Şimdi Ara

Hastahanede randevu yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
4
Favori
5.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
105 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dis agrisi sebebiyle 1 aydır randevu alamıyorum.15 gündür her gün 182 arıyorum.Randevu yok .Mhrs uygulamasından alarm oluşturuyoruz yine yok.

    Normal bir çürük olsa vs vereceğim 1000 lira umurumda değilde. Kaplamaların altı 4 dış icin değişmesi lazım.8 seneyi geçmiş hava alıyor 20000 lira tutuyor.

    Arkadaş zaten ayın sonunu getirmek icin koltukları kemirmeye başladık.Esek gibi sigorta parası ödediğimiz kurumdan hizmet alamiyoruz.

    Geçen bir forum ahalisi yazmıştı. Randevu aldım 2023 verdiler diye.

    Doktorlara yapılan zulmün, yanlış yönetimin cezasını halk çekiyor.

    Aylık çatır çatır kestiğin sigorta parasının karşılığını verme,sigortası olmayana zorla gss ittir.Karşılığında koca bir hiç.

    Abarttigimi düşünen zavallı varsa mhrs uygulamasından Eskişehir dış hastanesine randevu alsın .Buraya gelip özür dileyeyim.

    Ülkeyi komple batirdiginiz icin helal olsun.Yunan gelse bu kadar bu işi beceremezdi sanırım.

    Allah garibanın hastaların yanında olsun.Millet nasıl yaşıyor anlam veremiyorum.








  • Geçmiş olsun. Sabahtan akşama kadar Gülşen konuşan TV kanallarına ne demeli? Bu ülkenin yonetimi degil İnsanı Sıkıntılı Vatandaş parasız mı Derdi var mı kimse bilmez. Altta kalanın canı çıksın misali. Sonra eleştirince ya CHPlisin ya AKPli.

    En kısa sürede ülkeyi terk etmeyi planlıyorum. Sizede tavsiye ederim.
    Merhaba, geçmiş olsun diş ağrısı çok zor. Ben de aylardır randevu almaya çalışan bir vatandaş olarak naçizane tavsiye vereyim. Saat 16.00 gibi MHRS açık olsun, istediğiniz bölümü seçin ve 5 dakika kadar randevu araması yapın. Saat 16.00 da güncelleme yapıldığı için rahatlıkla 1-2 hafta sonrasına randevu alabiliyorsunuz. Ben bu şekilde hem eşime hem de kendime bir kaç defa dış randevusu aldim

    Çocukluk arkadaşım, Orthodontist ve hatta çene cerrahisinin daha ileri bir detayında uzman, bu bilgi ve tecrübeye sahip ülkede 10 tane dış hekikinden biriydi. 3 ay önce kanada ya kırmızı halılar eşliğinde göçtü...


    Ama ne diyoruz? Giderlerse gitsinler..


    Bunlar iyi günler.. Pansuman yapacak adam bulamayacağız bu yönetim kafasıyla.

    Doktorlar dövülürken ses çıkarılmadı, hastanede kurşunlandı ses çıkarılmadı, giderlerse gitsinler dediler kimse ses çıkarmadı. Sonucun böyle olması kaçınılmazdı. Yurt dışına ve özele binlerce hekim gitti hepsi de alanının uzmanı kalifiye hekimler. Şu an tüm koşullar düzelse bile bu hekimlerin yeri 10 senede anca dolar.

    Geçenlerde konuştuğum bir emekli de aynısını söyledi. Şehrin içinde Kardiyoloji randevusu kesinlikle bulamıyormuş; artık şehir merkezinin 85-150 km uzağındaki ilçelerdeki hastanelere randevu almaya başlamış, onlar da iptal olup duruyormuş. Size tavsiyem şehir merkezine uzak ilçelerdeki hastanelerden randevu almaya çalışmanız; o da yoksa artık çevre illerdeki hastanelerden randevu almaya çalışın. Maalesef 2022 yılında dedemizin ninemizin doktor bulunamayan Türkiye'sini tekrar yaşıyoruz. Ben de geçen özel diş hekimine gittim, akraba olmasa devlet hastanesinden nasıl randevu alırdım, ne yapardım bilmiyorum.

