Şimdi Ara

Hat Devir Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar vodafone faturalı hattım var. Hat babamın üstüne, kendi üstüme almak istiyorum. Ama tek sorun bu değil! Turkcell faturalıyada geçmek istiyorum çünkü internet hızından memnun değilim. Hangi yollları izlemeliyim? tahattütüm de bitmek üzere. Şimdi direk vodafone sözleşmesi bitince hattı kendi üzerime alsam hat devir ücretini 12 aya bölüyorlar, turkcelle geçmek istersem cayma bedeli problemi var.
    Nasıl bir yol izlemeliyim hat babamın üstündeyken önce turkcelle geçip sonra hattı kendi üzerime alıyım desem muhtemelen gene sözleşme bozulacak cayma bedeli ödeyeceğim ne berbat bir durum. Oysa geçen yıl vodafone dan memnumdum hattı kendi üzerime almak istedim dediler ki tahattünüz var şu kadar cayma bedeli ödersiniz... Dedim ki güzel kardeşim biyere gittiğim yok sadece hattı kendi üzerime alacağım tahattüt kaldığı yerden devam etsin olmaz diyorlar. Vodafonedan tiksindim arkadaşlar yardım edin napmam gerekiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >







  • Hat devir işlemini şöyle özetleyim hocam ; Devir işleminden sonra hat yeni alınmış muamelesi görür.
    İlk 3 ay hiçbir operatöre taşıyamazsınız, tarifeniz yani taahhüdünüz varsa taahüt iptal olur, cayma bedeli çıkar.

    O yüzden Vodafone'da hattı üstünüze devir ettirin. Ama devirden sonra 3 ay beklemeniz lazım, sonra da Turkcell'e taşırsınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yarbayım gerekeni yazmış,
    ekleme olarak;
    Turkcell e geçme düşüncesindeyseniz, vodafone taahütü bitsin, hemen sonra Turkcell bir faturasız tarifeye taşıyıp öyle devralın. Bu şekilde taahüt bozma ve 3 ay başka yere taşıyamama kaygısı olmayacaktır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @nicktatör @Myhunter cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum dostlar. Turkcellde faturasız bi tarifeye geçip sonra üstüme devir alacağım çok sağolun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.