Şimdi Ara

HASHFLARE ve CRYPTERRA Madencilik Deneyimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
4.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, ben de bir süredir kullandığım hashflare ve crypterium siteleri üzerinden bitcoin mining ile ilgili deneyimlerimi aktarmak istedim. Gözümü karartıp yüklü miktarda yatırım yaptım (birazdan bahsedeceğim) umarım pişman olmam. Yatırım danışması olmamakla birlikte fikir ve deneyim aktarımı için yazıyorum. Al sat yapmak çok bana göre değil diyorsanız ya da zaten bitcoin alıcam ve aylarca dokunmayacağım diyorsanız madencilik sitelerine üyelik mantıklı gibi görünüyor. Çalışma prensipleri şöyle ki, siz bu sitelerden belli bir süre için işlemci gücü kiralıyorsunuz, site sahipleri de bu parayla mining yaparak (bitcoin için sha_256) kazandıkları bitcoinleri hisseniz oranında bir miktar da ücret keserek size geri gönderiyor.
    1) Hashflare. Bu sitede 1 th/s kazım gücünü 220 dolara alıyorsunuz. İndirim kodları google’a yazarak aratabilirsiniz bazıları çalışıyor bazıları çalışmıyor. Kontrat süresi 1 yıl. Her 1th/s için 0.35 doların bitcoin karşılığı o günkü geliriniz yattığı anda kesiliyor. Dikkat etmeniz gereken nokta, sitenin tahmini gelir ekranında yazanlar bu kesintiler yapılmaksızın hesaplanan değerler olması. Bu sitenin kolaylığı, kredi kartı ile alım yapabiliyorsunuz ancak 3d secure kullanmanız gerekiyor ve güvenlik için ilk kez kullandığınız kartlarda işlemin onayı için ayrıca ekstrenize yansıyan 4 basamaklı kodu girmeniz gerekiyor siteye. Provizyonda bekleyen işlemler içinde görebilirsiniz “hashflare_2312” (220 usd) gibi bir şey yazacak. İşlemi yaptığınız gün kazım başlıyor ve ertesi gün size ödeme yapıyorlar. Ben aşamalı olarak ve bazı alımlarda da indirim kodu kullanarak yaklaşık 7050 dolar ile 33 th/s kazım gücü satın aldım. Son 4 günlük ortalama kazancım fee kestikten sonra günde 0.00425155 yani bunu yazdığım anki kur yaklaşık 16000 dolar desek günde 68, ayda 2040 dolar eder. Bitcoin madenciliği giderek zorlaşmakta ancak zorluğu artmadığını ve buna karşılık bitcoin değerinin sabit kaldığını varsayarsak kontrat süresince 24400 dolarlık bir kazanç olacak gibi görünmekte. Bu hesapla yatırdığım kadar parayı geri alma sürem 104 gün etmekte. Yalnız unutmamak lazım hashflare için şu anda minimum çekim limiti 0.05 btc ve çekim ücreti de 0.0007 btc. Ben bu yatırımla bile 12. günümde ancak para çekebilecek kadar bakiyeye sahip olabileceğim. Dolayısıyla hashflare yaklaşık 3 senedir hizmet verdiği için daha güvenilir kabul edilebilirse de, düşük yatırımlar için pek ideal değil. Resimler: (https://i.hizliresim.com/YgPy3j.jpg) (https://i.hizliresim.com/D7X1ol.jpg) (https://i.hizliresim.com/8YnOmk.jpg)
    2) Crypterra-yeni adıyla x-mining. (https://tinyurl.com/Clientareacrypterra) Bu site nisbeten daha yeni bir site olmasına karşın çok daha avantajlı gözükmekte. Farkları sıralayacak olursak: Öncelikle 1 th/s 128 dolar ve kontrat süresi 2 yıl. Özellikle bitcoin için 10 Ocak´a kadar yılbaşı kampanyası düzenlemişler ve 20 th/s üstü alımlara XMAS30BTC kodu ile %30 indirim yapıyorlar. Böylece 1 th/s 89,5 dolara denk geliyor. Ben bu kampanya ile 3584 dolara (2 seferde) toplam 40 th/s alım yaptım (diğeriyle fiyat farkı çok fazla gerçekten de, bu da şüpheli bir durum hakkaten). Başka bir avantaj ise küçük yatırımcının yüzünü güldürecek cinsten, şöyleki birikiminiz anlık olarak artıyor ve her 10 dolar karşılığına gelen bitcoin için çekim emri verebiliyorsunuz ve bunun için sizden gönderim ücreti almıyorlar, o yüzden de düşük öncelikle ve birkaç saat beklemeli olarak gönderiliyor ama sonuçta gönderiliyor. Kazanç günlük değil anlık olduğundan takibini yapmak biraz daha zor olsa da yaklaşık hesap edersek ilk 20 th/s (kampanya ile 1792 dolar)lik kısımdan 48 saatte 0.00505114 kazım yapmışım, kur 16000 iken günlük 40 dolar, aylık 1200, (yine zorluk aynı kalır ve kur sabit kalırsa) yılda 14000 2 yılda 28 bin dolar kazanç eder. Yatırımımı geri alma sürem 45 gün ediyor, kampanyasız alsaydım 65 gün edecekti. Dezavantajlara gelecek olursak sadece bitcoin veya litecoin ile ödeme kabul ediyorlar. Ödemenin işlenmesinde bazen gecikmeler olabiliyor. Ayrıca şirket daha yeni ve bu yüzden daha az güven verici gibi görünüyor. Resimler: (https://i.hizliresim.com/m2lbqP.jpg) (https://i.hizliresim.com/EPlLQq.jpg)
    Son sözler olarak, bulut madencilik karlı bir iş gibi gözüküyor eğer bitcoin alıp birkaç ay dokunmamak niyetindeyseniz yatırımınızı bu şekilde büyütebilirsiniz. Ancak vazgeçip de gönderdiğiniz parayı geri alma şansınız yok. Anlaşma maddelerinde diyor ki, eğer şirket crypterra için 10 gün, hashflare için 20 gün ard arda zarar etmesi durumunda kontratınızı sonlandırabiliriz. Yani yatırım risk işidir, riski bilerek ve anlayarak kararınızı ona göre vermeniz gerekir.
    Site isimlerini googledan girebileceğiniz gibi referanslı linklerimden de girebilirsiniz. (Referanslı link için özelden yazabilirsiniz) Herkese bol kazançlar dilerim..


