Şimdi Ara

HARİCİ DİSKİM ÇALIŞMIYOR LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR 320 GB WESTERN DİGİTAL MARKA DİSKİM ÇALIŞMIYOR PC YE TAKTIĞIMDA 10 SANİYE TIKIR TIKIR SES GELİYOR YENİ DONANIM BULUNDU YÜKLENDİ ÇALIŞIYOR VS UYARILARI ÇIKIYOR SAĞ ALT KÖŞEDEN AMA YÖNET DEDİĞİMDE DİSK GÖRÜNMÜYOR GARANTİSİ BİTMİŞ BUNU ÇALIŞTIRABİLECEĞİM PROGRAM VS VARMI? İÇİNDE ÖNEMLİ BİLGİLERİM VAR LÜTFEN YARDIM.



  • Bilgisayarım üstünde sağ tuş, yönet / disk management (Disk yönetimi) üzerinde diskiniz gözüküyormu ? buradan harf atayarak açabilirsiniz. Eğer sorun bu değil ise başka çözümler üretebiliriz...
  • Malesef ki western diskler cogu diskten daha sıkıntılı. elimde bi 500 bi 250 bekliyor. garantileri yurtdisinda 3 yil iken sevgili INDEX 2 yil garanti veriyor ( cok iyi distributordur kendileri...) yardimci olmak icin benden 23$ istediler disk başı. western ise ürünü distribütore gonderin onlar bize yollasin dedikleri halde kabul etmediler. (western sorunlu uretimi olan seriyi geri degistirmek istiyor index benden para talep ediyor ne ilginc)

    Arkadasim uzerine soguk bir su ic. git seagate al. en azindan tr garantisi en saglam olan disk o... digerleri sagolsunlar garanti bitti disk öldü durumuna getiriyorlar her isi..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exeter

    Malesef ki western diskler cogu diskten daha sıkıntılı. elimde bi 500 bi 250 bekliyor. garantileri yurtdisinda 3 yil iken sevgili INDEX 2 yil garanti veriyor ( cok iyi distributordur kendileri...) yardimci olmak icin benden 23$ istediler disk başı. western ise ürünü distribütore gonderin onlar bize yollasin dedikleri halde kabul etmediler. (western sorunlu uretimi olan seriyi geri degistirmek istiyor index benden para talep ediyor ne ilginc)

    Arkadasim uzerine soguk bir su ic. git seagate al. en azindan tr garantisi en saglam olan disk o... digerleri sagolsunlar garanti bitti disk öldü durumuna getiriyorlar her isi..

    datagate 2 yıl normal 1 yılda müşteri memnuniyeti için veriyor datagate indexin değilmiydi ?
  • testdisk-6.10.win isimli bi program indirdim sözde diski tamir ediyormuş şimdi diski taratıyorum yaklaşık 1 saattir tarama işlemi devam ediyor bakalım sonuç ne olacak

    ayrıca garanti içinde aradığım firmalar

    logosoft
    index
    asbis
    arena
    kont
    çizgi
    koyuncu

    yukardaki firmaların hepsi dik bize ait değil diyorlar peki gökten zenbillemi indi bu disk?
    içlerinden sadece logosoft bilgi verdi ilk ve son aradığım o firma oldu ilk aramamda çıkan bir bayan disk bize ait değil fakat garantisi 07.03.2010 da bitmiş dedi yani 1 hafta önce. yutdışında 3 yıl TR de 2 yıl dedi. sonraki aramamda ise telefona çıkan başka bir bayan bunu yalanladı öyle bir bilgi size aktarılamaz dedi biz garantisini bilemeyiz dedi size yanlış bilgi verilmiş dedi oysa önceki bayan kendi şifreleriyle WD nin kendi sitesine bağlanıp ordaki bilgileri artardı bunu da söylememe rağmen bayan ısrarla yalanladı.

    bence firma değil çalışan personel kötü.




  • Patition Magic ile biçimlendirmeyi deneyebilirsin ya da Hirenboot ile...
  • active file recovery ile deneyin
    sürücü harfi olmasa bile diskleri görür ve içeriğini hızlı bir biçimde yedekler
  • NEREDEYSE 3 SAATTİR DEVAM EDİYOR PROGRAM VE DAHA NE KADAR SÜRECEK BİLMİYORUM BU BİTSİN Bİ SONUÇ ALAMAZSAM ÖNERDİĞİNİZ DİĞER PROGRAMLARI DENEYECĞİM ARKADAŞLAR TEŞEKKÜRLER.

     HARİCİ DİSKİM ÇALIŞMIYOR LÜTFEN YARDIM
  • ARKADAŞLAR ÇOK SIKILDIM BEKLEMEKTEN BU KADAR SAAT SÜRÜYORMU NORMALDE. PROGRAMI KAPATSAM YARIDA KESSEM SORUN TEŞKİL EDERMİ.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karizma23

    ARKADAŞLAR ÇOK SIKILDIM BEKLEMEKTEN BU KADAR SAAT SÜRÜYORMU NORMALDE. PROGRAMI KAPATSAM YARIDA KESSEM SORUN TEŞKİL EDERMİ.

    gerçi arada program okuma hatası vermiş %16'da.
    kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.