Şimdi Ara

Havaalanı Transfer Hizmeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2004 yılında havaalanı transferi ve şöförlü araç kiralama alanında faaliyet göstermek maksadı ile Emircan markası altında Ankara merkezli olarak faaliyetlerine başlayan grubumuz kuruluşundan itibaren kalitesinden ve dürüst hizmet anlayışından ödün vermeyerek her geçen yıl artan bir büyüme ivmesi yakalamayı başarmıştır.

    2009 yılında V.I.P. Havaalanı Transfer Hizmetleri faaliyetlerine başlayan grubumuz 2010 yılında bünyesine Efe Kurumsal markasını da katarak V.I.P Transfer Hizmeti sektörün de kalite odaklı çalışmalarını artırmış, hizmet ağını Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya illeri ve tatil beldeleri olan Bodrum ve Dalamanı da kapsayan bir alanda genişleterek,http://havaalani-transfer.neistersen.com.tr sektörde hem araç kalitesi hem hizmet kalitesi olarak ilklere imza atmış ve V.I.P Hizmet kavramına farklı bir bakış açısı getirmiştir.

    Grubumuz Havaalanı V.I.P. Transfer Hizmetleri, Shuttle Hizmeti, Şoförlü Araç Kiralama Hizmetleri ve Filo Araç Kiralama Hizmetleri alanların da halen faaliyetlerine devam etmektedir. Grup firmalarımızı 2016 yılı itibariyle “trdriver” markası altında toplamış bulunmakla birlikte; Ankara, İstanbul, İzmir ve Antalya’da başarmış olduğumuz sektördeki öncü ve kaliteli firma imajını Türkiye genelinde V.I.P. Havaalanı Transfer Hizmetleri alanında da yaygınlaştırmak ve “tr driver” markasını bir Türkiye markası haline getirmek amacı ile faaliyetlerimize tüm hızıyla devam etmekteyiz.

    “TR DRIVER” portföyündeki projeler tamamlandığında Türkiye havaalanı transfer Hizmet Sektöründeki yerini daha da pekiştirecek ve sürdürülebilir büyüme yolculuğunu daha da hızlandıracaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satilikaraba -- 14 Ekim 2016; 4:25:11 >







  • Antalya havaalanı transfer hizmetlerinde en iyisi sunsettransfer.com . Kesinlikle tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucakbiletiks.com -- 8 Ocak 2018; 10:58:33 >
  • Merhabalar havaalanı transferi konusunda ankarada çalıştığım firmalardan biri olanhttp://kayraalantrasfer.com firmasını takip edebikirsiniz.http://kayraalantrasfer.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.