Şimdi Ara

HAT DEĞERLERİM VE TTNETİN VERDİĞİ CEVAP!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ben ttnetin 24 mbit vds2 paketini kullanıyorum lakin Sivas'ta yaşıyorum ara ara hatlarda sıkıntı oluyor zaten biraz sonra hat değerlerimden görürsünüz asıl sorun ise ttnetin baştan savma tavırları dün ttneti aradım durumu anlattım böyle böyle dedim. Bana verdikleri cevap ise akk'ye takılmışım da ondan bu değerleri alıyormuşum galiba herkesi cahil cühela biri zannediyorlar herhalde ki benim hızım 8 e düşüyoor 8 de öyle düşük bir hız değil. bugün ayın 31'i yarın akk sıfırlanıyor bildiğiniz üzere yarın tekrar arayacağım ve diyecekleri şey şu evet efendim hatlarınızda sıkıntı var ekip göndericez.3-4 defa yine böyle olmuştu bunu da belirttim verdikleri tek cevap akk de akk E kardeşim ben ayın 5'inde akk ye girsem ve hatlarımda böyle sıkıntı olsa ben diğer ayı mı bekleyeceğim ya böyle bir saçmalık olabilir mi e ben biliyorum hatlarımda sıkıntı olduğunu akk ile ilgisi olmadığınıda biliyorum 1 ay ben sizin keyfinizi mi bekleyeceğim.Dünyanın parasını alıyorlar ama müşteri memnuniyeti sıfır. Hat değerlerinden anlayan arkadaşlar da yardımcı olursa sevinirim benim yapabileceğim bir şey var mı? Web siteleri bile zor açılıyor teşekkürler arkadaşlar.HAT DEĞERLERİM VE TTNETİN VERDİĞİ CEVAP!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaarahan5858 -- 31 Ekim 2017; 14:33:10 >







  • Santralle arandaki mesafe biraz fazla galiba ve upload da aşırı sıkıntı var normalde 3 mbps olması gerekirken 131 kbps alıyorsun hattında sıkıntı var gibi.
  • ykemerli Y kullanıcısına yanıt
    hocam aynen dediğiniz gibi 3mbps değil 600 700 e de razıyım da 131 çok az.
  • Darboğaz var upload da o etkiliyordur yüksek ihtimal yarın tekrar ara akn dolu olduğu zaman bahaneleri hazır.
  • iç tesisatta bir sorun var gibi görunuyor. zayıflama ve upload kısımlarına bakınca. Telekomdan gelen hattı direk modeme takıp deneyin herhangi bir ek, parazit vs olmasın.
  • Upload miktarı çok az olduğundan download yaparkende sıkıntı yaşıyacaksınız.
    Altaki dediklerimden olumlu sonuç alana kadart tek tek dediklerimi deneyin. Hepsini aynı anda yapmayın sorunun nerede yaşandığını bulamazsınız.
    1- Farklı bir modem ile deneme yapın.
    2- Ankastre ile modem arasındaki kabloyu yenileyin.
    3- TT görevlilerinden kullanıcı hesabınızın denetlenmesini isteyin. Orada ne kadar hız verildiği gözüküyor.
    4- Port Değişimi talebinde bulunun.
    5- xDSL ile Ankastre arasında bulunan kablo çiftinin Telekomdan değişmesini isteyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.