    Referanslı Link Paylaşmak Yasaktır



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murtuk -- 22 Şubat 2018; 17:27:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Güzel ve detaylı anlatım için teşekkürler bende madenciliğe gireceğim binancede bikaç gün takıldım sürekli takip etmek ve pump olduğu için riskli olması nedeniyle geri çıktım. Yaklaşık 1500-2000 dolarlık yatırım düşünüyorum hashflareyi iki aydır takip ediyorum. 7th ve 10th düşünüyorum bunların aylık getirisi ne olur? Ayrıca ilk üç ay kazancı yatırım yapıp üç aydan sonra çekim yapsam bi avantajı olurmu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 TH/s hashflareden
    2 TH/s de crypterra dan aldım denemek amaçlı teşekkürler bilgi için.
  • evet arkadaşlar bende arkadaşımla beraber totalde 60 TH/S girdik. Evet deli bir rakam fakat yeni başlamış olması neticesiyle güveniyorum. ha bu 2 ay sonra patlarsa bilemem ben 44 günde paramı geri kurtarıyorum.
    https://crypterra.net/

    Referanslı Link Paylaşmak Yasaktır
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: extazy26

    Güzel ve detaylı anlatım için teşekkürler bende madenciliğe gireceğim binancede bikaç gün takıldım sürekli takip etmek ve pump olduğu için riskli olması nedeniyle geri çıktım. Yaklaşık 1500-2000 dolarlık yatırım düşünüyorum hashflareyi iki aydır takip ediyorum. 7th ve 10th düşünüyorum bunların aylık getirisi ne olur? Ayrıca ilk üç ay kazancı yatırım yapıp üç aydan sonra çekim yapsam bi avantajı olurmu?

    Tahmini söylüyorum 10 thde 20 dolar üstü bir getirisi olur hashflare de kurun oynamasi ve ilerde zorluğun artmasıyla ortalama 20 diyebiliriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crypterra.net te dogru duzgun ne sms nede 2fa guvenlık var nasıl guvenebılıyorsunuz bu kadar merak ettim?


    mesela sitedeki şu resimhttps://crypterra.net/assets/images/blog/article_4.jpg

    şurdan alımış çok ilginç.https://9to5google.com/2017/05/17/google-ai/

    şu infoda

    At Crypterra, we are carefully selecting the best mining datacenters locations to satisfy the mission-critical security and performance requirements of our customers. We have three strategically positioned datacenters in North America, Europe and Southeast Asia. Together, they present a solid platform for delivering a customized mining environment that evolves every day. All facilities are equipped with infrastructure designed for maximum availability, and have everything required to serve infrastructure customer requests of any scale and complexity.

