Şimdi Ara

hatsan müşteri memnuniyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün hatsan mod 125 ve mod 80 tüfeklerimi izmirdeki hatsanın fabrikasına götürdüm.mod125 in dürbün nişanı kırılmıştı ( dürbünün içindeki + şeklinde tel) vede tüfeğin dipçiği kırılmıştı. Mod80 in ise emniyeti tutmuyordu Mail ile iletişime geçtiğimde fatura fotokopileriyle getirip teslim edebileceğimi söylediler ve gittiğimde tüfekleri sorgusuz aldılar neyi var diye sormadılar bile fatura fotokopilerini verecektimki gerek yok dediler ve 2,5 saat içinde alabileceğimi söylediler. Akşam gittiğimde tüfekleri alırsam diye güvenliğe bırakmışlar. Tüfekler 0 giibi ve eskisinden daha iyi olmuş fakat dürbünler ithal geldiği için o konuda birşey yapamadıklarını söylediler. Teşekkür ettim ve gerçektende mutluyum hatsanın güvenilirliği ve hızlı olmaları hoşuma gitti ve yazma gereği duydum bunu. Okuyanlara teşekkür ederim iyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hatsan ı hatsan yapan şey müşteri odaklı servis anlayışı herhalde. Sorgu sual yok gönder yapsınlar. Ben 20 yıllık tüfek gönderdim sıfır gibi geri göndermişlerdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sesveren S kullanıcısına yanıt
    O kadar da ilgili değiller açıkçası,parası karşılığında isteğe göre arpacık değişimi yapmalarını rica ettim,yapamıyoruz dediler halbuki ne kadar basit bir işlem onlar için. (Bir çok modelin arpacığı kaba duruyor bana göre,daha sade ve zarif olan arpacığı taktırmayı istiyordum.) Üstelik sitelerde yedek parça bölümlerinde arpacıklarını satıyorlar,neden yapamadıklarını hala anlayabilmiş değilim.
  • Dostum okadarda değil yani :) Birde tüfeği onlar doldursun sen ateşle. Yapamıyoruz dedikleri büyük ihtimal model model çıkış olduğu için yani siz kırmızı bir arabada siyah bir parça istiyorsunuz gibi diyelim ve fabrika olarak gayette mantıklı bir hareket.
  • thesacret5 T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım çapına uygun modeli takmak çok mu zor bırakın Allah aşkına,ne yani es kaza arpacığı kırdım diyelim o zaman da mı yapamıyoruz diyecekler.Ben burada Hatsan'ı kendimce eleştiriyorum,ha şunu da belirtmek isterim sırf servis kolaylığından dolayı yakın bir zamanda yeni bir Hatsan havalı tüfek almayı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerHauptmann -- 10 Mayıs 2015; 19:41:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatsan müşteri memnuniyeti acısından 1 numaradır.ancak buna dürbünler dahil değildir.optima dürbün beş para etmez sürekli bozulur

    hatsan mod 125 sniper vortex tüfeğim satılıktır ilgilenenler özelden mesaj atsın.dürbün yok.kırıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.