Şimdi Ara

Harmonia Türkçe Yama [TAMAMLANDI]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Harmonia Türkçe Yama [TAMAMLANDI]

    Bu, çok ama çok uzak bir dönemin hikâyesi…

    Dünya, büyük savaşın bedelini ağır ödemiştir. Zehirli atmosfer kül grisine bürünmüş, Dünya’da yaşamın sonu gelmiş ve su kaynakları yok olmaya başlamış. Altın Çağ’a kıyasla, Dünya nüfusu epey büyük bir oranda azalmış. İnsanlar, bu dünyada yaşayabilmek için bir olmuşlardır.

    İşte bu zamanlarda, savaş öncesi bilimin meyvesi; duygulara sahip, “Firoit” adı verilen robotlardan birisi uyanır. Ancak, bu uyanan Firoit çabucak herhangi bir duyguya sahip olmadığını fark eder. Sağ eli yapay ciltle kaplı değildir ve mekanik parçaları görünür vaziyettedir, muhtemelen yapım aşaması yarım kalmış olmalıdır. Bu Firoit insanlara yakınlaşmak ister. Olmayan duygularını arama amacıyla, bu Firoit yıkıma uğramış olan bu dünyada yolculuğa çıkar. Bir gün, küçük ama sıcak kalpli bir köye gelir ve orada bir kız ona ev sahipliği yapar. Kız, onu bir insan sanar ve nazikçe onunla ilgilenir.

    Firoit oğlan, bu kızla birlikte yaşayarak duyguların ne olduklarını öğrenmeye başlar.


    Çeviri Durumu

    Türkçe Yama v1.0 çıktı!


    Not: Hazırlayacağımız yama, başlıca olarak Harmonia’nın Steam sürümüyle uyumlu olacaktır. Korsan sürümler için herhangi bir destek vermemekteyiz. Harmonia’yı şu adresten satın alabilirsiniz: 

    Harmonia Türkçe Yama [TAMAMLANDI]
    Harmonia Türkçe Yama [TAMAMLANDI]store.steampowered.com
    Harmonia on Steam
    https://store.steampowered.com/app/421660/Harmonia


    Kurulum Talimatları:

    • Kurulum sihirbazı açılınca Harmonia’nın yüklü olduğu klasörü seçmeniz istenecektir. Normal şartlarda bu konum kurulum sihirbazı tarafından otomatik olarak bulunacaktır. Steam oyunlarınızı Steam klasörü dışında bir yere kurmadıysanız burada bir değişiklik yapmanıza gerek yoktur.


    Çeviride herhangi bir kusurumuz olduysa affola. Görüş, öneri ve şikayetlerinizi lütfen Discord kanalımız üzerinden veya iletisim@bakayumeceviri.com adresine bildirin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BakaYume -- 9 Ocak 2022; 19:52:7 >







  • teşekkürler fiyatı pahalı değilmiş indirimlerde ilk fırsatta alacağım .takas kartlarıda çok iyi duruyor .

  • chris92 C kullanıcısına yanıt

    Çevirimize ve Harmonia'ya bir şans verdiğiniz için biz teşekkür ederiz Harmonia Türkçe Yama [TAMAMLANDI] 

    ~Ecciel

  • Teşekkürler, oyunu aldım.

  • okazaki kullanıcısına yanıt

    Rica ederiz. Biz teşekkür ederiz. Hayırlısıyla bu sene planetarian HD ve Nergs 1+2 için de yama çıkaracağız.

    ~Ecciel

  • süperdi hem ağlattı hem güldürdü çok teşekkürler yama için bir sorum var .Clannad side stories de yazım tipi dediğiniz şey yoktu ve yazılar çok bozuk çıkıyordu 4,5 tane yazı tipi vardı sizin paylaştığınız resimde daha çok vardı bir işlem mi yapmam gerekiyor o yazı tipini bulmak için.


    ayrıca harmonia türkçe yamasını kaldırmak istiyorum ama hata veriyor nasıl kaldırabilirim .

  • chris92 C kullanıcısına yanıt

    Geç yanıtımız için kusura bakmayın. Öngöremediğimiz bir zaman içerisinde yamalarımızın oyuna uygulanışı için farklı bir kurulum/kaldırma süreci planlayacağız; şu anki hâliyle yüklü oyun dosyalarının üzerine yazma şeklinde kurulum yapıldığı için bir “kaldırma” seçeneği eklemedik yamalarımıza, bu sebeple hata alıyor olabilirsiniz.


    Yazı tipi konusunda da, KLANAD Yan Hikâyeleri de dâhil olmak üzere çevirisinde bulunduğumuz görsel romanların çoğu yazılımsal olarak Türkçe karakter desteklemediği için yazı tipi modifikasyonu aracılığıyla Türkçe karakter gösteriminde bulunmaktayız. Yazıların düzgün görüntülenmesi için aksi belirtilmedikçe lütfen yama kurulum talimatlarında belirttiğimiz yazı tipi dışında başka bir yazı tipi seçmeyiniz. Çevirilerimizi tercih ettiğiniz, beğendiğiniz ve Türkiye’de pek bilinmeyen görsel roman türünü deneyimlemekte hevesli olduğunuz için minnettarız.


    ~Ecciel





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.