemiş dedim, bu kadar oluyo dedi gönderdi.
    Mecidiyeköyde LG servis varmış oraya götürdüm. Banka gibi bir ortam. Sıra numarası ile teknik elemanlarla görüşüyosunuz. Derdimi anlattım. Olmuyormuş dedim, nasıl olmaz dedi bişey yok bunda dedi. Ertesi gün mesaj geldi telefonunuz hazır diye gittim aldım problem çözülmüştü.




  • benim lg optimus black tercih etmemdekki en büyük sebeplerden bir tanesi de teknik destek konusunda sağlam olduklarını öğrenmiş olmamdı. çevremde lg kullanan arkadaşlarım teknik desteğe işleri düştüğünde sıkıntısız halledildiğini söyledi, forumdaki arkadaşlar destekledi şuanda da sizin söyledikleriniz bir kez daha ne kadar doğru bir seçim yaptığımı gösteriyor gibi zaten adamların teknik esteğe önem gösterdikleri telefona uzaktan yardım gibi bir özellik koymalarıyla ortaya çıkmıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.