Şimdi Ara

Hat değeri ve modem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar yeni eve taşındım hattımı nakil ettim. 16 mbps paketi kullanıyorum. Binanın altyapısı iyi herhalde modemden hat değerlerini paylaşıyorum bana bilgi verebilir misiniz hat değerlerim nasıl. Bir de şuanda kullandığım modem ttnet verdiği eski modemlerden birisi ben bunu da değiştirmek istiyorum arkadaşlar. Fazla bütçem mevcut değil. Aklımda şu model var hem usb var yazıcı ve torrent indirmeleri için yapacağım nasıl uygun mudur sizce.

    Bu modem vdsl destekli mi bir de fiber destekli yazıyor ama size de sormak istedim. Hem vdsl hemde gerçek fiber interneti destekliyor mu ?

     Hat değeri ve modem tavsiyesi


    http://www.speedtest.net/result/4194668253.png

    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-dsl-n14u-300mbps-kablosuz-n-adsl2-4-port-modem.html







  • Upp

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerler pek sağlıklı görünmüyor 16 mbps hızında bile ara ara sıkıntı yaşayabilirsiniz. vdsl ve fiberi sormanız gerekir ancak değerlere bakılınca baglı oldugunu kutu bakır eski tür gibi görünüyor
  • cancagir58 C kullanıcısına yanıt
    Santrale yaklaşık 900m uzaklık olmasına rağmen değerlerin güzel. 16 mbps hızdasın. Gösterdiğin modem vdsl destekli değil. Asus'un N66 modeli vdsl desteklidir. Ayrıca Airties, Zyxel markaların da vdsl modemi mevcuttur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsO6 -- 7 Mart 2015; 15:34:19 >
  • hattın muhtemelen vdsl ama modemin vdsl desteği yok gibi gözüküyor.Yeni bir modem temin etmeni önerebilirim problem yaşamaman için kardeşim bu ürünü inceleyebilirsin.

    http://www.bimeks.com.tr/urun/146017/zyxel-vmg-1312-vdsl-adsl2%C2%A0-ve-fiber-internet-uyumlu-4-port-300mbps-kablosuz-modem.aspx
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.