Şimdi Ara

Hava temizleme cihazları (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.001
Cevap
147
Favori
568.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alperenyilm A kullanıcısına yanıt
    İhlasın süpürgesi var dövücülü imkanın yetmesse 2. El temiz bakabilirsin aura cleanmax olarak geçer 3 4 günde bir yatağını süpür ayrıca naylon poşetleri var battaniye yorgan içerisine atıp havasını çekiyorsun / bunları yine güneş e koya sanahtan aksama kadar güneşlensin mite lar ölür aksam da havasını çek bak daha hiç solunum kalıyor mu
  • PES_21_Murat kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler, hava temizleyici için bir öneriniz var mı ? Yatak dışında da gün içinde ağır olmamakla birlikte aynı sıkıntıları yaşıyorum.

  • alperenyilm A kullanıcısına yanıt
    https://www.akakce.com/hava-temizleme-cihazi/en-ucuz-daikin-mc55w-fiyati,1475777069.html?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber 8.000 lere düşmüş hemen alll biraz odayı sogutuyor turbo da ama normal modda pek sorun yok
  • muratkaya kullanıcısına yanıt

    hocam memnun musunuz

  • Mysticcc M kullanıcısına yanıt

    aldınız mı hocam memnun musunuz

  • Xiaomi smart hava temizleyiciden memnun olan var mı ?

    3.500 tl şu an. Asıl amaç kedi tüyleri ve tuvalet kokusunu temizlemesi için.
  • K.B.V. kullanıcısına yanıt

    bu lanet firma parça getirmiyor. Süpürge satar bataryası olmaz aylardır, kesin bunun da filtresini getirmez. Bu markaya tövbe

  • Hava temizleme cihazı ihtiyacı olan kaçırmasın normalde 3K fiyatı var şuan 1400 TL den satılıyor, az önce kendimde satın aldım. Birdaha bu fiyata düşer mi bilinmez, dip fiyat...


    https://listelerim.hepsiburada.com/paylas/f3e00d1b-9415-47e5-8eba-90955f073449?ftid=iqk5gg03dd80dvn1

  • oqi kullanıcısına yanıt

    bu ürün daha iyi gibi;


    Şu an 3499 TL.


  • Arkadaşlar herkese iyi günler araştırmalarım sonucu robx ms24 almaya karar verdim ama cihaz negatif iyon özellikli. Negatif iyon olan cihazlar ozon salınımı yapıyormu veya bu negatif iyon zararlımı. Bu konuda net bir bilgi bulamadım.
  • GuerillaUnit G kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Cihazdan memnun musunuz? genel olarak deneyimlerinizi aktarmanız mümkün mü?


    MC80Z ve MCK70 kodlu ürünleri inceliyorum bende.


    Teşekkürler.

  • Eleysian kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba 300s aldınızmı memnunmusunuz.
  • Merhaba,


    Daikin'in kendi sitesinden MCK55W modelini aldım ancak cihaztan pek memnun kalmadım, daha doğrusu bu tip cihazların pek işe yaramadığı hissi uyandırdı. İade etmek istiyorum ancak hijyen amaçlı bir chaz olduğu için iade edemezsiniz dediler, bu tip cihazlar iade edilemiyor mu?

  • prisonbrk P kullanıcısına yanıt

    Daikin filtre değiştirmeye gerek olmamasıyla aklımda olan markaydı. Neden memnun kalmadınız? Evim havalanmıyor, kedi kumu yazın sıcakta daha çok kokuyor ve açık mutfak. Hava temizleyiciye ihtiyacım var diye düşünüyorum. Ne almalıyım bilemiyorum.

  • yldrm000 Y kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Ben Levoit Vital 200s aldım. Genel olarak memnunum. Kirliliği çabuk algılıyor ve havayı hızlı temizliyor. Sadece şu konudan şikayetçiyim. Hava kalitesine göre 4 modu var. Otomatik modda her yer kapalı olsa dahi en düşük moda inmiyor. 3.modda çalıştığı için de hafif bir fan sesini sürekli duyuyorsunuz. Sessizlikte rahatsız ediyor o uğultu. Koku konusunda bence Hava temizleme cihazlarında çok beklentiye girmeyin derim. Sigara vs kokularını çabucak hallediyor ama yemek kokularında mucizeler yaratmıyor. Onun haricinde bence tam bir fiyat performans ürünü. Bir de ben 9 bine almıştım. Benim aldığım fiyatta almaya çalışın eğer bu modele karar verirseniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eleysian -- 24 Nisan 2024; 23:49:4 >
  • tatliyosun T kullanıcısına yanıt

    Ben daha çok uçuşan kedi tüyleri için aldım ama otomatik modda o üflemeyle pek birşey yakalamayaz, yüksek hızda çalıştırsanız kafanız şişer.


    Koku konusunda kedi kumu için denedim, koku gidiyor gibi oluyor ama ortamda başka tarzda bir koku oluşuyor, örneğin koridora koydum, kum banyoda, kedi tuvaletini yaptığı zaman bir süre sonra kokuyu algılayıp çalışmaya başlıyor ama koku bu kezde koridora sarıyor. bunun için direkt banyoda falan çalışması lazım.


    24 saat denedim, bir kere kirli hava için devreye girdi, geri kalan sürede en düşük modda çalıştı. Filtrelerine baktığımda birşey göremedim, bizim ev temiz sanırım  


    Filtre olarak bildiğiniz HEPA filtre var, özel birşey göremedim. dediği kadar dayanır mı bilemiyorum. Birde koku filtresi var.





  • emrahdd4 E kullanıcısına yanıt
    Cihazdan genel olarak memnunum.. 100m2 evimin koridorunda kullanıyorum (2 yatak odasının kesişim duvarında)
  • GuerillaUnit G kullanıcısına yanıt

    iyi günlerde kullanın hocam, ürünü online mi satın aldınız?



    bayilerler iletişime geçtim MCK55W kodlu ürün dışında fabrikaya ürün gelmeyeceği söylendi.



    MC80Z online stoklara düşmezse alternatif ürün bakacağız.

  • emrahdd4 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Hayır bir bayi aracılığıyla aldım. Bulunduğunuz şehir / ilçedeki bayi ile iletişime geçerseniz yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
  • electrolux WA71-305GY kullanan var mı filtreyi nereden alıyorsunuz? filtre bulamıyorum

  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.