    Well-trained, on-site engineering support teams at each of the locations ensure that all infrastructure layers run smoothly and our 99.99% SLAs for power and network uptime are always upheld.

    Our mining hardware are located in a world- class data centres with multiple fast connections, and with GalxC Data Centre Cooling systems is specifically designed for critical applications where precise conditioning of air is essential.

    webzilladaki info
    At Webzilla, we are carefully selecting the best datacenter facilities to satisfy the mission-critical security and performance requirements of global businesses for which data protection and zero-service failure online remain crucial aspects of daily operations. We have five strategically positioned datacenters connected by 13 network points of presence (PoPs) in North America, Europe and Southeast Asia. Together, they present a solid platform for delivering a customized hosting environment that evolves with your project. All facilities are equipped with infrastructure designed for maximum availability, and have everything required to serve infrastructure customer requests of any scale and complexity.

    Well-trained, on-site engineering support teams at each of the locations ensure that all infrastructure layers run smoothly and our 99.99% SLAs for power and network uptime are always upheld.

    Webzilla’s datacenters in US, the Netherlands and Luxembourg are fully compliant against Payment Card Industry standards and PCI DSS-certified.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kskaries -- 8 Ocak 2018; 15:35:33 >




  • hocam inviaworld tek gecerim hem kazım gucu daha yuksek hemde kontrati 3 yıllık bir de paranı gunluk olarak btc olarak hesabına yatırıyor suan en buyuk maden sirketlerinden biri dunyada..6 ayda parani amorti ediyor geri kalan 2.5 yıl kar sana kaliyor..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: promil06

    hocam inviaworld tek gecerim hem kazım gucu daha yuksek hemde kontrati 3 yıllık bir de paranı gunluk olarak btc olarak hesabına yatırıyor suan en buyuk maden sirketlerinden biri dunyada..6 ayda parani amorti ediyor geri kalan 2.5 yıl kar sana kaliyor..

    ewy hocamda neye gore tek gecıyorsunuz dunyadaki en buyuk maden sırketlerınden bırı demıssınız ama bu nasıl anladınız yanı emın oldugunuz bır yerde reklamı blog makalesı felan varsa ınceleyelım bızde uye olalim, birde CRYPTERRA fiyatlarıda cok uygun ama bellıkı kopya sıte patlamaya hazır kazım gucu kontrata aldanırsak ucariz

    seminerler felan inviaworld te bana kairos görüntüsü verdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kskaries -- 8 Ocak 2018; 16:50:6 >
  • Bende hashflare ı bir kaç aydır takip ediyorum. Takılmak için küçük bi mebla ile denemeye başladım ancak keşke daha fazla yatırsaydım. İlk üye olduğumda 1.5 dolardı 70 günde amorti ediyordu şimdi birim fiyat yükseldi amorti süresi 100 günleri geçiyor ayrıca çekim için min 0.005 Btc olması gerekiyor. Şartları oldukca zorlaştı avantajını yitirmeye başladı. 800 dolara yakın değerde bir Btc birikmesi lazım çekim yapabilmek için. 800 dolarlık bir yatırım yapılırsa 3 aydan fazla süre sonra ilk çekim yapılabilinecek. Crypterra güven vermiyor. Siteyi oluşturmak için bile kopyala yapıştır yapmışlar bir de ödemenin Btc ile yapılıyor olması kuşku uyandırıyor havuzda biriktirip dağıtıyor olabilir. Gerçek bir sunucu merkezi olsaydı onun resmini koyarlardı neden google ın resmini koysunlar. Ama 45 gün içinde patlamazsa en yazından yatırılan miktar kurtarılmış olur uğraşlar boşa gider.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kskaries


    quote:

    Orijinalden alıntı: promil06

    hocam inviaworld tek gecerim hem kazım gucu daha yuksek hemde kontrati 3 yıllık bir de paranı gunluk olarak btc olarak hesabına yatırıyor suan en buyuk maden sirketlerinden biri dunyada..6 ayda parani amorti ediyor geri kalan 2.5 yıl kar sana kaliyor..

