Şimdi Ara

Hastaneye gidip tedavi olamamak.!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şaşkınlık ile gözlemlediğim bir olay yaşadım.

    Ne yazık ki yaptığım iş dolayısı ile dizlerime fazla yüklenip menüsküs yırtılmasına liflerin zedelenmesine ve ödem toplamasına yol açmışım.

    İlk Randevumu ortopediden aldım. Doktorun odasında geçirdiğim 2 3 dk lık sürede lazer ışını saçan gözleri ile oturduğu masadan teşhis koyup beni fizik tedaviye yönlendirdi. zaten 2 hafta öncesinde ancak randevu bulabildiğim ortopediden hızla çıkarak tekrar fizik tedaviye randevu aradım bulamadım. 2 gün sonra e nabızdan tam 15 gün sonrasına randevu bulabildim ve aldım. 15 günün ardından fizik tedaviye girdiğimde gene gözle lazer muayenesi ardından birde ne olur ne olmaz diye MR istediler. 1 haftada MR için sıra bekleyip gecenin 3 ünde MR çektirmeye gittim. Mr sonucu gene 10 günde çıktı. Ardından tekrar fizik tedaviden kontrol randevusu almam gerekti. bi 15 günde onu bekledikten sonra, fizik tedavi doktoru raporu 15 20 sn inceleyip aa evet yırtık var bunun için ortopediye gitmen lazım deyince bana bir patlama geldi. Neden 2 aydır ordan oraya sürükleyip duruyorsunuz o zaman beni zaten en başta öyle yapmıştım diye bağırdım.

    O kadar hızlı umursamazca ve bilgisiz bir şekilde tedavi etmeye çalışıyorlar ki anlatamam.

    Menüsküs yırtığı için gittiğim odadan 1.5 2 dk da çıkabilmem bile çok saçma. 8.30 a randevu veriyorlar doktorların hepsi 9.10 geçe esneye esneye geliyor odalarına. ellerinde kahve çay..

    Normalde çok sakin doktorlara sonuna kadar saygılı ve onlara karşı empati yapan biri olsam da cidden artık bu işin suyu çıkmış durumda.








  • ortopediye gittim, fiziğe gideceksin hemen randevunu al ama ben sana yine de yardımcı olayım dedi MR a yönlendirdi doktor.

    ertesi gün MR çektirdim.

    1 hafta sonra MR sonucu çıktı

    fizikten randevu aldım bekliyorum.

    ama gerçekten özelde çalışanlar için uğraştırıcı izin almak problem git gel problem.

    dediğiniz doğru ama 8:30 a randevu alıyorsun 9, 9:10 gibi geliyor doktorlar.


    bende doktorlara saygılı davranırım hep, çünkü insan ile uğraşması gerçekten zor.


    çalışanlar için akşamları randevular açılacaktı ne oldu acaba o durum?


    doktorlarında işi zor, randevulu hasta geliyor, sonuç için gelenler var, soru sormak için gelenler var sadece randevulu hasta bakmıyorlar o yüzden bir hastaya ayırdıkları vakit daralıyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.