Şimdi Ara

Havale Nedir? Konusunda Her şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Genellikle 6 ay ile 6 yaşına kadar görülen, çocuklarda şuur kaybı, gözlerin sabit bir noktaya dikilmesi, salya akıtma, kolların ve bacakların kasılması gibi özellikler gösteren duruma havale denir. Havale Nedir sorusu son zamanlar havale geçiren çocukları olan ailelerin oldukça merak ettiği bir sorudur. Bunun en büyük sebebi ise havalenin gerçekten çok korkutan bir hastalık olmasıdır. Çocuklarında gördükleri bu olağan dışı hareketler aileleri oldukça korkutmaktadır. Her ne kadar havale geçirmek korkunç olsa da süresi 10 dakikayı aşmayan havaleler çocuğun beyninde kalıcı hasar bırakmamaktadır. Basit havalelerde havale geçiren bebek kendiliğinden kendine gelecektir. Kendine geldikten sonra bir süre uykuya dalacaktır. Çocuğun vücudundaki kasılmalar, gözlerindeki kayma gitmiş yerini sakin ve huzurlu bir uykuya bırakmıştır. Aileler mutlaka uzman çocuk doktoruna götürmeleri gerekmektedir. Havale süresini de doktora bildirmeleri, çocuk doktorunun havale geçiren çocuğa uygulayacağı tedavide önemli bir rol oynayacaktır.
    Havale Nedir? Konusunda Her şey


    Havale Nedir sitesi ile ailelerin korkulu rüyası olan ateşli havale nedir, soğuk havale basit havale gibi kavramlar hem uzmanlarımızın yazıları hem de videolar ile ailelerimizin akıllarındaki tüm sorulara ışık tutmaktadır. Havale süresi, havale nasıl geçer , soğuk havale, havale süresi, havaleden sonra kalıcı hasar kalır mı gibi sorular çocuğunuzun sağlığı için en önemli konulardır. Bu soruların en önemli cevabı ailelerin havale kelimesini duydukları anda soğukkanlı kalmalarıdır.

    Havale Nedir? Konusunda Her şey

    Havale sırasında ailelere düşen en önemli görev olan soğukkanlı kalma durumunu nasıl başarabileceğiniz de Havale nedir sitesinde belirtilmiştir. Her anne babanın mutlaka havale konusunda bilmesi gereken bilgiler bu sitede en ince ayrıntısına kadar yer almaktadır. Ayrıca sitenin yorum kısmında aklınıza takılan tüm soruları da sorabilirsiniz.
    Havale Nedir? Konusunda Her şey


    Eğer sizin de çocuğunuz ateşli havale ya da soğuk havale geçirdiyse, bugününe kadar havale konusundaki bilgisizliğinizi bir kenara bırakıp Sitede uzman yazıları ve videoları ile aklınıza takılan her soruna cevap bulabilirsiniz. Özellikle çok önemli olan; havale nedir, bebeklerde ateş, çocuklarda ateşe ne iyi gelir, havaleye ne iyi gelir, havale hasar bırakır mı gibi sorulardır. Ailelerin bilinçlenmesi sağlıklı çocuklara, sağlıklı çocuklar da mutlu toplumlara yol açmaktadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.