  • Geçmiş olsun. Sabahtan akşama kadar Gülşen konuşan TV kanallarına ne demeli? Bu ülkenin yonetimi degil İnsanı Sıkıntılı Vatandaş parasız mı Derdi var mı kimse bilmez. Altta kalanın canı çıksın misali. Sonra eleştirince ya CHPlisin ya AKPli.

    En kısa sürede ülkeyi terk etmeyi planlıyorum. Sizede tavsiye ederim.
  • özelleştirmeye gidilmeli.

  • iyiki sigorta ödememesim öldüğünde parana devlet el koyuyo.giderim ozelde adam gibi baktiririm. ozel sigorta yaptirdim
  • nexus can N kullanıcısına yanıt

    Çözümü olmayan şeyleri konuşmak boşuna.

    Gülşen' i konuşarak en azından bir ananın yavrusuna kavuşmasını sağlayabilirler...

  • soru: neden o kadar çalışıp didinip maaşımdan bir sürü sigorta primi ödüyorum

    cevap: suriyelilerin bedava sağlık hizmetini finanse edebilmek için özellikle doğum masrafı çok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi august landmesser -- 29 Ağustos 2022; 13:49:31 >
  • Merhaba, geçmiş olsun diş ağrısı çok zor. Ben de aylardır randevu almaya çalışan bir vatandaş olarak naçizane tavsiye vereyim. Saat 16.00 gibi MHRS açık olsun, istediğiniz bölümü seçin ve 5 dakika kadar randevu araması yapın. Saat 16.00 da güncelleme yapıldığı için rahatlıkla 1-2 hafta sonrasına randevu alabiliyorsunuz. Ben bu şekilde hem eşime hem de kendime bir kaç defa dış randevusu aldim
  • Geçenlerde konuştuğum bir emekli de aynısını söyledi. Şehrin içinde Kardiyoloji randevusu kesinlikle bulamıyormuş; artık şehir merkezinin 85-150 km uzağındaki ilçelerdeki hastanelere randevu almaya başlamış, onlar da iptal olup duruyormuş. Size tavsiyem şehir merkezine uzak ilçelerdeki hastanelerden randevu almaya çalışmanız; o da yoksa artık çevre illerdeki hastanelerden randevu almaya çalışın. Maalesef 2022 yılında dedemizin ninemizin doktor bulunamayan Türkiye'sini tekrar yaşıyoruz. Ben de geçen özel diş hekimine gittim, akraba olmasa devlet hastanesinden nasıl randevu alırdım, ne yapardım bilmiyorum.

  • mur@t_fb M kullanıcısına yanıt

    Dediğiniz doğru ama herkes bunu bildiği için açılan randevular da hemen doluyor; zaten saat tam 16:00'da öyle bir yoğunluk yaşanıyor ki MHRS uygulaması neredeyse donuyor. Artık bot yazıp ona randevu aldırmak lazım.

  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    Geçen hafta aldım aynı şekilde. Evet sistemde donma oluyor ama duzeldiginde tüm hastanelerde randevu görüyorum. Problemsiz aldım, belki de ben sansliydim

  • bugün göz ile cildiyeye randevu almak için 182 aradık en az 6 tane hastane sorduk randevu yok 1 ay sonrasına dahi randevu yok şaka gibi ama ciddi ciddi randevu yok diyorlar

  • Genelde hiç randevu olmuyor. Piyango misali eğer randevu varsa kendinizi şanslı kabul edin.
  • yer olmaması bir sorun, artık doktor da yok.


    yeğenim için trabzondan diş randevusu alacaktım. ortodontist yokmuş hastanede. nolucak böyle bilmiyorum.

