Şimdi Ara

Hayat Finans'ın yüksek kar payı oranları/ masrafsız bankacılık işlemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biraz önce Hayat Finans ile ilgili bir şeyler okudum ve dikkatimi çekti. Daha önce Hayat Finans hakkında pek bir şey bilmiyordum, sadece Hayat Holding’in bir girişimi olduğunu duymuştum. Bu yüzden, bu dijital bankacılığın ne olduğunu anlamak adına küçük bir araştırma yaptım.

    Hesap açma işlemlerinin ne kadar basit olduğunu okuyunca, gerçekten ilgimi çekti. Banka şubelerine gitmek, sıra beklemek falan yok. Yüksek kâr payı oranlarından bahsediliyordu, bu da finansal işlemlerde yeni bir yol gibi görünüyor. Gerçi henüz deneme şansım olmadı ama, bu tarz bir seçeneğin olması güzel, en kısa sürede deneyimlerimi paylaşacağım. ‘’Kullananlardan kâr payı hakkında bilgi veren olursa ne güzel olur?’’





  • bununla ilgili çok bilgi yok tv de reklamı da dönmedi, bu kurumun bir banka olduğu bile bilinmiyor

  • çok bilgi yok bu banka ile alakalı

  • Bende bu banka ile ilgili çok bir bilgiye rastlamadım sadece çevremdeki arkadaşlarımdan duydum. Güvendiğim insanlardan duyduğum içinde geçtim ama gerçekten diğer bankalarla kıyasladığımda daha masrafsız kalıyor. Onu da şubelerinin olmayışıyla ve işlemlerin dijitalden çözülüyor olmasıyla açıklıyorlar.

  • Urban Shakedown U kullanıcısına yanıt
    hangi bankadan masrafsız mesela ?
    KuveytTürk zaten herşeyi beleş.

    yüksek kar payı ! dediği ne kadar yüksek mesela KuveytTürk ile karşılaştırınca ? ya da diğer İslami bankalar (Albaraka falan)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı şekilde yüksek kar payı oranlarını merak ediyorum. Nasıl oluyor bu işler bilen yazsın, kullancı deneyimi önemli hocam.

  • Banka kartı hizmetini bile Param'dan alıyorlar. İlk müşteriye özel kampanya yaparlarsa üye olurum. Aksi takdirde gerek yok. Bir senedir piyasadalar. Daha fon yatırımı hisse senedi vs gibi bankacılık işlemleri sunmuyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.