    ewy hocamda neye gore tek gecıyorsunuz dunyadaki en buyuk maden sırketlerınden bırı demıssınız ama bu nasıl anladınız yanı emın oldugunuz bır yerde reklamı blog makalesı felan varsa ınceleyelım bızde uye olalim, birde CRYPTERRA fiyatlarıda cok uygun ama bellıkı kopya sıte patlamaya hazır kazım gucu kontrata aldanırsak ucariz

    seminerler felan inviaworld te bana kairos görüntüsü verdi

    hocam imkanın varsa gidip sirketin madenini görebilirsin bizim bir arkdas gitti gordu yerlerini..garantisi varmi onu kimse bilemez tabi ama saglam bir kuruluş gecmek isteyen varsa yardımci olurum whatsap grubu war turkiye liderleri ordan yardmci oluyor. ben 600eurluk paket aldm suan günde 12 tl civari verıyor btc degeri arttıkca sana verilen tl degeride artıyor eş zamanli..bide gunluk yatıgı icin cekmek istersen cekebiliyorsn ben suan birikdiriyorm 1 ayda filan cekerm cunku cekim masrafina degmez..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promil06 -- 8 Ocak 2018; 17:37:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: promil06


    quote:

    Orijinalden alıntı: kskaries


    quote:

    Orijinalden alıntı: promil06

    hocam inviaworld tek gecerim hem kazım gucu daha yuksek hemde kontrati 3 yıllık bir de paranı gunluk olarak btc olarak hesabına yatırıyor suan en buyuk maden sirketlerinden biri dunyada..6 ayda parani amorti ediyor geri kalan 2.5 yıl kar sana kaliyor..

    ewy hocamda neye gore tek gecıyorsunuz dunyadaki en buyuk maden sırketlerınden bırı demıssınız ama bu nasıl anladınız yanı emın oldugunuz bır yerde reklamı blog makalesı felan varsa ınceleyelım bızde uye olalim, birde CRYPTERRA fiyatlarıda cok uygun ama bellıkı kopya sıte patlamaya hazır kazım gucu kontrata aldanırsak ucariz

    seminerler felan inviaworld te bana kairos görüntüsü verdi

    hocam imkanın varsa gidip sirketin madenini görebilirsin bizim bir arkdas gitti gordu yerlerini..garantisi varmi onu kimse bilemez tabi ama saglam bir kuruluş gecmek isteyen varsa yardımci olurum whatsap grubu war turkiye liderleri ordan yardmci oluyor. ben 600eurluk paket aldm suan günde 12 tl civari verıyor btc degeri arttıkca sana verilen tl degeride artıyor eş zamanli..bide gunluk yatıgı icin cekmek istersen cekebiliyorsn ben suan birikdiriyorm 1 ayda filan cekerm cunku cekim masrafina degmez..

    imkan yok varsada gitmem bir video yada bir resmide yok mining üzerine büyük bir şirket olsa heryerde madenlerinin resmi olur örnek genesis mining. ilginc geldi işallah sıkıntısız kazanclar elde edersiniz




  • giren pişman girmeyen bin pişman öyle bir site



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalfatt -- 8 Ocak 2018; 22:33:7 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: promil06


    quote:

    Orijinalden alıntı: kskaries


    quote:

    Orijinalden alıntı: promil06

    hocam inviaworld tek gecerim hem kazım gucu daha yuksek hemde kontrati 3 yıllık bir de paranı gunluk olarak btc olarak hesabına yatırıyor suan en buyuk maden sirketlerinden biri dunyada..6 ayda parani amorti ediyor geri kalan 2.5 yıl kar sana kaliyor..

    ewy hocamda neye gore tek gecıyorsunuz dunyadaki en buyuk maden sırketlerınden bırı demıssınız ama bu nasıl anladınız yanı emın oldugunuz bır yerde reklamı blog makalesı felan varsa ınceleyelım bızde uye olalim, birde CRYPTERRA fiyatlarıda cok uygun ama bellıkı kopya sıte patlamaya hazır kazım gucu kontrata aldanırsak ucariz

    seminerler felan inviaworld te bana kairos görüntüsü verdi

    hocam imkanın varsa gidip sirketin madenini görebilirsin bizim bir arkdas gitti gordu yerlerini..garantisi varmi onu kimse bilemez tabi ama saglam bir kuruluş gecmek isteyen varsa yardımci olurum whatsap grubu war turkiye liderleri ordan yardmci oluyor. ben 600eurluk paket aldm suan günde 12 tl civari verıyor btc degeri arttıkca sana verilen tl degeride artıyor eş zamanli..bide gunluk yatıgı icin cekmek istersen cekebiliyorsn ben suan birikdiriyorm 1 ayda filan cekerm cunku cekim masrafina degmez..

    btc'i nerden satıp TL e çeviriyorsun.