  • Geçen ay sigara bıraktırma kliniğinden randevu aldım ( mucizevi bir şekilde ) Doktor ilaç verdi. 1 ay sonra gel kontrol var yeni kutu ilaç vercem dedi. 1 ay oldu. Randevu alamıyorum. İlaçta bitti. 3 hafta önce talep oluşturmuştum ondan da birşey çıkmadı. Hadi benimki sigara neyse o da basit değil ama kanser hastaları ne yapsın? Daha acil hastalığı olan ne yapsın? Gerçekten randevu yok. Talep oluşturma sistemi de hiçbir şeye yaramıyor.


    Bu arada anadolunun uzak şehirlerinden birinde değilim. Türkiyenin başkentinde yaşıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muthisbishi -- 29 Ağustos 2022; 12:1:31 >
  • Çevre ilçelerden, illerden almanı tavsiye ederim. Tabi git gel masrafı olacak ama başka çare yoksa yapacak bir şey yok. Bazı yerlerde 1-2 hafta sonrasına da olsa randevu bulunabiliyor. Hatta pek tercih edilmeyen diş doktorlarına bir hafta içinde bile alabiliyorsun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BF.Skinner -- 29 Ağustos 2022; 12:28:32 >
  • Bunun gibi benzer durumlarda doktordan rica edip özel randevu yazmasını sağlayabiliyorsunuz. Tabi doktorunuzun nasıl biri olduğuna bağlı olarak alıp alamayacağınız değişir.


    Pandemi döneminde randevu bulunamıyordu zor bela bir tane denk getirdim. Bir daha geleceksin dedi. Hocam randevu bulamıyorum ki nasıl geleceğim, bunu bile zor denk getirdim dedim yumuşak bir tonla. Düşündü 10 sn kadar sonra bir kağıt çıkardı, boşlukları doldurdu imzaladı. Bunla gelirsin dedi. Sonra o kağıtla gittim.


    Ama gitmez olaydım. Öyle bir ağır eli varmış ki işkence gibiydi. Neyse iyi niyeti güzeldi en azından.

  • Benden sana açık tavsiye yapacak birşey yok hiç uğraşma direk özele git.Devlet hastanesinde Diş yônetimi tam bir karmaşa Randevu aldın dielim zannedicenki işlemnni hemen yapılacak. Kendi uzmanlık alanıysa yapıyor yoksa sana başka birime kayıt açıyor git ordan randevu al deniyor.İşlem cerrahlık bir işlemse Çene cerrahisi bakıyor ona randevu almanın hiç imkanı yok boşuna zaman kaybetme yemin ediyorum sinirden köpürürsün.
  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt

    Hocam içeri girilmiyor ki.. Kapıda 500 tane hasta var. İçerden hasta çıktığı an 3 4 kişi dalıyor birşey söylemek için. Randevulu gelen saatinde giremiyor zaten. Çok karışık ya bilemiyorum. Randevu aldığım hastane zaten şehrin bir ucunda. Oraya arabayla gidiyorum mecbur 150 tl yakıt gidiyor. Boşa giderim gibi geliyor. Değmez. Sigaraya başlarım yeniden daha iyi olur. Bu topraklarda ne kadar erken ölürsen kârdır.

  • mur@t_fb M kullanıcısına yanıt

    Artık 16da değil 10'da yenileniyor. En azından 182yi arayınca öyle bilgi verdiler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPAWN-TheUndead -- 29 Ağustos 2022; 13:35:32 >
  • Bandırma'da hastane 4 ay sonrası için ultrason tarihi verdi.

    Şehir hastaneleri var, ama randevu alabilirsen.

    Hem prim ödeyip hem özele gideceğiz demek ki.

    Çözümü ekstra para verip Prof. olan hocalardan randevu almak. Kişisel işlerini hastane imkanlarıyla yapabiliyorlar.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.