Şimdi Ara

hata kodu 1603 ne demek? MSN yüklü olmasına rağmen bilgisayarda bulamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • msn yi silmek istedim ama denetim masası/ ekle/kaldır da gözükmüyordu. Ben de onu arattım masaüstünden ve program files tan bulup sildim.
    Ama yeni yüklemeye çalıştığımda ise msn nin hala bilgisayarda olduğunu söylüyor ve yerini tüm aramalarıma rağmen bulamıyorum.
    Ayrıca ben CD den de eski sürümünü yüklemeyi de denedim ama yine olmadı. Hata kodu filan vermiyor ve ne olduğunu hala anlayamadım.
    Messengerı sitesinden indirmeye çalışıyorum ama nereye indirirse indirsin açmıyor setap'ı. Yardım ederseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madem -- 15 Haziran 2009; 17:00:05 >



  • son sürümünü neden tekrar yükleyemiyorum ve niçin ekle kaldırda msn gözükmüyor. Sitesinden indiremiyorum ve eski sürümünü dahi yükleyemiyorum.
  • Hata kodu 1603 ne demek? , bunu mesengerin 7.5 sürümünü yüklerken diyor. Eski sürümü silmeden bunu yükleyemezsiniz diyor ama yeni sürümü zaten kaldırdım defalarca, hatta Başlat/çalıştırdan dahi denedim olmadı silinmedi hala
  • yaaa bunun caresi bulunmadımı arkadaslarlar bir el atın bende de aynı sorun var skpee de aynısı ve eski surumu kaldırılamıyor diyor ama yuklu değil tekbir skpee dosyası bile yok bilg. anlamadım yenı surum yuklenmıyor yardım lutfennnnç.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.