Şimdi Ara

Harici Disk Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iyi günler arkadaşlar. harici diskim geçen gün gayet alçak bir yerden düştü. ama bir sorun olmadı ve harici disk üzerinden izlemekte olduğum filmi izlemeye devam ettim. laptopuma takıp başka dosyalarıda gezdim. ertesi gün harici diskimi tekrar takınca görmemeye başladı. ps3 ümede taktım ndada görünmemeye başladı. USB kablosunu degiştirdim yine de olmadı. disk yöneticisindede gözükmüyor. bazen gözüküyor ama başlatılmamış ayrılmamış diyor. bicimlendirmek istemiyorum çnkü içindeki veriler önemli benim için.
    USB ile bilgisayarıma takıyorum bir ses çıkmıyor. fakat çıkarırken usb li aygıt çıkardıgımda gelen uyarı sesi geliyor.
    usb ile bilgisayarıma taktıgımda sag aşagıda "aygıt sürücüsünün yüklemesi başarılı olmadı" diyor. agıt yöneticisine giriyorum. bilinmeyen aygıt diyor ve sarı ünlem beliriyor. bazen bilgisayarımda gözüküyor. disk in içine giriyorum. ama ikinci bir klasöre giremiyorum. ekran donuyor. lütfen yardımcı olur musunuz?

    WD harici diskim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burap -- 8 Ocak 2011; 13:35:36 >







  • İçindeki verileriniz sizin için önemli olduğunu belirtimişiniz garanti dışı kalmasını göze alarak kutuyu açın bilgisayara direkt bağlayın HDD kısmı zarar görmemiş ise içindeki verilere ulaşabilirsiniz.
  • sata ile bağladım. fakat çok yavaş. nasıl tamir ederim bu işi bilmiyorum. butun verileri çeksem ve formatlasam düzelir mi acaba?
  • HDD bilgisayara bağlandığında normal çalışıyorsa başk abir USB kutu alın ona bağlayın o şekilde kullanın. Kutuda problem oluşmuş anladığım kadarı ile. Kutu pahalı birşey ise tamir ettirmeye çalışın hesaplı gelirse yaptırırsınız. HDD için birşey söylemek için erken önce içindeki verilerinizi alıp bir formatlayın HDD test yazılımları ile bir test edin sağlam ise o şekilde kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.