Şimdi Ara

Havuz izolasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Havuz izolasyonu


    Su izolasyonu sistemleri üzerine izmir ve çevresinde hizmet veren ırmak izolasyon, temel izolasyonu, teras yalıtımı ve havuz izolasyonu uygulamalarında başarılı projelere imza atmaya devam etmektedir. Özellikle izmir ve çevre tatil bölgelerinde havuz sayısının yüksek olması sebebi ile havuz izolasyonunda yüksek performanslı ve kalıcı çözümler sunan firma, polymer teknolojili, likit kauçuk ve nano teknolojili izolasyon ürünleri ile fark yaratmaktadır.

    İzolasyon projelerinde sağlığa zararlı, yanıcı olabilecek, güneşi bol bir iklimde yaşadığımız için UV dayanımı zayıf ve performansı kısıtlı olan ürünleri hiçbir uygulamasında tercih etmeyen firma, daha çok yeni nesil ve inşaat teknolojisine uygun yüksek performanslı, kalıcı çözüm getiren ürünler ile çalışmaktadır.

    Havuzlarımız dolu olduğu zaman pozitif, boş iken ise negatif basınca maruz kalırlar. Uzun ömürlü ve kalıcı bir uygulama istiyorsak havuzumuz hem boş iken dışarıdan içe sızabilecek suya karşı, hemde dolu iken içeriden dışarıya sızabilecek suya karşı iyi izole edilesi gerekmektedir. Bunun için farklı metod, ürün ve uygulama seçenekleri mevcuttur. Beton içerisine yerleşen, hem betonu sertleştirerek kalitesini arttıran hemde suya karşı kitleyen ürünlerden tutunda, yüzeye tutunma mukavemeti yüksek likit kauçuk esaslı profesyonel izolasyon ürünlerine kadar birçok kaliteli uygulama mevcuttur.

    Havuz izolasyonu, havuz tadilatları ve havuz yapımı ile ilgili web sitemiz izolasyontr.com’u ziyaret edebilir.İzolasyon ile ilgili soru ve sorunlarınızı bize yazabilirsiniz.

    Referanslarımız arasında sizleride görmek dileğiyle..







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.