Şimdi Ara

harita yükleme lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar piranha marka fuga model navigasyon cihaza sahibim.çok memnundum gerçekten bütün işimi görüyordu. taaki kurcalayana kadar:( yazılımla alakalı bişey yaptımzannedersem cihaza format attım. tabi yedeğim de yok:( şimdi cihazın bütün özellikleri çalışıyor. açılışı kapanışı herşeyi normal ama navigasyona giremiyorum maalesef. hiç bir tepki vermiyor cihaz. donma falan herhangi bir şey de yok. sanki hiç basmıyorum gibi navigasyona. harita yüklü olmdığından diye düşünüyorum ama bilmediğim için emin değilim. bu konuda yardımlarınızı bekliyorum acilen. yolculuk yapacağım çünkü. naviextras tools a da tanıtamadım cihazı. bilgisayar görüyor depolama aygıtı olarak ama naviextras bağlı cihaz yok diyor. lütfen bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. haritayı nasıl yüklerim



  • Gecmis olsun. Siz sadece haritayi degil komple navigasyon yazilimini silmissiniz. Aklinizda bulunsun: Eger uretici firma yazilim yedegini yaninda CD ile yollamamissa mutlaka bilgisayariniza cihazin dahili bellegindeki herseyi yedek alin.

    Su durumda neler yapilabilir?
    - Piranha navigasyon sitesinde yazilim var mi bakin. Yoksa teknik destek bolumune e-posta/web/telefon youyla ulasip yazilimi nasil edineceginizi sorun.
    - Eger cevrenizde ayni model cihazdan kullanan biri varsa onunkini kopyalayip deneyin. Yoksa forumda konu acip FUGA yazilimi olan birinin yazilim yedegini ****/yandex disk benzeri bir yere yukleyip size linkini vermesini rica edin.
    - Eger cihazin dahili bellegine FORMAT attiktan sonra hic dosya atmadiysaniz kurtarma olasiligi yuksek. EASEUS Data Recovery yazilimini tavsiye ederim.

    Daha 3 hafta once ayni cihaz elimden gecti, guncellemeye getirmislerdi. Hem guncelledim, hem de cihazin icerigini CD'ye yedek alip sahibine vermistim. Elimde kopyasi olsa yukler gonderirdim fakat yok maalesef.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • birinci alternatifi denedim. bir mail attım bakalım destek bölümüne cevap verecekler mi acaba??? ikinci alternatif olmadı (easus yani). sırada 3. alternatif var. bir konu daha açıcam aynı cihazdan kullanan vardır inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.