  • Arkadaşlar destek kısmından kimseye ulaşabilen varmı ?
  • 30 TH/S ile 12 saatte 21$ yani 0.0014350183 BTC kazmışım . Çok çok az değil mi dostlar bu? Ponzi çıktı sanırım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: J'aime le gâteau


    quote:

    Orijinalden alıntı: promil06


    quote:

    Orijinalden alıntı: kskaries


    quote:

    Orijinalden alıntı: promil06

    hocam inviaworld tek gecerim hem kazım gucu daha yuksek hemde kontrati 3 yıllık bir de paranı gunluk olarak btc olarak hesabına yatırıyor suan en buyuk maden sirketlerinden biri dunyada..6 ayda parani amorti ediyor geri kalan 2.5 yıl kar sana kaliyor..

    ewy hocamda neye gore tek gecıyorsunuz dunyadaki en buyuk maden sırketlerınden bırı demıssınız ama bu nasıl anladınız yanı emın oldugunuz bır yerde reklamı blog makalesı felan varsa ınceleyelım bızde uye olalim, birde CRYPTERRA fiyatlarıda cok uygun ama bellıkı kopya sıte patlamaya hazır kazım gucu kontrata aldanırsak ucariz

    seminerler felan inviaworld te bana kairos görüntüsü verdi

    hocam imkanın varsa gidip sirketin madenini görebilirsin bizim bir arkdas gitti gordu yerlerini..garantisi varmi onu kimse bilemez tabi ama saglam bir kuruluş gecmek isteyen varsa yardımci olurum whatsap grubu war turkiye liderleri ordan yardmci oluyor. ben 600eurluk paket aldm suan günde 12 tl civari verıyor btc degeri arttıkca sana verilen tl degeride artıyor eş zamanli..bide gunluk yatıgı icin cekmek istersen cekebiliyorsn ben suan birikdiriyorm 1 ayda filan cekerm cunku cekim masrafina degmez..

    btc'i nerden satıp TL e çeviriyorsun.

    BTC yi istedigin cuzdanına transfer edebilirsin TÜRKİYEDE paribu btcturk koineks gibi sitelerden uyelik acıp oraya aktarip cevirebilirsn




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalfatt

    30 TH/S ile 12 saatte 21$ yani 0.0014350183 BTC kazmışım . Çok çok az değil mi dostlar bu? Ponzi çıktı sanırım ?

    yoo gayet iyi hatta cok bile vermis..sana sunu soıyleyim cok veren yerlerden kork ponzi cıkabilir
  • Ben de dün denemek için crpyterra dan 30 dolarlık 250 gh paket aldım. sizin entrynizi şimdi gördüm. Fikirleriniz nedir sizce site patlayacak kapatıp gidecek mi yoksa yeni bir site olduğu için mi şu an fırsatları bu kadar fazla? Yatırım yapılır mı yoksa vurguncu mu çıkar arada kaldım. Şu ana kadar en fazla ne kadar ödeme aldınız tl bazında tek seferde?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taupe16 -- 9 Ocak 2018; 16:4:20 >
  • Şu ana kadar crypterradan 0.0168180591 btc çekim yaptım paribuya. Sadece karşılaştığım bir sorun, bir miktar da etherium mine satın almak istedim, ödemem kabul oldu ancak hashrateimi aktarmadılar 2 gündür ve destekten de yanıt gelmedi. Bu sorunu yaşayan bir çok kişi varmış, umarım gerekeni yaparlar. İlk alımlarımdan ödeme almaya devam ediyorum ama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burda yazan gelir yıllık gelirmi? yoksa 2 yıllıkmı yani 400 dolar verince her yılmı 3000 dolar alıyoruz yoksa 2 yılın toplamımı?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.