Şimdi Ara

havadan çekim flycam için gopro yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • havadan çekim flycam için sizce gopro kameralar sizce yeterli mi? peki ya goprolarla çekilen phantomlar, hexacopterşer,helicopterler,uçaklar, paramotorlar vs.... Cevap kocaman bir Hayır! Neden mi? Sebebini aşağıda açıklayacağız.

    İlk önce sizlere şu soruyu sormak isteriz, siz hiç herhangi bir manzara veya herhangi bir normal fotoğraf çekimi sırasında koşarak veya yürüyerek arkadaşınızı yada bir manzarayı çekermisiniz? hayır tabiki sabit normal mümkün olduğunca stabil olarak titretmeden çekmek zorundasızın. Peki mantıken havada ki bu hareketli makineler sizce ne kadar sağlıklı çekim yapabilir hareket halindeyken veya havada sabit duranlar da olmasına karşın gene de titreme vs azaltıcı olsa dahi mutlaka kalitede düşüklük söz konusu olmaktadır. Tabi burda Profesyoneller için önemli olduğu açısından bütün bunlardan bahsetmekteyiz. Görüldüğü üzere zaten hava fotoğrafçılığında paramotor,vs gibi araçları saymamaktayız bile...

    https://store.donanimhaber.com/06/dd/52/06dd52437d0ab28ac5bfd489cfb811f6.jpg

    Zeplin Reklam Ajans havadan çekim flycam hava fotoğrafçılığı konusunda çığır açan bir yenilikle bu sektörü 10 yıldan fazla sürede elinde tutmaktadır. Firma havadan çekim leri zeplin balonlarla yapmakta ve zeplin balonlar havada stabil durması ve diğer araçlara göre saatlerce, günlerce hatta aylarca kalabilmekle birlikte güvenlik bakımından da diğer araçlardan öndedir. Firma zeplinin altına bağladığı canon mark D 3 ile zaten go pro'nun 12mp lik kamerası ile kıyaslanamayacak netliklerde fotoğraf ve video kaydı yapıyor. Konumuzun başlığından da zaten az çok şekillenen sorunun cevabı burda açıkça belli olmaktadır. go pro prfofesyonel hizmet isteyen profesyonel firmalar için malesef yetersiz kalmaktadır. burada teknik detaylarından en ince ayrıntılarına kadar anlatmaya kalksak sayfalarca sürer bunun nedenleri. Bizler sadece megapiksel açısından yetersizliğini değerlendirmekteyiz.

    https://store.donanimhaber.com/4e/7a/55/4e7a55dbe15e361b4ab163635669ea90.jpg

    Zeplinlerin diğer araçlardan bir başka farkı da gürültüsüz ve güvenli olmasıdır. pvc den yapıldığı için düşme, çarpma gibi durumlarda çevreye yumuşak temasından dolayı zarar vermez. Bu özelliğinden dolayı diğer metal emsalleri düştüğünde ciddi zarar verici hasarlara sebeb olabilir. Zeplinler havada uzun kalabildiklerinden dolayıda epey rabet görmektedir çünkü bilindiği üzere phantomlar ve türevleri hexalar gibi havadabelli zaman aralığında durabilmektedir maximum 30dk 1saat 2 saat vs fakat zeplinlerde günlerce kesintisiz tabiki video ve fotoğraflarda buna parelel kesintisiz olmaktadır.

    Bunlarla ilgi geniş bilgi için sizlere bu sitenin adresini verebilirim wwww.zepplinreklam.com siteyi ziyaret ederek fotoğrafçılık dalında da bilgi alabilirsiniz.
     havadan çekim flycam için gopro yeterli mi? havadan çekim flycam için gopro yeterli mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hava fotoğrafçılığı -- 29 Eylül 2015; 16:14:48 >







  • Ustten cekim her zaman guzel gelmistir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacağın ürün linkteki gibi bir ürün olması lazım.

    Havadan görüntüleme
  • Aynısını ben kulaniyorum @tutakgokhan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.