Şimdi Ara

HAYATIM MAHVOLDU KAFAYI YEMEK UZEREYIM. KIZ MESELESİ (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
23.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Bu düşünceleri kafandan atabileceğini düşünmüyorum açıkcası. Kafanı karıştırmamak adına daha fazla yazmıyorum. Umarım herşey aklındaki gibi olur.
  • peki sende durum ne hocam sen birileriyle birlikte oldun mu?
  • eger durust olmamı istiyorsanız olmamıştım. ama daha once 5-6 kızla onun dısında herseyı yapmıstım. (anal oral) kimseyı kandırmaya gerek yok. olmamamın tek sebebi karsıma cıkan kızların bakire olmasıydı. zaten onları dusununce onlar gibi bakire olacagına hiç olmasın demeden edemıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maukin -- 14 Ağustos 2010; 22:50:39 >
  • Bakir kızı her yerde bulursun ama delikanlı kızı her yerde bulamazsın.
    Yazdıklarından anladığım kadarıyla kız hem dürüst hemde cesur.

    Benden sana bir ağabey tavsiyesi bu kızı kaçırma.
    Kafandaki soru işaretlerini atamıyorsan profesyonel yardım al gerekiyorsa ama bu devirde dürüst insan bulmak çok zordur bunu bil.
    Herşey gönlünce olur inşallah.
  • sende bakir değilmişsin hocam yani eşit durumda sayılırsınız, sonuçta sende yaşamışsın bir şeyler, seviyorsan bunları artık bir şekilde unutup yoluna bakman gerek.
  • dün dünde kalmıstır arkadasım insanın fıtratı yanlıs olmasın kafası yanlıs olmasın
  • maukin. arkadaşım şimdi birde olaya şu açıdan baktın mı diye sormak istiyorum. yani tamam arkadaşının geçmişinde bazı yaşanmışlıkları olmuş ve sanada bahsetmiş dürüstçe bir şekilde. peki bunları bir kenara koyalım. senin de muhakkak geçmişte şu anki aşık olduğun kız arkadaşından önce yaşadıkların vardır. sen bunları paylaşmışmıydın sende aynı ölçüde dürüst oldunmu?

    işin özü senin için asıl neyin önemli olduğunu kararlaştırman.
  • bende durustce anlattım. hiçbişeyi saklamadım. hatta bazı şeyleri abartmıs bile olabilirim. :D arkadaslar bide şöyle bir durum var. buraya acana kadar gercekten cok kotuydum. kafayı yemek uzereydım. sanki o benım sevgimi haketmıyomus sanki kotu biriymiş, cezalandırılması gerekiyomus gibi dusunuyodum. daha once boyle degildi ama son 1-2 haftadır boyleydi. en son dayanamayıp buraya konu actım ve sagolun sızın guzel yorumlarınızla biraz rahatladım.

    ben sanki bu hiç kimse kabul edemez benımde kabul etmemem gerek, yanlıs insanı sevdim gibi bir tribe girmiştim. kac gece kızı pişmanlıktan aglattım, sanki o boyle pişmanlıgını anlatınca aglayınca onu kahredince rahatlıyodum. sonra bu işin icinden cıkamayınca en son sizinde fikirlerinizi almak istedim. hatta 5-6 ay once bi gun eski erkek arkadası arayıp tlfonu benım acmama ragmen rahatsız edince gidip cocugu bulup öldurunceye kadar dovdum. sırf hırsımı alabilmek için cocugu hastanelik ettim. burnu kırıldı, elmacık kemiği kırıldı, kaburgası catladı. ama haketmişti.

    ama genede arada bir aklıma geliyor. burada yazılanlar cok rahatlamama neden oldu. benım kafamda dusundukce bunu cok buyuttugumu gordum. neredeyse hiçkimse direk ayrıl ondan demedi.

    aslında kızın benle yaşarken bugune kadar hiçbir yanlış yapmadıgını gordum. hep benım ne kadar özel oldugumu hissettirdigini gordum. hiçbirzaman bana onlardan bahsetmedi. ben hep eşşeğin aklına karpuz kabugu düşürdüm. hep ben sordum.

    ama gordumki ya bu deveyı güdecen, ya bu diyardan gidecen. kız geldi söyledi kandırmadı, kabul etmiyosam hiç başlamamalıydım. kızın benle olan ilişkisinde hiç bir sucu yok.

    son olarak yukardada yazdım benım sorunum aslında kızla ilgili degil, sadece bu aklıma gelmelerinden nasıl kurtulabilirim kısmıyla ilgili. nasıl kafaya takmam kısmıyla ilgili.




  • @maukin

    Valla dostum yazılarını okudum. Konuşmamı mümkün olduğunca kısa kesicem..

    Eğer sende bişeyler yaşamışsan birileriyle yani eskiden sende sorun etme.. Bak o kız sorun etmiyo demek ki sana güveniyo ve seni gerçekten seviyo.. Ama sen böyle yaparsan ohoo ilişkine yazık etmiş olursun. Böyle şeyler aklına getirme artık..

    O kız şuan seninle çıkıyor ve ona gerektiğin kadar sahiplen yeter.. Sevgini ve dürüstlüğüni hiç bir zaman bozma yeterli.. Bu devirde düzgün ilişkiler zor ona göre sende aklını başını al yani artık kendi kendine bu konuyu büyütme.. Bir kaç güne kalmaz herşey kafanda biter gider yani..
  • Hadi bakalim,için rahatladıysa ne mutlu ...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.